Post Page Advertisement [Top]

Tak žiadané a dlhoočakávané. Najprv boli iba v zahraničí (vlastne ako všetok tovar zahraničných značiek :-D) a veľmi sme ich chceli aj tu. Neprichádzali. A potom prišli. Bolo to takmer šialenstvo, ktoré ma vcelku obišlo. No k svojmu prvému bejby som sa dopracovala vďaka prvej edícii slovenského DM boxu. Ako ho teda hodnotím? Oplatilo sa tak veľmi ho chcieť?


Pokiaľ sa nemýlim a oficiálne stránky Maybelline na slovensku neklamú, tak je k dispozícii celkom 6 druhov tohto balzamu na pery. V DM boxe bola verzia Intense Care, po ktorej by som možno bola siahla, ak by som sa nebola zamilovala do Eosov :-) 

Veľmi však oceňujem balenie. U nás tak často nevídať kozmetiku balenú v týchto obaloch, čo je škoda, lebo potom sa často stretávame s tým, že niektorí milí zákazníci jednoducho produkt skúšajú (asi si, chudáci nevšimli tester, alebo majú v páke, že ten produkt potom bude stáť za nič)... nepochopím, nuž ale aj takí sú medzi nami. Vďaka takému baleniu sa to však nestane! Ak by sa niekto pokúšal otvoriť toto, zistíte to hneď ;-)


Samotný balzam je už klasický - umelohmotné balenie s výrazným nápisom. Nezdá sa mi nevkusné ale zas ani nejako oslňujúce.



Produktu je tam celkom dosť - aspoň tak vyzerá :-) No spotrebujete ho celkom rýchlo, teda aspoň ak si chcete vyskúšať tú 8 hodinovú výdrž na perách. Nemá žiadnu výraznú vôňu a na perách pôsobí naozaj intenzívne.



Hej, je intenzívny, to neberiem. Ale takou intenzitou aj mizne z pier. 8 hodinová hydratácia? Jedine pri pravidelnej aplikácii približne 1x za 30 minút. Chutí trošku zvláštne, akoby som mala na perách ten klasický starý balzam jelení loj - nejedla som ho, ale keď máte produkt na perách, občas sa dostane do kontaktu s jazykom a chuťovými pohárikmi. Fakt veľká škoda tohto produktu a celkovo by sa dal vo veľkej skratke prirovnať k názvu Shakespearovho diela Mnoho kriku pre nič. Nechápem totiž tú hystériu okolo Babylips. Ok, pekné to produkty, ale v podstate ide iba o obyčajný balzam na pery, ktorý vydrží obyčajne krátko, možno ho nejaké lacnejšie aj tromfnú. A že má na sebe logo Maybelline? To mu nezaručuje kvalitu. Stojí síce len niečo okolo 2 €, ale ani tie mi nestoja za to, aby som si ním pery musela neustále natierať. Takto balzam používať nechcem. Myslím, že som celkom rada, že som nepodľahla a neletela si ho kúpiť, keď ho začali u nás predávať, no som aj rada, že som mala možnosť otestovať si ho na vlastnej koži. Efekt nie je zlý, pekne hydratuje, ale bohužiaľ, veľmi krátko a stále mám pocit, že si pery musím natierať, lebo o chvíľu budú suché. To sa mi pri Eose a iných balzamoch nestáva.

Skúšali ste Babylips?

16 komentárov:

  1. Mňa toto obišlo, ja balzamy nepoužívam takmer vôbec, mám pocit, že sa na tom buduje závislosť, vážne... Že čím viac natieraš, tým pery viac schnú...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. niekde som o tom čítala. No pri niektorých balzamoch zaručene. Ale napr. pri Eose sa mi to nestáva - nemám ten pocit.

      Odstrániť
  2. ja zas, úprimne, nerozumiem šialenstvu okolo eosu. kúpila som ho sestre na vianoce, vyskúšala a netúžim po vlastnom. málo výživný, príliš parfumovaný, až umelý... neviem mu prísť na chuť..teda chuť je skvelá :D hah, sladká, ale to je asi všetko

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nerozumela som, kým som nevyskúšala :-) ale jasné, každý má iné potreby a každému vyhovuje niečo iné :-) Pre mňa je Eos zatiaľ jeden z najlepších balzamov :-) To isté však platí aj o hojivom zázraku od Oriflame, ktorý má však menej hygienické balenie a jediná vôňa, ktorá sa mi páči je vanilka.

      Odstrániť
  3. aj ja som ho našla v DM boxe, a zatiaľ som ho ešte ani neotvorila. Hojivý zázrak mi nejako neoslovil, ani žiadne iné labelá a pod., jediné čo milujem a čo je fakt šleha pre dokonalú pusinku je Blistex Intensive Moisturizer ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja mám tónovaný Baby lips, balený vo fialovom s broskynovym napisom, ale vobec ma neoslovil. Kúpila som ho, lebo som si ho pomýlila s balzamom od Dermacolu, kt. je tiež veľmi podobne balený a s tým som bola spokojná. Ale tento značkový :(((((( To už aj obyčajná pomáda za 50 centov je lepšia. Vôňa vyslovene umelá, konzistencia riedka a chuť až horká. Veľké sklamanie. Prinútila som sa minúť asi pol centimetra, ale viac sa už asi nedonútim. Deny

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiež som ho používala tak cca do 1 cm, ale nemám chuť používať ho ďalej a asi ho fakt vyhodím. Dermacol má podobný obal, trošku nekvalitný, lebo sa mi zlomil, ale efekt bol lepší.

      Odstrániť
  5. Bože, ako mne lezú na nervy!!! :D Ten fialový som nakoniec dala mame a tento žltý sa nútim používať aspoň po sobotách, kvôli tomu ochrannému faktoru... ale teda viac ako jeden deň v týždni s ním nedám!!! :D S Eosom sa to nedá absolútne porovnávať...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veru, nedá sa to porovnať. Ja som sa ho už aj vzdala. Keď to nepoužívam, zbytočne mi zaberá miesto na poličke.

      Odstrániť
  6. Mam fialovy. Kupila som si ho kvoli tomu ze bol pekne tonovany. Dokonca na jednom blogu som videla recenziu, kde boli pery tymto balzamom fakt super zafarbene. A vysledok. Nehydratuje, nefarbi, na perach robi iba jemne trblietky. Takze asi tak sa da verit niektorym "blogerkam", ktore vedia dobre upravovat fotografie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Priznám sa, vôbec som nečítala recenzie na tento balzam, keďže som ho nezháňala. No, je pravda, že súčasný blogový svet je dosť plný a ľahko možno natrafiť na prikrášlenú recenziu...

      Odstrániť
  7. Já měla Baby lips u řasenky v akci. A vůbec mě nenadchl. Nechápu co na něm všichni vidí. Jsem ráda, že jsem si ho nekoupila samostatně za plnou cenu, byla bych zklamaná, že jsem zbytečně vyhodila peníze.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. uplne suhlasim s tebou! :) je to shit :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. škoda tej obrovskej kampane, ale ako som si všimla, tak už značne utíchla ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]