Post Page Advertisement [Top]

Placenta bola už oddávna považovaná za akúsi tajnú účinnú prísadu podporujúcu obranu a omladenie organizmu. Nie je to až tak dávno, približne začiatkom minulého storočia, čo sa začali vedci intenzívnejšie zaujímať o jej účinok a použitie v kozmetike a jej liečebný účinok. Prečo nevyskúšať niečo s placentou aj na vlastnej koži?



Značku Kallos som vnímala už dlhšie, no podozrievala som ju. Má totiž až priaznivo nízke ceny výrobkov. Tak napríklad táto maska je v 800 ml balení za 3,24 €!!! Za takú sumu zväčša nekúpite ani 200 ml balenie masky na vlasy v drogériách. Hej, zo svojich blogerských skúseností som sa už veľa krát poučila, že drahé nie je vždy kvalitné a lacné môže sakra prekvapiť. No vždy som nejaká skeptická. Pri lacnom produkte neočakávam zázraky a naopak, na drahý produkt mám prehnané očakávania. Inak to nebolo ani tentokrát.




Masku používam približne 2 mesiace a ubudla z nej asi 1/4. Dodržiavam návod na obale a to, nechať pôsobiť približne 5-10 minút (nechávam ju na hlave tých 10 minút) a potom zmyť. Procedúrku podstupujem raz týždenne namiesto kondicionéra.


Aj keď by sa vám zdalo, že vaše vlasy nie sú suché, používaním šampónom a produktov na mastné vlasy im môžete pekne ublížiť. Ja som si tak raz privodila vlasy ako slama... A aj keď ich už mám takmer v normálnom stave, snažím sa im dopriať starostlivosť v podobe regenerácie a výživy. A toto táto maska dokáže priam ukážkovo. 

Po prvom použití som nevidela takmer žiaden rozdiel a ani teraz nebadám zázraky, ale všimla som si, že ich nemám vôbec suché, neelektrizujú mi a pekne sa dajú rozčesať. Určite to nebude len touto maskou, ale kombináciou produktov, no svoju zásluhu na tom má. Ja som veľmi spokojná, efekt bol rovnaký ako pri niekoľkonásobne drahšej maske na vlasy od Macadamie. Vlasy sú zregenerované a vyživené, nie však premastené. Jednoducho také, aké majú byť :-)

Neviem však, či si ju zaobstarám znova, keďže rada experimentujem, no uvidím, ako to dopadne približne po polovici spotrebovaného balenia. Asi sa predsa len dokopem k tomu, že napíšem článok z kategórie The best for...my hair :-) 

Aj keď stále hľadám to najlepšie a momentálne aj trošku experimentujem s účesom, asi to bude chcieť návštevu kaderníčky, nech mi poradí čo s dĺžkou vlasov. No na to, že som vlasy nemala strihané približne od júla (okrem občasného dostrihania ofinky) sú v celkom dobrom stave (povedalo laické oko), nie sú vysušené, neštiepia sa tak ako kedysi a už vôbec nevyzerajú ako pred júlovou zmenou, ale sú pekne lesklé :-)

5 komentárov:

  1. Na tuto znacku som pozerala aj ja a mala som rovnake obavy, ze ceny su velmi podozrivo nizke aj co sa tyka samponov a ostatnych produkotv. Zatial som sa neodvazila vyskusat v poslednej dobe preferujem sampony bez silikonov, nemastia sa mi tak vlasy, velmi mi vyhovuje znacka BIONE. Clanok na temu The Best for my Hair je urcite super napad, rada citam taketo inspiracie. Ja napriklad stale hladam dobry stylingovy pripravok na vlasy, kedze ich mam kratke.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :-) Tak teda sa pokúsim dať niečo podobné dokopy :-) Mám však dlhšie vlasy, tak neviem, či ti až tak poradím, pokiaľ ide o styling.

      Odstrániť
  2. Ja mám od Kallos masku Silk a tiež ju môžem len odporučiť! Naozaj pomer cena-kvalita je neskutočný! Používam ju už tiež dlhšie namiesto kondicionéra a musím povedať, že vlasy to zreteľne posilnilo a mám ich vždy pekné. :) Určite vyskúšam aj iné, možno aj Placentu (len keby sa to rýchlejšie míňalo, lebo už som nedočkavá :D)

    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že nie som sama s týmto názorom :-) no míňa sa dosť pomaly, ale zas je to vďačný produkt ;-)

      Odstrániť
  3. Ja mam s tejto značky momentálne 23vyrobkov a už sa neviem dočkať krdy pôjdem znova do obchodu a kupim si ďalšiu radu ... tentokrát chcem oskúšať radu jasmine.. a zatial mi navviac vyhovuje rada vanilla, chocolate a banana... :-)) táto kozmentika bola lacnejšia ale čím ďalej sa k nej viac píše a čím je dostupnejšia tým je aj drahšia čo he škoda ale aj ked bude balzam alebo šampón stať aj 10eur aj tak si ho kúpim lebo ta očarujúca vôňa a účinky za to stoja ..

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]