Post Page Advertisement [Top]


Len včera som vyhlásila výsledky giveaway a sľúbila som vám niečo špeci. Ešte predtým by som vás chcela upozorniť na parfumériu Elnino, ktorá bola dosiaľ len e-shopom. Samozrejme, viaceré e-shopy majú svoje odberné miesta, no tento je trošku iný. Môžete si tam parfémy ovoňať a vyskúšať tak na vlastnej koži, či je ten daný pre vás pravý. V tomto momente sa môžu tešiť najmä Bratislavčania a všetci, ktorí do nášho hlavného mesta zavítajú častejšie alebo hoci len na výlet :-) Môžete si totiž takto v rámci shoppingového dňa v OC Cubicon vyzdvihnúť aj svoju objednávku - a študenti aj využiť cestovanie zadarmo, ktoré bude podľa mňa určite nejako obmedzené v budúcnosti =)

Predajnička vyzerá celkom príťažlivo a ak už v nákupnom centre budete, určite si ju nemôžete nevšimnúť, keďže je takto pekne vyzdobená.



Predajňa je otvorená každý deň od 10:00 do 20:00. 
Nakupovanie sa nesie v duchu: "Uskutočnite svoju objednávku online a do 24 hodín pre Vás nachystáme balíček, ktorý si len prídete vyzdvihnúť na pobočku."
Ak si tovar objednáte domov, platíte 4 € bez ohľadu na výšku objednávky. Ak si zvolíte možnosť vyzdvihnúť na predajni, neplatíte nič. Je to skvelé, ale ja osobne z toho až taká nadšená nie som... jednoducho nemám to do Bratislavy na skok tak, ako väčšina východniarok či obyvateliek stredného Slovenska. No môžeme dúfať, že ak bude bratislavská pobočka úspešná, firma pouvažuje aj nad otvorením pobočky napr. v niektorej metropole východu =)

Na mojej fanpage som vám už písala, že ma pár produktov veľmi oslovilo. Po čom by som siahla / siahnem v budúcnosti? :-) Alebo pár mojich tipov na produkty z tejto webstránky!
  • nejakú tú obľúbenú vôňu
DETAIL TU
DETAIL TU
  • dekoratívnu kozmetiku
DETAIL TU
DETAIL TU
DETAIL TU
DETAIL TU
DETAIL TU
  • vlasová starostlivosť
DETAIL TU
DETAIL TU
DETAIL TU
DETAIL TU


To je niečo z toho, čo by som si vybrala ja. Zoznam by však bol o dosť dlhší =) Práve vy však máte možnosť urobiť nákup v hodnote 20 € a neplatiť absolútne nič! =) Naozaj! No nebude to len tak =) A keďže je na vás, čo si vyberiete, bude pridaná jedna podmienka navyše a bude sa týkať týchto troch vôní, ktoré si môžete v kamennej predajni kúpiť za akciovú cenu.



Konkrétne ide o parfumované vody Euphoria Gold by Calvin Klein, Chloe Love by Chloe a toaletnú vodu Sport by Jil Sander.

Viac o akcii tu

Podmienky účasti v giveaway:
  • sledovať môj blog cez Google Friend Connect (vpravo na blogu - Pripojiť sa k tejto lokalite) 
  • sledovať moju fanpage na facebooku   
  • najdôležitejšia podmienka: Vyberte si jednu z týchto 3 vôní a do komentára napíšte niečo (slogan, kratučký príbeh, situáciu...), čo ju podľa vás charakterizuje  - kreativite sa medze nekladú! :-)
  • to všetko od 6.12.2014 do 14.12.2014 

Giveaway platí pre ČR a SR!
Výhru - nákup v hodnote 20 € získa len 1 z vás. Výnimočne nebudem žrebovať pomocou rangom.org, ale vyberiem podľa mňa najkreatívnejší a najvhodnejší komentár a výsledky zverejním na blogu aj na mojej fb fanpage. Upozorňujem, že výhercu nebudem kontaktovať na mail, tak tu svoje maily ani nepíšte (aby ste zbytočne nedostávali spam). Výhercu zverejním len tu a na mojom fb! Výherca ma následne kontaktuje do správy na facebooku alebo na moju mailovú adresu (zverejnenú v kolonke Kontakt).

Výherca si vyberie produkty v maximálnej hodnote 20 € z webstránky www.parfemy-elnino.sk a svoj výber zašle na mail zástupcovi spoločnosti Elnino (vo vlastnom záujme čím skôr, aby ste mali tovar doma ešte pred Vianocami :-)). 

Dúfam, že vás tento benefit mojej spolupráce s parfumériou Elnino potešil ;-) Ja by som si teda vedela vybrať =)

13 komentárov:

  1. Splnam sledovacky gfc Zuzana Uramova a fb Zuzi Uramova.
    Vybrala som si parfem Chloe Chloe Love pretoze mam uz aj jej starsiu sestru original Chloe a tiez ma nikdy nesklamala a vo Fann parfumerii vzdy ovoniavam testre Chloe parfemov a najracej by som.mala vsetky variacie..Su to neskutocne krasne a zaujimave vone:)napisala som pre tento parfem.kratku basnicku :-)
    Chloe Chloe Love,Len stebou svoj den hravo dam.
    Si parfem,po ktorom tuzi kazda zena, az stebou som rano pripravena.
    Zenskost a hravost, odvaha a dravost, vdaka tebe citim neskutocnu radost.
    Vecer ta stale citim,neopustas ma, a viem ze si ta, s ktorou zacne moj den odznova.
    Love you Chloe.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pravidelne sledujem cez GFC July V, na FB July Velkova
    Vybrala by som si CHLOE CHLOE LOVE, a hlavne preto ze milujem kvetinove vone, pretoze toto je asi osudova vona, neprehliadnutelna, krasna a romanticka viac neni co dodat myslim ze prave toto ju vystihuje.
    A neda mi sa nepriklonit k tvojmu nazoru ze velka skoda ze takato predajna nie je aj niekde na vychode Slovenska, tak hadam vedenie spolocnosti pouvazuje ze aj tu su ludia, ktori by takuto predajnu uvitali.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. GFC Nikola Orechovská
    FB Nika Orechovská
    vybrala by som si vôňu Chloe Chloe Love mala som už vôňu tejto značky a je naozaj super :)
    tu mám básničku. ktorá podľa mňa 100% charakterizuje túto vôňu :)
    Chole Chleo Love je neprehliadnuteľná vôňa,
    ženskosť, nežnosť, pôvab - ako nová móda.
    Všade zanechá svoju stopu,
    no netreba ju hľadať pomocou mikroskopu.

    Tá vôňa je s vami všade,
    v aute, v sprche, vo vani či v posteli,
    je jedno čí líhate alebo vstávate.
    proste ju cítite zovšade
    Je ako vaša nová koža,
    omamnú nespútanosť do vás vráža.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som si vybrala Jil Sander sport :) už len z popisu mi je sympatická, pretože ovocie a kvetinky to je moje :)

    Jil Sander sport je len toaletná voda?
    No predsa ju chcem mať u mňa doma.
    Na poličke by krásne svietila,
    ako najkrajšia vôňa spanilá.
    Maminka by mi ju iste kradla
    a tak za chvíľku by za vlasť padla.
    Mne to však nevadí,
    na tu chvíľu postačí.
    V siedmom nebi by som bola ,
    už počujem ako každý na mňa volá:
    Hej Monika čo to máš za parfém?
    To je najkrajšia vôňa, môj splnený sen.
    X-krát by som ju mala v nákupnom košíku
    a neskončila by zabudnutá v nočnom stolíku.
    Každý deň by bola na mne,
    a už vidím ako každý nad ňou žasne ♥

    Sledujem už dlho pod týmto menom a na fb ako Monika Štrbová :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vidim ze sme otvorili basnicke okienko, navnadili crievko tak sa v tento sviatocny vecer pripojim tiez a svojim pseudoumeleckym nadanim mozno tiez vyvolam na vasich tvarach jemny usmev :-)
    Ehmm...321..
    Euphoria Gold
    Kusky zlata v spleti iskier a hrejivych tonov si ceni,
    Skrz jemne luce zmyselnosti podmani si vase srdce, ba i hlavu,
    Carovnym kuzlom zenu v zvodnu bytost zmeni,
    Bud ziarou, silou i pokladom-a vystup z davu.
    Kumquet, mandarinka ci narcis si ta iste rafinovane podmani,
    Ale vdaka tonom medu a paculi stratis zem pod nohami.
    Euphoria Gold-esencia zlata-"muzi ti padnu k noham a zeny vzdaju svoj hold." :)

    Vone od Calvina ma neprestavaju bavit ani po rokoch, zatial co Chloe ma nechava absolutne chladnou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak do tejto GA sa zapojím aj ja :-) samozrejme sledujem už dlho ako Veronika / Wewuš Vodná. Vtipná story ala : už hodinu tu vymýšľam báseň a keď som dala publikovať všetko sa zmazalo :-D dám aspoň to, čo som si zapamätala :-D

    Euphoria Gold je vábna vôňa,
    Euphoria Gold nevyprchá len tak zo mňa.
    Euphoria Gold s ňou sa cítim krásna,
    Euphoria Gold z muža spraví blázna.
    Euphoria Gold stačí ju raz skúsiť,
    Euphoria Gold nedám na ňu dopustiť.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. akurat v pondelok som si tam bola kúpiť chloe :-) najkrajšia vôňa na svete

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Minulý rok na Vianoce som dostala pod stromček Calvin Klein euphoria vôňu takú fialovu a stále si ju šetrím. Je úplne krásna a kvetinové vône - to je moje :-) rada by som vyskúšala aj tuto vôňu Calvin Klein euphoria Gold :-) .... A stále ťa sledujem :-) :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Chloe Chloe Love by som si vybrala, lebo som ju mala a podla mna je neskutocna, teda mna ocarila.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ja by som si bez váhania vybrala Euphoria Gold. A aj som si ju už nedávno vybrala:). Obľúbila som si ju v mojej práci. Pracujem v materskej škole a zastupovala som kolegyňu v jej triede. Tam som sa s dievčatami hrala v kozmetickom kútiku, česali ma,"líčili ma" :) a na koniec, ako sa patrí, treba sa ovoňať. Tak začali :) Použili rôzne prázdne flakóny parfúmov, ktoré tam tá kolegyňa mala vystavené. Boli úplne prázdne, no ich vôňa ešte nevyprchala. A zrazu mi padla do nosa jedna vôňa EUPHORIA. Hneď som si ju zamilovala. Odvtedy patrí do mojej povinnej výbavy v kabelke ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Práve sa mi spustil cez monitor pavúk, takže akákoľvek tvorivosť ma opustila :D. V každom prípade, giveaway je super, tak sa zapojím aspoň takto symbolicky, aj keď mi je jasné, že s týmto komentárom veľa vody nenamútim :D
    No a vybrala by som si buď Jil alebo Chloe, Jil mi je podľa popisu sympatickejšia, ale za Chloe všetci bláznia, tak neviem, no...

    OdpovedaťOdstrániť
  12. jednoducho Jil Sander Sport, pretoze mas nou bavi svet:)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ahoj Katka, v priebehu minuleho tyzdna som to tu kometovala dva krat a nic! Pozeram teraz, ze ani jeden komentar sa sem nevlozil, vypisalo mi, ze po precitani pribudne, tak neviem, daka chybicka se vloudila :)
    Sice som uz mimo sutaze, kedze ta trvala do vcera, ale rada by som sa podelila o moje dojmy :) A ak aj tentokrat sa sem ten komet nevlozi, vyhodim pocitac von oknom asi!
    Ja som jednoznacne velkou fanusickou Chloe voni, mala som ich niekolko. Prvou mojou bola nadcasova klasika Chloe Chloe, som do nej zblaznena uz roky, moj manzel ju na mne zboznuje a dokonca som ju mala na sebe aj v nas svadobny den. Mala som parfumovanu vodu, teraz mam na policke toaletku a verziu Intense- s ciernou stuzkou, kt. je velmi vhodna na jesen-zimu. Niekoho mozno odradza, ze ju ma kazda druha, ale to podla svedci o velkej oblubenosti vone a o tom, ze parfem sa naozaj vydaril. Dalej som mala Chloe Love Eau Florale, krasnu kazetku aj s telovym miekom. Krabicku mam odlozenu dodnes, skladujem v nej moje cacky- macky. Vonu Chloe Eau De Fleurs Lavande som si musela zadovazit kvoli tomu, ze ju uz stahovali z predaja a vonala mi nadherne, to bolo moje "levandulove" obdobie. V sobotu som k meninam dostala od manzela najhorucejsiu novinku Chloe Love Story aj s rozkoskou miniaturkou, co k tomu dodat... Bola som v siedmom nebi! Skratka, milujem Chloe parfemy, ci uz obsah alebo obal, su ako sperk, ktory sice nevidno, ale dodaju kazdej z nas smrnc!
    El Nino parfumeriu poznam, registrujem, kazdu stredu pilne sutazim na ich FB profile :) Objednavala som si u nich Bvlgari jasmin noir l'eau exquise toaletnu vodu, objednavka bola vybavena k mojej spokojnosti a urcite by som ich e-shop odporucila kazdemu.
    GFC: karmenka
    FB: Lucia Csankova Kukurova

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]