Post Page Advertisement [Top]

Ak ste čítali moju recenziu na prírodný púdrový mejkap od Zuii (moja srdcovka!!!) či na púdrový wet&dry mejkap od Dermacolu viete, že taktéto produkty ma bavia. Najmä v lete alebo ak sa nechcem líčiť výrazne, ale chcem byť jemne upravené. Pleť netrpí nánosmi a neabsorbuje toľko látok ako pri iných skupenstvách mejkapu. Preto ma celkom potešilo, keď podobnú novinku zaviedol na náš trh aj Rimmel. No nedá mi nespomenúť si na púder Lasting Finish, ktorý sa na našom trhu predával približne pred 5-6 rokmi a mala som ho veľmi rada. No a taktiež už dopredu varujem, že pri púdrovom produkte trvať na 25 hodinovej výdrži snáď nenapadne nikomu, okrem výrobcu ;-)


Balenie tohto produktu je takmer identické s balením kompaktného mejkapu Match Perfection, ktorý sa ofociálne u nás nepredáva, no zoženiete ho na stránkach rôznych parfumérií. Hneď po otvorení vidíte produkt a o "poschodie nižšie" natrafíte na hubku a zrkadielko.





Napriek púdrovitej konzistencii farbí /prst/ celkom slušne:


Pred tým, než vám ukážem efekt na tvári musím dodať, že aj napriek mojej skúsenosti s produktami, ktoré sa tvária, že sú wet&dry som neodolala a vyskúšala aj tento na wet efekt. Bola to, tak ako aj vždy, chyba. Povrch púdru totiž stvrdol a následne používať som ho mohla jedine po tom, čo som tú stvrdnutú vrstvu zoškrabala sponkou, a teda som si znehodnotila produkt... (ja sa asi nikdy nepoučím...). Pri mokrom efekte nebola výdrž o nič lepšia a zároveň ho určite neodporúčam na mrazy, ktoré už, dúfam, túto sezónu skončili.

Dostala som najsvetlejší odtieň, čo však pri tejto konzistencii nie je problém, dá sa s ním pekne vyhrať. A určite je vždy lepšie zvoliť o čosi svetlejší ako tmavší mejkap.



A ako vyzerá na tvári?

pred nalíčením

tesne po nalíčení


po 5 hodinách
Púder/mejkap samostatne kryje len veľmi slabúčko, preto je nutné predtým použiť korektor. Ja som v tomto prípade použila korektor od Couleur Caramel. Celkovo mi pripadá, že tento produkt dodáva akurát ten záverečný finiš, pretože ani tesne po použití pleť nevyzerala tak, ako po mejkape, čo mi však na bežný deň nevadí, keďže preferujem natural look. Jemné zmatnenie a hebká pleť, no tento efekt vydržal tak hodinku, potom postupne liezol dole z pleti a po približne 5 hodinách som bola pekne lesklá, avšak tiež to nebolo nič odpudivé. Ako reálne po takomto čase. 

Tých 25 hodín je teda fakt skôr na výsmech a použitie wet&dry iba na vlastné riziko zničenia produktu. Určite ho neodporúčam na suchú pleť, zbytočne vám zvýrazní nechcené šupinky. Vhodný skôr na leto, ale aj celoročne no iba ako jemný poprašok zjednotenia pleti a chvíľkového finiš looku. Slovíčko Lasting na obale je v tomto prípade tiež trošku na smiech. Ako púder veľmi dobrý, ako mejkap veľmi slabý. Určite ho však využijem, ak idem len tak na chvíľku von alebo v lete, keď moja pleť neznesie nánosy mejkapu bude skvelým a cenovo dostupným variantom Zuii, aj keď na Zuii nič zo mnou skúšaných produktov dosiaľ nemá.

V ponuke od marca 2015 a v e-shope od tohto termínu aj v akcii ;-)

2 komentáre:

  1. Ja mám suchú pleť a na tieto púdrové veci proste nie som. Nedávno som však dala šancu minerálnemu make upu ale iba som si tým potvrdila že to nie je pre mňa. Jednak žiadam väčšie krytie ako väčšina pudro-make upov ponúka a jednak mi všetky nepríjemne vysušujú pleť :) Recenzia je super! páči sa mi že dávaš fotky pred a po a po niekoľkých hodinách. Hanka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem krásne! :-) ja si inak recenzie hlavne mejkapov ani neviem predstaviť, foto u mňa musí byť ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]