Post Page Advertisement [Top]

S riasenkami Maybelline mám zatiaľ prevažne dobré skúsenosti. Najviac bola zatiaľ posledná One by One, ktorú som si neskôr zaobstarala znovu na letisku vo výhodnom dvojbalení. Rada však skúšam nové veci a hľadám pre mňa vhodné produkty v tom vreci kozmetiky. Keď som videla túto riasenku, tak som si povedala, že ju musím vyskúšať. Lákal ma na nej hlavne názov. Ak sa totiž niečo volá The Falsies, očakávam vzhľad umelých mihalníc. Podarilo sa? :-)



Na obale sa mi páči vzor čipky na vrchnáčiku, inak je klasický, typický pre rad Volum'Express, no kombinácia fialovej a čiernej je celkom oku lahodiaca. Kefka je zakrivená a tak trošku netypická - má kratšie aj dlhšie štetinky.




Veľmi prijateľná je aj jej cena na parfumérii Elnino, odkiaľ ju mám aj ja - 5,34 €. Mám rada riasenky, ktoré by mali byť extra čierne a táto mi svojim popisom úplne vyhovovala. Ako dopadla praktická realizácia alebo prečo popis môže byť skvelý, ale nie každému sedí každý typ kefky:








Nehovorím, že efekt je zlý. Na denné menej výrazné líčenie je veľmi dobrý. Ja som však typ, ktorý pri líčení preferuje výraznejšie mihalničky a tu som nejak ten "falsies" efekt s extra čiernou a objemom hľadala tak trošku márne. Riasenka pekne natočí mihalnice, ale treba ju aplikovať akoby trošku rýchlejšie, lebo na riasach dosť rýchlo uschne a pokus o ďalšiu vrstvu v nevhodnej chvíli = husté mušie nožičky, alias neželaný výsledok. Toto je v podstate už druhá riasenka, ktorá mala tvoriť efekt umelých rias, a ktorá ma celkom sklamala, no Max Factor na tom bol o dosť horšie, veď si stačí porovnať fotky, to bolo čosi strašné (a za dvojnásobnú cenu oproti tejto). Jednoducho sme si nesadli až tak, ako by som to bola očakávala. Preto vám odporúčam, ak máte overený štýl kefky, ktorá vám vyčarí mihalničky podľa predstáv a tajných želaní a nechcete experimentovať tak, ako ja, držte sa toho druhu kefky. Väčšinou sa takto nepríjemne neprekvapíte. Čítala som celkom dobré recenzie a ja nehovorím, že je zlá, jednoducho mi však neulahodila tak, ako som chcela (a na riasenky som extra kritik, aj keď mám taký pocit, že čím viac tej kozmetiky skúšam, tým som kritickejšia a už neprijímam chybičky tak ako niekedy).

Skúšali ste nejakú riasenku, ktorá mala mať efekt falošných mihalníc?

7 komentárov:

  1. Skúšala - od GOSH, Darling Lashes a môžem potvrdiť efekt, milujem tú riasenku ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. od Gosh som mala len jednu, a tá ma neohúrila, no od zajtra začínam skúšať riasenky tarte :-)

      Odstrániť
  2. Moc se mi nelibi kartacek.
    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tuto riasenku som mala pred pár rokmi ale za mna nič moc. Teraz mám obľúbenú od esence lash princess... Pre mna zatiaľ top :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som ju mala, fakt je super, ale sa dost skoro drobi a to mi vadi

      Odstrániť
  4. hmm, tak vidím, že nie som sama s týmto názorom, škoda

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jojo, slavnou Benefit... takové tenoučké dlouhé řasy dělala, díky nechci. Maybelline řasenky mám ale ráda, klasickou žlutou Colosal nebo tu novější Extreme, dělá se i v černé verzi. a hodně mě láká ta nejnovější, co je teď v drogérkách...

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]