Post Page Advertisement [Top]

Áno, dobre čítate. Moje úplne prvé produkty od značky Urban Decay! A ako som sa k nim dostala? Kamoška mi minule písala, že mi k meninám poslala menší balíček, ktorý mal pre zaneprázdnenie pošty trošku oneskorenie. Keď som ho dnes dostala a otvorila, skoro som začala skákať a kričať na mieste (=na ulici). Logo UD mi vyrazilo dych a ja som sa cítila ako malé dievčatko, ktoré dostalo svoju prvú Barbie bábiku. Moje kozmetické srdiečko zajasalo!


Pravdupovediac, už dlhšie som pokukovala po nejakom sete od Urban Decay... hlavné, čo mi nedáva spávať je paletka Naked, aj keď sa už postupne zmierujem s tým, že by som aj tak všetky tie tiene nevyužila (no... čo ak...). Možno si poviete, prečo taká panika okolo predraženej kozmetiky. Áno, je to pravda, ide o drahšiu značku a baby po nej často slintajú. No keď si pozriete recenzie, väčšina hovorí, že tie peniaze sa im oplatilo investovať do kozmetiky. Som zvedavá, čo budem tvrdiť po vyskúšaní, každopádne, neskutočne sa teším, ale na druhej strane mám aj veľké nároky a očakávania (asi ako pri každej high end kozmetike). A mojej najlepšej kamoške som za tento dar neskutočne vďačná!!! :-)
Ako teda setík vyzerá? 




Balenie obsahuje tri základné produkty:

ALL NIGHTER LONG-LASTING MAKEUP SETTING SPRAY



Fixačný sprej na mejkap vraj funguje na princípe udržiavania teploty, a tým zabraňuje "topeniu" sa mejkapu na tvári. Zaujímavé! A okrem toho 78% žien počas 7 dňového testu potvrdilo, že s týmto sprejom im mejkap vydržal na tvári úctyhodných 16 hodín. No, kedy príde tá správna noc na vyskúšanie? :-) Cestovné balenie má 15 ml, čo je akurát, neobsahuje oleje a ani parabény.

EYE SHADOW PRIMER POTION





Má telovú farbu a po nanesení na ruku sa mi chvíľku zdalo, že je trošku mastnejší. Celkovo má Urban Decay v ponuke niekoľko druhov podkladových báz na očné tiene, táto je Original. Aplikovať stačí máličko (aspoň podľa popisu a aj podľa toho, čo som skúšala na ruke) a zaručuje trvanie počas celého dňa (i noci). Príjemne sa rozotiera a splynie s odtieňom a tónom pokožky.

24/7 GLIDE-ON EYE PENCIL IN ROCKSTAR





Práve v tomto travel sete sa nachádza odtieň Rockstar, čo je tmavofialový odtieň. O ceruzkách 24/7 som čítala veľa pozitívneho, tak asi neodolám a zajtra ju vyskúšam na vlastnej očnej linke. Celkovo je zatiaľ v ponuke 40 odtieňov (podľa oficiálnej stránky):

Ceruzka je krémová a dobre sa nanáša na kožu. Okrem toho sľubuje aj vodeodolnosť, čo môžem potvrdiť už pri teste na ruke - v momente ako zaschla bolo dostať ju z kože celkom ťažké, musela som si drhnúť ruku.

Tisíce pozitívnych recenzií (ceruzka takmer 4000, podkladová báza skoro 5600) už určite svedčí o tom, že tieto produkty sú minimálne celkom zaujímavé :-) A mne neostáva nič iné ako zopakovať ako veľmi sa teším na používanie a ešte raz vrelo poďakovať za taký úžasný darček ;-)

7 komentárov:

  1. Parádny darček :), už sa teším na recenzie!
    Bohužiaľ, moja skúsenosť s touto /fakt predraženou!/ značkou nie je až taká veľmi pozitívna a som skôr v rozpakoch... Kuk tu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tvoj článok som čítala - a vďaka ti zaň. Ušetrila si mi 50 € ;-)

      Odstrániť
    2. Rado sa stalo :DDD
      Ceruzku budem čoskoro potrebovať - tak žeby? ;D

      Odstrániť
  2. Ani sa ti teda nečudujem , že si kričala..kto mi nekričal..krásny odtieň a som zvedavá na recenzie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak takýto darček si nejaký ten rozruch, hoc i na ulici, zaslúži;) Najviac závidím tú bázu....:D....ja mám, ale nie original, ale sin

    OdpovedaťOdstrániť
  4. dnešné dojmy - ceruzku mám celý deň a drží ako najatá ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja napriklad tuto znacku velmi neregistrujem.
    Biela Mačka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]