Post Page Advertisement [Top]

Hej, aj ja som bola v šoku, a názov na fľaštičke som čítala snáď trikrát. Nechtový kondicionér. Chlapom nevysvetlíte. No keď to má pomôcť, tak prečo nie? :-) K tomuto produktu ma dostala kamarátka, ktorá mi ho darovala - touto cestou jej ešte raz ďakujem :-) Tak čo to vlastne je? 

Fľaštička je veľká ako klasický lak na nechty - 12 ml a bola zabalená v úhľadnom papierovom obale s presným popisom, na čo by sme ho asi tak mohli a chceli použiť.




8 v 1 pôsobí na tieto problémy:

  • zničené
  • rozštiepené
  • tenké
  • mäkké
  • krehké
  • lámavé
  • matné
  • s nerovným povrchom



Údajne po 10 dňoch budú vaše nechty ako znovuzrodené. Tak toto bol produkt, ktorý mi prišiel úplne vhod. Nikdy som nemala nejaké extra pevné nechty a svoje vlastné som mala dlhšie len na chvíľku, vždy sa potom nechutne zlomili, a tak som si ich radšej upravovala nakrátko. Mala som už niekoľko podobných produktov, sér či lakov na nechty, ktoré mali pomôcť. Zatiaľ mi prišiel ako celkom spoľahlivý lak na nechty od Rimmel London - Nail Nurse 5v1, ktorý používam aj ako podklad pri lakovaní. 
Ľudia, s ktorými som najčastejšie by vám vedeli povedať, že stačí naozaj malý podnet ako napr. ťuknutie do dverí, pričom bolesť necítim, ale necht je zlomený. Aj manžel sa čuduje, že "čo to máš za nechty". Nuž... na reklamáciu je už neskoro, drahý ;-)


Tento kondicionér používam už asi mesiac (s prestávkami). Má takú lakovú arómu, ale nesmrdí až tak intenzívne a ani ho nie je cítiť po byte. Rýchlo zasychá na nechtoch, takže sa nemusíte obávať manipulácie s rukami :-) Na nechtoch vytvorí takú lesklú vrstvu, akoby ste mali priehľadný lak.
Všimla som si, že keď ho použijem, moje nechty sú odolnejšie a pevnejšie. Trošku sa polepšili a už sa tak nelámu, no klamala by som, ak by som tvrdila, že ich mám úplne pevné a nič ich nezlomí. Práve včera sa mi odlomil, keď som trošku nešikovne chytila kľučku. Ale inak toho zvláda celkom dosť. Bez olupovania vydrží pár dní, a to ho vôbec nešetrím a pri domácich prácach nepoužívam rukavice. Takže za mňa spokojnosť a určite ho budem používať aj naďalej medzi lakovaním. Kúpite na webe, ale tento konkrétne je z Prešova z predajne EverLand na ulici Armádneho generála L. Svobodu :-) Cena je približne 3 € =)

7 komentárov:

  1. pouzivam nieco podobne od Rimmelu - Nail Nurse Rescue... mam uz druhe balenie, za mna spokojnost

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja tento pouzivam uz priblizne pol roka a neviem si ho vynachvalit. Niekolko rokov som mala stale gelove nechty a tieto vedia narobit riadnu sarapatu, trvalo priblizne 2 mesiace s tymto lakom ,kym sa nechty uplne spevnili a potom zacali krasne rast. Take dlhe a pevne nechty som nemala nikdy. Aj mne sa stane,se sa necht zlomi, ked do niecoho buchnem.No je to tym,ze nechty su dlhsie. A po pol roku si kupujem druhy kus :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hm, najskor si zeny nicia nechty a telo lakovanim a potom sa to snazia zachranit dalsou chemiou...
    Biela Mačka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je to chemia,ale pomaha,a ziadne ine vedlajsie nepriaznive ucinky nema,tak preco nie. A ono je to asi o tom,ze v roznom veku ma clovek rozny rozum.Cim je clovek starsi,tym je mudrejsi.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak napr. ja som mala vždy slabé a lámavé nechty. Niektoré laky na nechty ich práveže dosť spevnia, už to nie je také ako keď sa s dekoratívkou začínalo. Samozrejme, že dekoratívka (aj laky na nechty) nie je nič výživné, ale neobsahuje toľko škodlivín ako tie prvé produkty. A ak chcem mať pekné a upravené nechty, tak si ich aj nalakujem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano, ja som si tiez myslela, ze lakmi si nechty spevnujem a posilnujem. A do tela som si davala skodliviny a "fetovala" vypary. Odkedy som si pred dvomi rokmi prestala lakovat nechty mam nechty v super stave a tiez aj viac casu. Nechty si davam upravovat u profesionalnej manikerky, a to v pripadoch specialnych prilezitosti ako svadby, oslavy a podobne.

      Odstrániť
  6. ja ho mám tiež, ale som si nevšimla vôbec, že je to kondicionér :D za mňa ale najlepšie, čo som doteraz mala. najviac sa mi páči, že sa nezlupuje, čo sa pri týchto lakoch stáva a že sa tak akoby vstrebe a nechty vyzerajú aj nenalakované veľmi pekne. určite ho budem kupovať aj naďalej

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]