Post Page Advertisement [Top]

Tak tento rúž má veľmi pekný a výstižný názov. Okrem kolekcie Rouge Edition, ktorá je skôr "rúžovejšia" mysleli aj na tie z nás, ktoré majú rady rúže, ale neodmysliteľne k ich líčeniu pier patrí lesk. A sme doma! :-)


Obal je nádherný, no zároveň je aj dosť ťažké nafotiť ho s bleskom tak, aby sa všetko neodrážalo. Shine totiž nie je len v obsahu produktu, ale aj navonok.






Balenie bezpochýb je jedným z dôvodov, prečo siahame po tej-ktorej kozmetike. Na výber je širšie množstvo odtieňov, a tak si určite každá dokáže zvoliť ten (tie) svoj (svoje). Ja som volila niečo nenápadnejšie, vhodné aj na bežný deň do práce a do oka mi teda padol 38 Sunset Peach.




Páči sa mi, že zloženie je obohatené o mango, ktoré vyživuje pery. Nikde sa neproklamuje, že by to mal byť neviem aký dlhotrvajúci rúž. No ak chcete zažiariť a nemať vlasy (ak ich nosíte rozpustené) polepené od lesku napr. vo víre tanca alebo len vo víre (vo vetre), tento produkt je veľmi dobrou alternatívou. Možno zopár fotiek, prečo :-)






bez blesku

po hodine

po 3 hodinách a jedle
Rúž sa nádherne leskne. Farby sú trošku jemnejšie, no ak líčenie dotvoríte výraznejšími očami alebo chcete len decentný look, je to to pravé orechové. Naozaj cítiť, že pery sú hydratované. Akurát nedrží na perách, no ani som neočakávala zázraky. Určite vydrží dlhšie ako bežný lesk na pery, o tom bez debaty. No zároveň sa počas pôsobenia a tým, že pijete a rozprávate na perách miestami usádza (ako vidíte - najmä v oblasti kútikov). Jedlom ho totálne z pier zmažete, no napriek tomu jemný pocit hydratácie ostal. Ak nejete a nepojete, vydrží priemerne 2-3 hodinky, potom postupne trošku rýchlejšie mizne. Spomedzi lesklých rúžov, ktoré som mala tento vydrží celkom dlho na perách a krásne sa leskne. No aj tak - keď sa ráno nalíčim a pred 11 bežím okolo zrkadla v práci, na perách si už nevidím nič a aj pocit hydratácie odišiel.
Kúpite za necelých 6,70 € u Elnina. Pôvodne som si tento rúž chcela dať na ples spolu s jednou z paletiek, ktoré sa mi momentálne doma nejako "nakopili" (no, mám ich "až" 4). Na ples sme sa, bohužiaľ kvôli istej udalosti v rodine nedostali, preto som vtedy ani neriešila nejaké plesové líčenie, aj keď som o tom uvažovala. 

4 komentáre:

  1. Vyzerá skvelo a už dlho nad ním uvažujem, takže sa po tvojej recenzii asi ne neho pozriem ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Leskům moc nefandím, ale tahle rtěnka s leskem vypadá vážně skvěle :)

    Giveaway - I love...Cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerá dobre, odtieň aj obal, aj keď s tým usádzaním.... Ja som si kúpila Rouge Edition 12heures, ak sa zadarí, zajtra bude post, ale až tak nadšená z neho nie som teda :(... No farbu má dokonalú :)
    EOS giveaway

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]