Post Page Advertisement [Top]

S blížiacou sa jarou pociťujem jarnú únavu. Alebo som len jednoducho vyčerpaná a je dobré môcť to zhodiť na niečo "neovplyvniteľné". Bojovať proti fenoménu zvanému jarná únava sa totiž dá! Len nie zo dňa na deň, no aspoň dobrý úmysel a úsmev sú skvelým začiatkom. Ak sa to už na vás podpísalo, skúste k zmene v stravovaní a pohybovaní sa pridať aj kozmetiku. Nemám síce dychberúce kruhy pod očami, no miestami to ráno bolo ako po prebdenom týždni. A tak som vyskúšala niečo, čo si údajne pochvaľujú aj celebrity.



Krémik bol zabalený v úhľadnej škatuľke v zhodnej modro-bielej kombinácii. Celkom rozkošné, 15 ml balenie akurát pasuje do ruky ;-)








Ako tento malý "zázrak" funguje? Obsahuje klinicky overenú formulu 3v1, ktorá redukuje opuchy očí a spevňuje pokožku pod očami. Zároveň sľubuje odďaľovanie starnutia. Aj hlavné zložky sú celkom prijateľné:

  • červené riasy - zameriavajú sa na tmavé kruhy pod očami
  • tetra peptidy - znižujú výskyt opuchov
  • bambucké maslo - hydratuje a zjemňuje pokožku
Produkt používam už pár mesiacov denne a napriek jeho objemu 15 ml ešte stále v ňom nájdem krém a nemusím ho ani "dolovať". Používala som ho aj ráno, no potom som mala očné okolie trošku lepkavé, čo mi bránilo pri líčení a ja mám rada spánok, tak nebudem vstávať o hodinu skôr, aby som si dopriala kozmetické procedúry (možno sa tento môj postoj s pribúdajúcim vekom zmení, ktovie :-)).
Tento krémik som jednoducho zahrnula do večerného rituálu - očista pleti (odlíčenie, čistenie pomocou VisaPure - zatiaľ to vyzerá tak, že bez neho nebudem môcť žiť), výživný pleťový krém, očný krém (Nip+Fab), posilnenie rias pomocou séra (Renokin), ak nájdem nejakú nedokonalosť (betaGel od Medik8). Celkom sa mi to osvedčilo a ráno vstávam so sviežim vzhľadom. No čo tie oči a či tento krém naozaj funguje? Pravdupovediac, moje kruhy nie sú až také výrazné, no predsa mi nedalo neurobiť porovnanie :-) Krém je možné zakúpiť si napr. cez oficiálnu webovú stránku Nip+Fab na Slovensku za 19,99 €, čo je celkom dosť.

Na tvári pôsobí jemnučko, vôbec neštípe a kožičku viditeľne hydratuje.

pred

tesne po
Prvé dve foto sú robené ráno, keď som krémik skúšala aplikovať po zobudení. Nejaký menší rozdiel tam je, predsa opuch trošku ustal a aj tie kruhy sú o čosi svetlejšie. No veľmi mi vadila lepkavosť, čo bolo aj viditeľné pri líčení, a tak tento postup už neaplikujem.



večer pred




ráno

Rozdiel tam je, aj keď veľmi slabo poznateľný, aspoň mne to takto pripadá. Preto som fotky spojila do jedného súboru, aby bol prípadný rozdiel lepšie viditeľný:

1. TEST - aplikácia ráno

2. TEST - aplikácia večer

Pri aplikácii ráno bol rozdiel trošku výraznejší, pri aplikácii večer som sa dlho pozerala na fotku, kým som našla aspoň náznak, dokonca by som povedala, že ráno vyzerám horšie... Takže účinkovať účinkuje hlavne cez deň. Ráno - to už na foto nevidno - však bola pokožka hladšia. No nakoľko som ho nevyskúšala na poriadne kruhiská, neviem povedať, či fakt účinkuje aj pri výraznejšom probléme. Stretla som sa s rôznymi recenziami. Určite, ak ste to tak dosiaľ nerobili, však nejaký očný krém zahrňte do svojej pleťovej starostlivosti. Ono sa vám to neskôr vráti ;-) Aj keď výsledok nebol oslňujúci vidím na sebe, že je lepšie, ak nejaký očný krém používam. Koža je potom hladšia a pružnejšia. Záverečné hodnotenie som však spracovala podľa rozdielu na fotkách, pretože na hydratáciu očného okolia si nemusíme kupovať krém proti kruhom.
Je zaradený k bestsellerom značky, čo je dobré, ale aj zlé. Ak si ho totiž kupujeme s tým, že ide o bestseller a sme sklamané, máme o to horší názor, ako v prípade, ak by to bestseller nebol. 

2 komentáre:

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]