Post Page Advertisement [Top]

Dlhšiu dobu som nevedela oceniť produkty na obočie, až kým som v Ladyboxe nedostala sadu od značky Famous. Potom som si uvedomila, že to obočko vyzerá predsa len lepšie, keď je trošku zvýraznené, nielen vytrhané :-) A tak, keď aj Rimmel priniesol podobnú sadu na náš trh som sa potešila. A potom som sa sklamala takmer zároveň. V ponuke je totiž v jednom jedinom odtieni 003 Dark Brown. Žeby nová éra výsostne tmavého obočia alebo sa zas nemyslelo na svetlé typy?



Setík je to však veľmi podarený. Obsahuje všetko, k tomu potrebujete už len zrkadielko a obočie, ktoré chcete upraviť. No a, samozrejme, ruku, ktorá sa nebude nejako extra triasť :-) Páči sa mi, že aj vosk je tmavý, tým pádom sa farebná úprava začína už vo fáze "voskovania" obočia. Zvyšok už len dotvoríte farebným púdrom, niekedy to ani nie je potrebné. Sada tiež obsahuje dva štetčeky - jeden obojstranný na nanášanie vosku a tieňa, druhý hrebienkovitý na úpravu chĺpkov do požadovaného smeru :-)




Naozaj som sa dosť bála, že mi bude tmavý. Nie som síce blondína, ale predsa... No nedalo mi nevyskúšať ;-) 

prírodné
+ mejkap
ideme na to
gél
gél + tiene a úprava /zjemnenie/ hrebienkom
hotovo
po 10 hodinách
Obočie dodáva tvári ten správny výraz, preto ho považujem za celkom dôležité. Napriek tomu, že sa mi odtieň zdal spočiatku tmavý bol efekt akurátny a celkom sa mi hodí aj k vlasom :-) Ak chcem čosi tmavšie, ponechám obočie bez prečesania hrebienkom, aj chcem zjemniť, použijem už spomínaný hrebienok. Efekt drží pekne, celý deň som neskúšala, ale myslím, že by to mohol zvládnuť bez vážnejších ťažkostí. 

Sadu používam už asi 3 týždne a ubudlo z nej len málinko a je ľahučká a dobre skladná. Jednoducho som si tak zvykla upravovať obočie, že aj keď sa ráno do práce extra nelíčim, obočie si zvýrazniť musím (veď uznajte, ako to vyzerá v porovnaní s fotkou, kde mám "prírodný" look...). 
Dávnejšie som rozmýšľala aj nad tým, že by som si túto sadu objednala z netu (napr. Elnino.sk, keďže v oficiálnej ponuke sa objavila len nedávno), keďže mi sada Famous dochádza, no odrádzal ma odtieň. Pre blondíny stále použiteľný len ak sa vyhráte s farebnosťou, aspoň mne sa teda veľmi nepozdáva efekt blond / svetlejšie vlasy a výrazne tmavšie obočie.

So sadou som spokojná a ak vás oslovila, určite si počkajte na nejakú akciu (napr. vo februári bude v akcii na oficiálnych stránkach Rimmel.sk/cz) alebo ju kúpte cez už spomínané internetové parfumérie. Čestne prehlasujem, že toto je po trošku dlhšej dobe novinka z portfólia značky Rimmel na slovenskom a českom trhu, ktorá ma veľmi zaujala a stojí za to!

Taký malý bonus k názvu - pripomína mi tento skvelý song:


5 komentárov:

  1. ou jéééé, Aerosmith ja môžem a Walk This Way dvojnásobne ;)
    Priznám sa, do tejto fázy som sa ja ešte nedopracovala, zatiaľ si vystačím s ceruzkou /ktorá zmizne tak do hodinky :D/, ale pomaly po týchto setoch začínam hádzať očkom...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypada to dobre.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zaujímavé, že by konečne niečo tromflo moju obľúbenú ceruzku CATRICE? Páči sa i že už vosk pri fixovaní dodáva farbu, určite sa na sadu pozriem :)
    Another.day.with.Hana

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem!!! Určite odporúčam :-) Stačí táto sada a štetčeky sa mi dokonca ani neznečisťujú od vosku ako to bolo pri bezfarebných voskoch z predošlých sád.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]