Post Page Advertisement [Top]

NepĆ”Äi sa mi to, čo z každĆ©ho jednĆ©ho sviatku urobili predajcovia a obchody. Doslova nĆ”s nĆŗtia nakupovaÅ„. Tohto roku som ale nejakĆ” odolnĆ” a aj v časopise si rada pozriem peknĆ© tipy na darčeky (ktorĆ© vÅ”ak nemusia byÅ„ na ValentĆ­na, veď prĆ­ležitostĆ­ je toľko... alebo prekvapiÅ„ milovanĆ©ho človeka len tak je určite najviac). Už nejak nevnĆ­mam vÅ”ade samĆ© srdiečka, aspoň sa mi zdĆ”, že nejako tento trend ustupuje. Zvolili asi inĆ½ systĆ©m. IdĆŗ na nĆ”s strategicky a mne sa to pĆ”Äi (mojej peňaženke už až tak nie...). Aj okolo ValentĆ­na nĆ”jdete zaujĆ­mavĆ© akcie, niektorĆ© mi nedajĆŗ pokoj. 
Nie som zĆ”stancom honosnĆ½ch darov prĆ”ve na tento deň, ale prečo si neurobiÅ„ radosÅ„ hoc len symbolicky? :-) A hlavne, prečo neurobiÅ„ radosÅ„ aj sebe? :-) Tento prĆ­spevok sa bude niesÅ„ v znamenĆ­ tipov a odporĆŗčanĆ­.
Print: "I love you.. from the bottom of my heart to the tip of my toes" add handprint/footprint for gift, home, new baby, Valentine's Day...
ZDROJ
ObľĆŗbenou kategĆ³riou je kozmetika. ParfumĆ©ria Elnino (sk aj cz) mĆ” dve akcie. Milovnƭčky sĆŗÅ„aÅ¾Ć­ sa zaiste poteÅ”ia. Vo ValentĆ­nskej sĆŗÅ„aži totiž nejde o žiaden nĆ”kup! Stačƭ odpovedaÅ„ na otĆ”zku a mĆ“Å¾ete vyhraÅ„ zľavu 14 % na celĆ½ nĆ”kup. Pozor, iba do dnes do 23:59! Aj ja sa chystĆ”m zapojiÅ„ sa. OtĆ”zka je veľmi jednoduchĆ” a zĆ”leÅ¾Ć­ len na vaÅ”ej kreativite ;-)
To vÅ”ak nie je vÅ”etko. V Elnino prebieha sĆŗčasne viac akciĆ­! Ak nakĆŗpite nad 35,70 € (čo by nemal byÅ„ až takĆ½ veľkĆ½ problĆ©m :-)), dostanete zadarmo sadu Agent Provocateur podľa vlastnĆ©ho vĆ½beru. Viac o akcii na pripojenom linku.

DarčekovĆ” sada Agent Provocateur ZADARMO!

A čo by som vybrala ja?

For Her

Chloe Chloe Love
Love ChloƩ

ParfumovanĆ” voda Lancome La Vie Est Belle
La vie est belle LancƓme

ToaletnĆ” voda Moschino Pink Bouquet Edt 50ml + 100ml tělovĆ© mlĆ©ko + 100ml sprchovĆ½ gel
Pink Bouquet Moschino

For Him

Christian Dior Fahrenheit
Fahrenheit Dior

Hugo Boss Hugo Element
Hugo Element Hugo Boss

ToaletnĆ” voda Yves Saint Laurent La Nuit De L Homme Edt 100ml + 100ml sprchovĆ½ gel
La Nuit De L´Homme Yves Saint Laurent

For Both

Salus SprchovĆ½ Olej Erotika
SprchovĆ½ olej Erotika Saloos

Bielizeň je veľmi vhodnĆ½m elementom :-) PoteÅ”Ć­ nielen jeho, ale aj vĆ”s a určite ju využijete v budĆŗcnosti ;-) Tesco a kolekcia Fifty Shades of Grey ma dosÅ„ lĆ”ka a v sĆŗčasnosti je v zľave 30%.

Podprsenka
Nohavičky
KoŔieľka
Pyžamko
Pyžamko
KoŔieľka

KoŔieľka
Set - toto chcem a toto si aj kĆŗpim! :-)
Kimono
maska na oči

My dvaja sme rozmĆ½Å”Ä¾ali aj nad nejakĆ½m pobytom, vyberaÅ„ rozhodne je z čoho, akurĆ”t nĆ”m to nevychĆ”dza, lebo drahĆ½ pracuje celĆ½ budĆŗci vĆ­kend. No ako nĆ”s poznĆ”m, tie voľnĆ© chvĆ­Ä¾ky po manželovej prĆ”ci budeme trĆ”viÅ„ naÅ”im obľĆŗbenĆ½m spĆ“sobom:





MĆ”te nejakĆ½ valentĆ­nsky plĆ”n alebo tento deň neuznĆ”vate?

10 komentƔrov:

  1. Ja som raz chcela maÅ„ s priateľom valentĆ­na, tak sme kĆŗpili Å”ampanskĆ© čokolĆ”du jahody...proste klasika. Lenže to sme nevedeli, že ja z bubliniek začnem grgaÅ„ :D Smrteľne vĆ”Å¾ne a nedalo sa to zastaviÅ„ :D NaŔńastie som toho nevypila veľa a po chvĆ­li to prestalo samo :D Ma napadlo pri tom Å”ampuse čo tam mĆ”Å” na fotke :D

    OdpovedaÅ„OdstrĆ”niÅ„
  2. Kati super tipy na darčeky - nie len na valetĆ­na! My s priateľom toho valentĆ­na nejak nerieÅ”ime :) on ma občas prekvapĆ­ ružičkou len tak v bežnĆ½ deň ked to najmenej čakĆ”m! :) Ale mĆ”me radi takĆ© pohodovĆ© večery keĎ si dĆ”me vĆ­nko, niečo malĆ© na zahryznutie a film. Alebo spolu radi varĆ­me.
    Another.day.with.Hana

    OdpovedaÅ„OdstrĆ”niÅ„
  3. my jsme se dohodli, že si nic kupovat nebudeme, ale jen si na vĆ­kend zajedeme na hory, dokud je nějakĆ½ snĆ­h :)

    OdpovedaÅ„OdstrĆ”niÅ„
  4. NĆ”Å” valentĆ­n bude tento rok sladkĆ½, nakĆŗpili sme si navzĆ”jom kopu čokolĆ”dok a bonbĆ³nov :D A určite pĆ“jdeme niekam na kĆ”vičku a kolĆ”Äik alebo si len spravĆ­me večer s vĆ­nom, syrom a filmom. Nič svetobornĆ©, avÅ”ak prĆ­jemnĆ©. TakĆŗ pohodu si robĆ­me veľmi často, no pĆ”Äi sa mi daÅ„ tomu aj sviatočnĆŗ "pečiatku" :)

    OdpovedaÅ„OdstrĆ”niÅ„
    Odpovede
    1. Ć”no, Ć”no, Ć”no aj my :-) pohodička pri vĆ­nku a telke alebo len tak ;-) MĆ“j drahĆ½ sa už teÅ”Ć­ na sobotňajÅ”Ć­ večer, že si pozrieme HrieÅ”ny tanec! :-) Toto som od neho nečakala, prudko romantickĆ© vyjadrenie :-D

      OdstrĆ”niÅ„
  5. valentin sa da spravit aj teraz v lete, hlavne ide o to preco a nie vtedy ked nam to urcia :)

    OdpovedaÅ„OdstrĆ”niÅ„

Ďakujem VĆ”m za komentĆ”re! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]