Post Page Advertisement [Top]

S lakmi od Sally Hansen som dosiaľ mala len jednu jedinú skúsenosť. Keď som si s dobrým úmyslom kupovala lak Diamond Strength a myslela som si, že mojim nechtom pomôže. Nestihol, pretože sa na druhý deň takmer celý zlúpal. A tak som takmer 7 € vyhodila po pár neúspešných pokusoch do koša. No nejako si nedám povedať, a tak som dala Sally druhú šancu. Vybrala som si farebný lak Xtreme Wear v domnení, že splní svoj popis. Mýlila som sa, alebo tentokrát ma Sally presvedčila o svojich kvalitách?


Lak bol o čosi lacnejší (2,16 €), mám ho z Elnina, no aj od lacnejších variantov pri nápise XTREME wear očakávam, že bude extrémne držať na nechtoch. Dokonca má nechty spevniť. Toľko sľubov v jednej fľaštičke. Vybrala som si koralový odtieň 405 Coral Reef.



Aplikátor je klasicky tenší, nie taký hrubší, na aký sme zvyknuté napr. pri lakoch značky Rimmel London. Toto nie je ani výhoda ani nevýhoda. Niektoré značky jednoducho stále prezentujú a preferujú len tenšie aplikátoriky a aj s nimi sa dá pekne čarovať. Stačí nemať trasľavé ruky a dokážete si nechty nalakovať bez korekcie ;-) /čo je niekedy, hlavne v mojom prípade, problém/.


Použila som podklad a vrchný lak od Mavaly. Mám s nimi celkom dobrú skúsenosť, vďaka nim vydržia niektoré laky celkom dlho. Ako to bolo v prípade Sally Hansen?


po nalakovaní
po 2 dňoch
Prvý pokus bol hrozný. Lak schol veľmi pomaly, a aj keď som išla spať cca po 3 hodinách od nalakovania, zobudila som sa s otlačenými nechtami. Lak bol mäkký a na druhý deň som mala olúpanú polovicu prstov. Myslela som si, že ho radšej vyhodím a na značku Sally Hansen som chcela úplne zanevrieť. No nedalo mi to. A tak som skúšala ďalej a bolo to o čosi lepšie, stále však nie Xtreme. Ani nie 24 hodín od nalakovania sa mi začali z končekov nechtov olupovať malé čiastočky. To by som bola bez problému prehliadala. No dva dni po nalakovaní som mala ukazovák na pravej ruke akoby obhryzený. A to som nevykonávala žiadne práce, ktoré by mali ničiť lak. Musím však podotknúť, že nechty predsa len spevňuje (aj keď len počas doby, keď ho používate), pretože už po tomto stave (na foto) sa mi pár krát podarilo pekne udrieť nechtom tak, že ak by nebol nalakovaný, bol by pravdepodobne už zlomený. 
Určite je to lepšie ako Diamond Strength a som rada, že som Sally dala ešte šancu. Lak má nádhernú a dosť sýtu farbu, ktorej stačí jedna vrstva (ja však vždy aplikujem radšej dve) a predáva sa v širokej škále odtieňov.
Veľmi tuho som rozmýšľala nad tým, že si kúpim v DM sadu Miracle gél lakov /jeden farebný a priehľadný/, no neviem, či chcem investovať cca 14 € sa mi zdá veľa na to, že reakcie sú rozporuplné a moje skúsenosti so značkou tiež, preto zatiaľ ostávam na skeptickej vlne a investovať sa nechystám.
ZDROJ

Skúšali ste Miracle Gel od Sally Hansen?

5 komentárov:

  1. Mne taktiež SH Xtreme velmi nevydrzal na druhý deň trebalo lakovať znova. Ale lepšie skúsenosti mám so SH complete salon manicure vydzal asi 3 dni bez nadlaku a podlaku. A mala som pocit ze moje nechty su pevnejsie uz po týždni. Cena je sice vysoka asi 8 eur, ale 14,7 ml zas je dosť laku. Ale čo mi dosť vadi, že strašne dlho schne. Moje naj laky su od Rimmel s lycrou. Lak značky Astor s lycrou si tiež viac nekupim vydrz je 1 den a tak zvlastne popraska.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som nedávno vyhrala v jednej giveaway laky od SH, konkrétne Complete care a krásny fialový Plum Luck z rady Complete salon manicure. Musím povedať, že s lakmi som spokojná. Ten na starostlivosť o nechty funguje skvele a používam ho nonstop, lebo keď ho nemám, veľmi sa mi štiepia nechty. A s farebným som tiež spokojná, vydrží mi cca 3 dni v celkom prijateľnom stave a to im dám pekne zabrať :) O tej sade som tiež premýšľala, no vôbec neviem, či do nich ísť či nie :/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som si uvedomila, že ma farba nechtov hrozne obmedzuje v obliekaní. Oblečko vyberám intuitívne, ale keď mám napr. červené nechty, po pastelových farbách v šatníku ma siahnuť ani nenapadne a nosiť neutrálne farby, ktoré sa k červenej hodia týždeň, to by som asi nedala... takže Miracle Gel kupovať za tie prachy určite nebudem :D (to som tým chcela povedať)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja toto zas vôbec neriešim :-) neladím oblečenie s nechtami - iba na špeci príležitosti.

      Odstrániť
  4. vidím baby, že máme podobné názory... tak ja sa teda radšej zatiaľ zdržím investície cca 14 € do lakov

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]