Post Page Advertisement [Top]

Toto bola teda dosť dlhá blogovacia pauza, no keďže od zajtra máme jarné prázdniny (čo však neznamená, že budem ležať na gauči s nohami na stole, zoznam úloh už je spísaný a úlohy pribúdajú), no bude viac času na článočky. Často mi je ľúto, že nemôžem publikovať tak, ako by som chcela, no miestami fakt odpadávam od únavy a inokedy aj keď nie som unavená, jednoducho nie je tá správna nálada a potom sa to pekne odzrkadlí v článku...
Nie je to tak dávno, čo mi trénerka vo fitku pochválila pleť. Sama by som si to nejak nebola všimla, ale zaregistrovala som, že je zjednotená, vyvážená a pokojná. A potom som si uvedomila, že na svedomí to môže mať môj nový pleťový krém, ktorý už vlastne ani nie je. Po dlhej dobe som spotrebovala do dna pleťový krém, ktorý som pred tým nikdy nemala. A myslím, že investovať do tejto značky sa oplatí.



Začala som pre mňa trošku netradične. Prezradila som účinky a aj pochvalu výrobku, teda už viete, že som spokojná, a že zmenu zaznamenalo aj okolie. Teraz sa tak trošku vrátim a začnem pekne krásne od balenia. Ak už kupujete niečo za vyše 40 €, očakávate najmä účinok, ale aj pekné balenie. Tento krémik bol zabalený luxusne ;-)









Oki, pokochala som sa a škatuľku už aj vyhodila do modrého kontajnera ;-) Po otvorení som zbadala trošku vysoké balenie, ktoré som automaticky otvárala šrubovaním uzáveru. Chyba! :-D Tento krém je totiž geniálny, resp. ten, kto ho dal do tohto balenia. Stačí potiahnuť vrchnáčik a potom raz, maximálne dvakrát stlačiť bielu plochu a dostanete potrebné množstvo krému bez toho, aby ste strkali prsty tam, kam nepatria (teda do kelímku s krémom!). Aké hygienické a úplne perfektné :-)




Krémik má antioxidačné detoxikačné a antiage účinky. Je vhodný na všetky typy pleti, najviac ho podľa popisu ocení normálna a zmiešaná pleť (asi preto mi tak sadol). Možno by sme sa mohli pozastaviť pri tom antiage účinku. Určite som nečakala a ani nechcela efekt natiahnutej tváre a nemyslím si, že mám extra viditeľné vrásky (okrem tých mimických), ale lákalo ma to. Tento krém to rieši v 4 krokoch:

  • 1. Hlboko detoxikačná a reokysličujúca starostlivosť podporuje obnovu pleti, sťahuje póry a znižuje lesk.
  • 2. Vyhladenie a odľahčenie, viditeľne znižuje výskyt príznaku foto starnutia buniek.
  • 3. Hlboko hydratačný, pomáha redukovať mikronapätie pleti a vrásky, obnovuje a zjemňuje prirodzený jas.
  • 4. Chráni pred voľnými radikálmi, znečistením vonkajšieho prostredia a škodlivými vplyvmi slnečného žiarenia.
O značke Green Energy Organics som už písala. Je prírodná, netestuje na zvieratkách a má rôzne certifikáty. Inak to nie je ani v prípade tohto prípravku.




Spočiatku - prvých pár dní - sa mi zdalo, že krém je na moju pleť ťažký, no len sme si na seba zvykali. Potom to už išlo ako po masle. Aj keď pôsobil výživnejšie, a teda mastnejšie, rýchlo sa vstrebal do pleti a bola vláčna, ale na pohľad akoby matná. Používala som ho najmä večer, keď moja pleť potrebuje viac výživy, no občas aj ráno. Celé 50 ml balenie mi vydržalo približne 2,5 mesiaca. Len nedávno som ho minula takmer do poslednej kvapky.



Brala som ho so sebou všade, kam som išla na noc. Nemá žiadnu výraznú vôňu a nespôsobil mi žiaden náznak negatívneho vplyvu na pleti, dokonca som mala menej akné aj v kritickom PMS období. Ráno som vyzerala oddýchnuto, vyživene a aj póry boli menšie. Zázrak sa nekonal, ale určite zaúčinkoval presne tak, ako sľuboval, čo sa pri kozmetike, aj tej drahšej, nestáva pravidlom, no z mojej skúsenosti vyplýva, že skôr očarí drahší pleťový prípravok, ale vhodný na daný typ pleti.

Tento krém a táto značka zaujali aj môjho chlapa a už asi mesiac používa ich krém, tiež s antiaging účinkom. To je asi prvý (alebo možno druhý, nechcem ho podceňovať) pleťový krém, ktorý fakt reálne používa :-D

Čiže suma sumárum som sa od chemickej kozmetiky dostala k prírodnejšej, ktorá mojej pleti dokonale vyhovuje a som veľmi rada, že ju zásobujem aj výživnými zložkami ;-) 

ZDROJ

Určite by mi to raz oplatila, len chudera si toho pri mne už poskúšala (a to ešte nekončím... ja som už raz taká, niečo ma zaujme a skúšam to na sebe :-D).

7 komentárov:

  1. Super, ja stále tvrdím, že príroda je príroda a ta vie, čo robí ;-) Tvrdím to odvtedy, ako sa moja koža prvýkrát napila z krému, resp. séra od NATURA SIBERICA a má sa dobre :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som tiež za prírodné produkty (netýka sa to dekoratívky, tam kamošky nemám) a presvedčil ma o tom obyčajný kokosový olej. Čokoľvek som na pleť používala, olej má pre mňa zázračné účinky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. radosť čítať zloženie :) ale mohli si odpustiť parfum, či?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Verím, že je výborný, pretože tú vzorku, čo si mi Kati poslala, tak bola úžasná....tiež som najsôr mala pocit, že je strašne hutný, ale akonáhle som ho dala na pleť, tak bol okamžite vstrebaný....a zároveň mal človek stále pocit dokonale hydratovanej pleti...o asi troch použiach som teda sadla za pc a pevne rozhodnutá som išla objednávať....no vygooglila som a našla som cenu a zatiaľ ma odradila...krémy kupujem tak zväčša za polovicu...25 eur je už tá moja vyššia hranica...a toto je takmer dvojnásobok,,,,takže uvidím ešte...každopádne výborý tip na skvelý produkt

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak ten patent na dávkovanie je skvelý! JA teraz pokukávam po nuxe, tak uvídíme :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Som rada, že ste nadšené :-) A ja som si práve objednala ďalšie balenie ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]