Post Page Advertisement [Top]

Nemusíte ani čítať prieskumy, aby ste zistili, čo patrí medzi najfrekventovanejšie novoročné predsavzatia. Schudnúť, nájsť si lepšiu prácu, zarobiť, mať dieťa, cestovať... nielen ženy si dávajú záväzok dať sa do formy, lebo letnou sezónou sa nám o chvíľku začnú vyhrážať takmer všetky médiá. Áno, plavková sezóna je síce ešte trošku ďaleko. No aj my dvaja s manželom sme si dali podobný záväzok - dať sa do formy, a nielen do leta, ale tak celkovo do života. Čo sme pre to začali robiť?
Na Vianoce sme dostali parný hrniec, tak ten sme začali dosť používať. Zeleninka z neho je skvelá a chutná a taktiež aj zemiaky. Vyhodili sme z jedálnička polotovary a zatiaľ aspoň na Xboxe cvičíme o čosi viac :-) Pevné a zdravé telo. To je naša méta. No aj v mojej poličke (teda jednej z mnohých v kúpeľni) sa nachádza jeden malý pomocník, voči ktorému som bola veľmi skeptická!


Ku ktorému produktu si môžeme dovoliť byť skeptickejšie ako k niečomu, čo nám sľúbi pevnú pokožku bez celulitídy? Veď to je ako magnet na peniaze :-) a vo väčšine prípadu si povieme, že asi bez efektu. 

Priznám sa, ani neviem koľko krát som od vianočnej bilancie zjedených porcií začala myslieť na to, že si kúpim tabletky na chudnutie a bola som takmer rozhodnutá, že do toho "zainvestujem". Mala som vyhliadnutý konkrétny druh, ale niečo mi stále hovorilo, aby som to nerobila. Prečítala som si nejaké fóra a rozhodla som sa na to vykašľať. Za tie peniaze si predsa môžem kúpiť niečo iné a nebudem riskovať rozhodenie celého chodu organizmu.
Celkom nedávno som sa tu zmienila o jednej vecičke, ktorú používam a badám výsledky - CelluBlue.


No po použití tohto malého pomocníka je dobré svojmu telu dopriať ešte nejakú starostlivosť. A v tomto som stavila na značku NIP+FAB, ktorá má konečne aj slovenský e-shop. Gélik ma zaujal už len tým, že sa dostal k bestsellerom (no veď celulitída je vo všeobecnosti celkom dobrý marketingový ťah), ale aj rôznymi názormi, čo som si prečítala.
Bol zabalený v peknej škatuľke:




Produkt má celkom kvalitné plastové balenie. Vrchnáčik je odolný a ľahko sa otvára.




Už na prvé otvorenie cítiť, že nemá takú prenikavú arómu ako iné produkty proti celulitíde, ktoré som vyskúšala. Gél je jemne chladivý, nelepivý (čo je znova obrovský bonus, keďže sa vám oblečenie neprilepí na telo) a celkom rýchlo sa vstrebáva do pokožky. 

V e-shope sa tiež dočítate niečo o zložení:
Tento nelepiaci gél obsahuje CellActive® SHAPE – komplex obohatený silnou kombináciou forskolinu, prírodného kofeínu a esenciálneho prvku Cell Boost pre aktiváciu spaľovania tukov, podporu odstraňovania odumretých látok + zvýšenia pevnosti tkaniva.

Zaručené účinky:
1. Stimulácia lipolýzy (uvoľňovanie mastných kyselín z tukových buniek)
2. Redukcia infiltrácie tuku do kožnej vrstvy (ukladania tuku v tkanivách)
3. Zdokonalenie kožného mikroreliéfu (reliéfu celulitídy, nerovnomerného povrchu)
Cellulite Fix obsahuje:
• CellActive® SHAPE modeluje + sa zameriava na celulitídu
• Forskolin zpevňuje + aktivuje mikrocirkuláciu
• Kofeín spaľuje + eliminuje tukové bunky
Zloženie napovedá, že aspoň aký-taký účinok by tento gél mohol mať. Používam ho už približne mesiac. Samozrejme, nemôžete si myslieť, že krémik (hoc aj v kombinácii s CelluBlue) sám urobí nejaký zázrak. Trošku zmena tam bude, ale najdôležitejšia je komplexná zmena a práve o tú sa pokúšame. Ak chcete (a ja teda chcem - teda my s manželom :-)) zmeniť svoje telo, musíte:

  • zmeniť svoj životný štýl
  • upraviť si stravu
  • pohybovať sa
  • používať doplnkové prostriedky - ako napr. tento gél
  • no najdôležitejšie zo všetkého je mať sa rád a veriť si, len tak dokážete aj nemožné ;-)
Dúfam, že sa toho budem pekne držať, pretože som za posledný mesiac vyhodila trojo nohavíc - áno, mali už nejaký ten rok pomerne častého nosenia za sebou, no v priebehu dvoch týždňov sa mi to ešte nestalo, takže som sa nad sebou vážne zamyslela. Posvadobné upokojenie sa a vianočné dobroty urobili svoje.

Ako používať tento gélik? Krúživými pohybmi si ho naneste na bruško, boky a prípadné aj stehná a takto ho vmasírujte ideálne po sprche, resp. po použití nejakého masážneho prístroja, keď je koža zahriata. Odporúčajú použitie dvakrát denne, no ja som rada, že ráno vstanem a dám sa dokopy, niežeby som ešte myslela na moju celulitídu, takže ho používam len večer. 
Som zástanca fotiek, no jednoducho kvôli sebe a kvôli vám (aby ste nemávali nočné mory) fotku celulitídy na blog nezavesím. Ale už cca po dvoch týždňoch bola pokožka o čosi hladšia a aj teraz - po viac ako mesiac cítim, že tento gél má niečo do seba. Nespôsobil mi žiadnu negatívnu reakciu ani minimálne začervenanie kože, žiadne pálenie. Jedinou nevýhodou je cena a balenie - 150 ml moje nohy a brucho spotrebujú celkom rýchlo... ale efekt tam je. Aj keď nie taký ten modelkovský, kožu mám hladšiu a celulitída trošku ustúpila. Určite to nie je len zásluhou tohto gélu, ale myslím si, že na tom má svoj podiel. Asi som našla celkom dobrú kombináciu na boj proti celulitíde, no to ešte len bude poriadny beh. Zatiaľ som tak v začiatkoch, keď moje pozadie už nepripomína starý pomaranč, ale len taký nový :-) Snáď si raz nikto nespomenie na pomaranč v súvislosti s mojou kožou, takže v boji pokračujem ;-) A tento gél si určite ešte zadovážim =)

Dali ste si nejaký podobný dlhodobý záväzok po novom roku?

7 komentárov:

  1. Katka skús vyskúšať "bohaté biele sibírske maslo" proti celulitíde od Natura Siberica :) Stojí cca päť eur, účinky potvrdzujem !!! Plus je to natur kozmetika,takže... Ja síce drilujem fitness,už tri mesiace som aj na strave,ale toto maslo pomohlo aj kamoske,čo necvičí až tak ako Ja a o ukážkovej strave sa u nej tiež hovoriť nedá,čiže na Tebe by mohlo mať ešte lepšie výsledky :-)
    P.S..- všimla si si tie endorfiny po cvičení? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, nevedela som, že Natura Siberica má niečo také cenovo prijateľné.. asi sa po tej značke trošku viac poobzerám :-) Tie endorfíny po cvičení sú na tom najlepšie! :-) a úplne opadne celý stres

      Odstrániť
  2. Nip+Fab zboznujem. Dracia krv mi dala plet doporiadku. Pouzivam vyse mesiaca a vysledok je neskutocny. Akurat piatok som si bola dokupit ostatne vyrobky od nich.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som si tiez objdnala od od Nip Fab na skusku cistiaci gel a stahovac porov, velmi sa tesim na tuto kozmetiku, a bola som velmi milo prekvapena ze maju aj slovensky eshop to sa velmi casto nestava :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. K 3.: Zuzana, ta Dracia krv je od Nip Fab? Lebo ju nejako neviem najst na ich stranke. Nemohla by si dat link? A v com vidis ucinok? Dakujem.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dračia krv zatiaľ na slovenskom e-hope nie je, ale pribudne v polovici januára. Treba iba sledovať web nip-fab.sk alebo ich Facebook fan page: https://www.facebook.com/NipFabSK?fref=ts

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]