Post Page Advertisement [Top]

Určite ste si všimli, že som nejak zvýšila nároky na riasenku. Netvrdím, že riasenka z drogérie za 3 € nedokáže zázraky, ale ja si pri líčení potrpím na výrazné mihalničky. Chcem riasenku, ktorá neopadáva, nedrolí sa, nežmolkuje, nedráždi oči a popri tom všetkom vytvorí nádherný efekt na riasach. Nechcem veľa. V súčasnosti je kozmeticky svet plný a stále niekto príde s novinkou. Preto aj ja stále skúšam nové a nové riasenky. No a keď má niečo v názve Lights, Camera, Lashes, očakávam, že s takouto riasenkou by som si neurobila hanbu nikde. Aká bola realita? Oplatí sa investovať cca 20 $?


Riasenka je z tohto krásneho kalendára, ktorý mi poslala kamoška:



Kefka je klasika, ničím neurazí, ale ani nenadchne, a ako som sa už niekoľko krát poučila, ono tá klasika je miestami fakt najlepšie riešenie. Ak ju máte overenú. 


Moja miniverzia vyzerala takto, plné balenie má o čosi luxusnejší vzhľad. Veľmi pekná kombinácia fialovej a vzorovaného obalu, nepreplácané, žiadny gýč, vysoko sympatické; no predsa, dôležitejšie je to, ako a či funguje na riasach.

Prečo 4 v 1? Riasenka sľubuje predĺženie, natočenie, objem a posilnenie mihalníc. Veľké plus - logo VEGAN, žiadne parabény, minerálne oleje, ftaláty, sodium lauryl sulfát, glutén a triclosan v tejto riasenke =) Ďalšie, čo by mohlo napovedať o kvalite je známka 4,6 /z 5/ pri taker 6 000 recenziách! Btw. značka sa prezentuje tým, že netestuje na zvieratkách ;-)

Skúšala som ju niekoľkokrát, takmer mesiac, kým som sa rozhodla napísať článok. Prvé dni neboli až také extra skvelé, to zažívam takmer pri každej riasenke, česť výnimkám. A ako to vyzeralo, keď sme sa už pekne zžili?




očné tiene z paletky Make up Revolution London

paletka očných tieňov Dermacol Quatro pre hnedé oči



Za mňa teda áno! Aj objem, aj dĺžka, žiadne žmolky či opadávanie a efekt vydrží pekne do večera. Okrem toho však maskara sľubuje aj posilňovanie mihalničiek počas používania. Väčšinou sa snažím popisy čítať si až po použití, a zdá sa mi, že trošičku sú v lepšom stave, určite to nie je badateľné, ale ja to vnímam už len pri tom, že sa mi ľahšie líčia (okrem bad-hair day aspoň u mňa existuje bad-mascara day.., keď mi aj riasenka, ktorú milujem, jednoducho nevyčarí krásne riasy tak, ako zvykla doteraz).

20 $ je trošku dosť, ale v tomto prípade určite stojí za to. Ide už o druhý produkt značky Tarte, ktorý ma celkom nadchol. Veľká škoda, že sa dá kúpiť len cez net, prípadne počas výletu v zahraničí.

5 komentárov:

  1. bad mascara day, to mávam aj ja :D
    inak, pekný výsledok. ale na tvojich riasach vyzerá väčšina skvostne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám rada takýto typ kefiek, sú proste najspolahlivejšie a nesklamú :) riasy ti urobila táto špirála naozaj krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]