Post Page Advertisement [Top]

Značku Dermacol považujem za to najlepšie, čo mohlo českú dekoratívku stretnúť. Nebyť nej, chýbalo by mi mnoho skvelých produktov. Moja mama zvykla mejkap označovať pojmom "dermakol". Už dávno však neplatí, že Dermacol = dekoratívna kozmetika. Ponúkajú rôzne pleťové a telové prípravky. No pozorný čitateľ zaiste vie, že ich kolekcia Aroma Ritual sa mi dostala dosť hlboko pod kožu a dosť dlho tam ostáva, takmer sa až usídlila. Z celej kolekcie mám dosiaľ najradšej verziu Stress Relief, ktorá je nádhernou kombináciou hrozna a limetky, a napr. minulý rok pred svadbou som spotrebovala niekoľko fľaštičiek upokojujúceho oleja. Pomohol (aspoň dokonale uvoľnil zmysly, a o to predsa išlo). A ako inak, dostal sa aj do môjho najužšieho výberu top kozmetiky za rok 2014. Preto fakt, že z tejto línie bude aj píling, som prijala úplne nadšene :-)


Píling by mal patriť k základnej kúpeľňovej výbave. Používať ho odporúčam tak raz týždenne, aby sa telo jemne zbavilo odumretých buniek a následne je potrebné aplikovať výživný krém/balzam/telové mliečko.

Pílingy, ktoré som mala dosiaľ boli prevažne tekutejšie, a aj keď bol niektorý tuhší, kryštáliky boli malinké. Pri tomto som najprv ostala jemne v šoku. Obsah totiž pripomínal fialový kryštálový cukor, len nie taký sypký, ale ani náznakom nie tekutý.


Pred použitím som ho preto trošku skúmala. Obávala som sa, že kryštáliky budú vďaka svojej veľkosti pokožku dráždiť, no opak bol pravdou. V sprche to bol takmer zážitok. Píling vôbec neškrabal, iba jemne čistil pleť. Po použití bola síce jemne ružovkastá, no žiadna vydrhnutá červená. A navyše, po použití bola pokožka úplne jemná, žiaden náznak vysušenia, či napnutej kože. Dokonale pripravená na hydratáciu. Budem možno zaujatá, lebo ide o moju najobľúbenejšiu kombináciu spomedzi všetkých druhov vôní Aroma Ritual a ja tú vôňu milujem. Preto prosím zástupcov firmy Dermacol, aby vyrobili aspoň 200 ml balenie toho antistresového oleja. To malé 50 ml mi veruže nestačí. Ďakujem ;-)


Od tej vône a jej upokojujúcom pôsobení na mňa som tak trošku závislá. No čo, každý má nejakú kozmetickú úchylku ;-) 
Po krátkom odbočení môžem k tomuto pílingu povedať - áno, presvedčil ma. Nedráždil, urobil presne to, čo mal a ešte aj prevoňal kúpeľňu. Tých 300 gramov mi teda vydrží určite aspoň mesiac, pretože ja to pri tejto skvelej vôni trošku preháňam s množstvom :-)

6 komentárov:

  1. Ten scrub potřebuju, zrovna mi dochází můj oblíbený Body Shop. :-)
    Fairychain

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá dobre! :) Mala som jeden peeling z Oriflame, ktorý mal podobnú konzistenciu...ale dosť na pokožke štípal..asi vyskúšam, čo urobí tento. :)
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak ten som mala aj ja. Nebol zlý, ale na mňa mal málo pílingových čiastočiek trošku podráždil pokožku.

      Odstrániť
  3. No vyzerá luxusne, určite nad ním budem intenzívne uvažovať :) Inak aj mne veľmi učarovali tieto voňavé Dermacolové kozmetiky :)

    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten peeling musím vyzkoušet. Přes zimu peeling moc nepoužívám, začínám s tím až teď na jaře. Aktuálně mám nový Saloos a jsem s ním nadmíru spokojená :)

    Spotřebováno: Únor 2015 + Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]