Post Page Advertisement [Top]

Do včera do polnoci ste mali šancu zapojiť sa do giveaway. Pravidlá boli jednoduché, ceny lákavé -  nakúpila som ich pre vás v internetovom obchode parfumérií Fann :-) Dnes som ako jednu z prvých vecí po zapnutí počítača spustila blogger a stránku random.org, aby ste sa dozvedeli meno šťastného majiteľa tohto balíčka. Tak koho poteší Mikuláš? :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

V tomto balíčku dominujú produkty švajčiarskej značky Mavala. Samy ste si vybrali laky na nechty v odtieňoch 19 Hong Kong a 14 St-Tropez. Okrem toho som pripojila aj lesk na pery - odtieň Bubble Gum. Taktiež to chcelo aj čiernu riasenku - bude na vás netrpezlivo čakať Max Factor Lash Extension Effect a očné tieniky, resp. prach od Gosh v odtieni 01 Clay. Ku kompletnému líčeniu tak potrebujete už len nejaký ten mejkap :-) A ako malý bonus navyše vzorka vône Red Sin od Christiny Aguilery.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Všetky produkty sú úplne nové ani raz neotvorené a zakúpené mnou osobne :-) Celý balíček sa nesie v červeno-ružových tónoch mixnutých tmavým základom ;-)
Giveaway platila len pre ČR a SR!
Žrebovala som pomocou RANDOM.ORG a výsledky sú zverejnené tu na blogu aj na mojej fb fanpage. Upozorňujem, že výhercu nebudem kontaktovať na mail, tak tu svoje maily ani písať nemusíte (aby ste zbytočne nedostávali spam). Výhercu zverejním len tu a na mojom fb! Ak výherca do týždňa nezareaguje na moju výzvu, žrebujem náhradníka! Výhry budem odosielať ja.
Všetky výrobky sú originál určené do giveaway :-)

Dohromady sa vás zúčastnilo 72 a ja Vám krásne ďakujem :-) Na koho ukázal random? :-)



Ela! Blahoželám! Dúfam, že sa Ti produkty budú páčiť a zároveň ma veľmi poteší, ak si nájdeš čas na ich prípadnú recenziu na Tvojom blogu =)

ĎAKUJEM! Za to, že ma čítate =) A nezúfajte, tak, ako som spomínala na facebooku, niečo pre Vás chystám v spolupráci s parfumériou Elnino! :-)

4 komentáre:

  1. Čože, ja som v absolútnom šoku...teda...však vieš Kati, že teba sledujem už niekoľko rokov a takmer vždy sa zapájam do giveaway...to je ten môj súťaživý duch....ale táto sa mi páčila asi zo všetkých najviac....všetko to vyzeralo skvelo....a teraz to to vyhrala.....waw...waw..aaaaaaa

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]