Post Page Advertisement [Top]

Už vopred môžem napísať, že tento príspevok nebude ani o najlepšej riasenke či očných tieňoch a ani o najlepšom mejkape. Tých produktov, ktoré striedam a bola som s nimi spokojná je viacero, no stále pri nich používam istých pomocníkov, bez ktorých by to jednoducho nešlo. Áno, tento príspevok je o mojich pomocníkoch :-) A nielen o nich!

Samozrejme, nie sú tu všetky produkty. Len tie, ktoré v súčasnosti považujem za basic a pre mňa naj. Začnem teda pekne poporiadku zľava. Hydrabio Brume je úplne úžasný pomocník a keď ho spotrebujem, kupujem si ďalší. Nielen na leto, keď tvár trpí horúčavou, ale výborne účinkuje aj ako fixátor mejkapu a aspoň si môžem byť istá, že si na tvár nestriekam nič neželané. Jasné, mejkap s ním vydrží kratšie, ako keď použijem fixátor od Skindinävia alebo Urban Decay, ale je to veľmi príjemné hydratovanie nalíčenej pleti ;-)

So značkou Zoeva som sa zoznámila už dávnejšie, no osobne sme sa stretli v máji 2013, keď mi dorazila domov prvá sada štetcov. Je to neuveriteľné, budú to dva roky a ani náznakom som túto kúpu neoľutovala, práve naopak - považujem to za jednu z najlepších investícii. Odvtedy sa však Zoeva značne posunula dopredu a každú chvíľu dráždi moju peňaženku rôznymi novými produktami. Neviem si predstaviť líčiť sa inak, ako štetcami a aplikátormi. Na niektoré mejkapy je možno lepší vlastný cit a prsty rúk, ale odkedy mám Buffer Brush, inak si mejkap ani nenanášam. Je hustý, okrúhly a aj po 8 mesiacoch používania a cestovania (lebo so mnou cestuje vždy, keď si niekam beriem mejkap) vyzerá ako nový a tak sa aj správa :-) To isté by som mohla povedať o štetci Flat Kabuki, ktorý používam prevažne na púder na fixovanie celého líčenia. Dobre sa drží, neopadáva z neho púder a príjemne sa ním manipuluje po tvári. Oba ma vyšli na 15,99 €/kus a boli zabalené v takýchto puzdrách:




Najúžasnejšie na tých štetcoch je, že aj pri dennom používaní a pravidelnom čistení z nich nevypadávajú štetinky a sú stále ako nové.
Aj v súčasnosti môžete siahnuť po jednej zo sád, ktoré vás suma sumárum budú stáť menej ako tie dané štetce jednotlivo. Ak by ste však mali záujem investovať do poriadnej sady štetcov, ja osobne by som kupovala túto: 
Obsahuje 8 základných štetcov, stojí síce 65 €, ale jeden štetec vyjde na cca 8,20 €, čo je veľmi dobrá cena. Toto však nie je všetko. Práve dnes som dostala e-letter od Zoeva ako zákazník s tým, že v januári 2015 uvádzajú nové štetce, ktoré vyzerajú veľmi lákavo. Ide o tieto:
107 Powder Polish
Štetec je vhodný na nanášanie púdrov - či už sypkých alebo lisovaných, no poslúži aj na produkty s krémovitou konzistenciou. Cena v e-shope 17,99 €.

109 Face Paint Vegan
Kontúrovací vegan štetec vám poslúži pri práci s tekutým a krémovým nielen mejkapom, ale všetkými ostatnými produktami ako aj korektor, lícenka, bronzer... Vyzerá podobne ako môj Buffer, ale je plochý. Cena 13,99 €.
112 Face Curve
Tento krásavec je taktiež plochý a slúži na nanášanie mejkapu. Vďaka jeho zaobleným hranám nalíčite každú časť tváre bezchybne :-) Cena 13,99 €.
114 Luxe Face Focus
Vzhľadom veľmi podobný ako predošlý, avšak tento je určený na púdrovité produkty. Máte rady rozjasňovač? Siahnite po tomto štetci, pekne vám poslúži :-) Cena 13,99 €.
129 Luxe Fan
Tieto vejárikovité sú krásne, len ja som im nejak neprišla na chuť. No možno to len chce naučiť sa s ním poriadne pracovať =) Používam ho teda hlavne na odstránenie prípadných opadaných očných tieňov pod viečkom (z mojej sady basic). No je vhodný aj na rozjasňovač, bronzer či lícenku. Stojí 11,50 €.
220 Luxe Grand Shader
Veľký a hustý štetec na očné tiene si ma získal na prvý pohľad a začínam po ňom dosť slintať. Veľmi sa hodí na púdrové očné tiene, ale celkovo na tiene, okrem krémových, na tie by som ho nepoužívala. Cena 9,50 €.
310 Spot Liner
Milujete tenké očné linky? Mysleli aj na vás. Tento štetec je síce tenučký a má krátke štetinky, no svoju prácu zvláda. Ak teda chcete len opticky zahustiť svoje mihalničky tenkou linkou, vyskúšajte túto novinku. Stojí 7,50 €.
325 Luxe Brow Light
Tento štetec je určený na aplikovanie svetlého tieňa alebo rozjasňovača priamo pod obočie na prehĺbenie a rozjasnenie vášho pohľadu. Stojí 8,50 €.

Z uvedených ôsmych noviniek moje kozmetické srdiečko najviac prilákal práve 220 Luxe Grand Shader a 310 Spot Liner. 

Ak už však investujete do kvalitnejších štetcov nesmieme zabúdať na starostlivosť. Teda, nejde len o tú investíciu, ale aj o vašu vlastnú pleť. Ak by ste si pravidelne nanášali produkt znečisteným štetcom, nemôžete sa čudovať, prečo máte vyrážky či iné kožné problémy. Celkom som si obľúbila čistič od Ebelin, ktorý je lacný a efekt spĺňa na jednotku. Nájdete ho v každej DM pri odlakovačoch ;-)

Tento príspevok bol tak neplánovane hlavne o štetcoch, je to tak trošku moja úchylka =) A keď sa ma minule manžel opýtal, či môže jeden z tých mojich štetcov použiť na očistenie svojho holiaceho strojčeka, skoro som odpadla, ale zas bola som rada, že sa ma opýtal pred tým, než tak urobil :-)

8 komentárov:

  1. ty vějíře mi přijdou hrozně vtipné :) na Zoevu pořád koukám, ale štětců mám hodně, teď jsem si psala Ježíškovi o další, a hlavně teda ujíždím na Real Techniques, s těma jsem nejvíc spokojená. ne všechny mi sedí, ale už mám své favorit, které nedám z ruky!

    Kati, přeju krásné a klidné svátky a do nového roku hodně zdraví, štěstí, spokojenosti tobě i všem tvým blízkým! ať se ti všechno daří!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento článek se mi moc hodí, zrovna koukám po štětcích a podobných udělátkách :) Brala bych Flat Kabuki na pudr, Luxe Face Focus na rozjasňovač, Spot Liner a možná i Luxe Fan na čištění pleti od popadaných stínů. A děkuju i za tip na Ebelin, vůbec jsem nevěděla, že v drogerii něco takového existuje :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Som veľmi rada, že môj príspevok niekomu pomohol pri výbere a rozhodovaní ;-) Real Techniques som neskušala, no počula som celkom dobré ohlasy. Tieto moje Zoeva mi vyhovujú a zatiaľ nemám potrebu skúšať štetce inej značky =) Teda mala som aj Oriflame a pod. ale to sa jednoducho nemôže porovnať ;-)

    Ďakujem vám za to, že moje príspevky čítate a že sa vám chce komentovať ich! :-) Prajem krásne a veselé Vianoce :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mohla by si napisat clanok k comu je ktory druh stetca urceny.
    Biela Mačka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. :DDD tí manželia majú občas nápady teda!!!!!
    Tiež rozmýšľam nad nejakou sadou posledné týždne, ale 65e sa mi zrovna nechce utratiť... Rozmýšľala som nad týmto...
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som asi trošku pozadu, ale toto vidím po prvýkrát :-) A som v šoku, vedela som, že Petra LovelyHair má blog, ale že má aj značku, hmm asi začnem viac surfovať po blogoch ;-) Ale mňa tie štetce nejak neohúrili, môžu byť dobré, nehovorím, aj cena je prijateľná. Ak vyskúšaš, určite daj vedieť ;-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]