Post Page Advertisement [Top]

Keď som objavila vanilkový hojivý zázrak, myslela som si, že nič lepšie na pery už neobjavím. A ono to bola limitka, ktorú už teraz dostanete napr. len v nejakej špeci kampani alebo v darčekovom sete. A potom prišla EOS mánia, ktorej som sa plne zúčastnila. Môj prvý bol Strawberry Sorbet. Vtedy som vedela, že nebude posledný a takto vyzerá moja EOS rodinka dnes:
Medzičasom som si zaobstarala ďalší Strawberry Sorbet, krémik na ruky a kamoška mi poslala aj Vanilla Mint. Práve pri tom poslednom môžem jednoducho povedať adios amigos vanilkový hojivý zázrak. Tento je úplne dokonalý!



Som taká šialená, že ich používam všetky naraz,.. Ten ružový vľavo mám vždy poruke. Modrý - vanilkový - mám v nočnom stolíku. Jednoducho nezaspím bez toho, aby som mala balzam na perách. Ružový vpravo so mnou chodí kade-tade. Už chápem EOS mániu. Sú akurát do ruky, otvárajú sa jednoducho a majú rozkošný dizajn. Jednoducho sú úžasné, nádherne voňajú, majú priateľské prírodné zloženie a dokonale účinkujú, ale o tom som už písala ;-)

Novinkou v EOS rodinke u mňa doma je snáď krémik na ruky, aj keď sme spolu už nejaký ten piatok.


Krémy na ruky sa predávajú (zatiaľ) v troch verziách - ružový Berry Blossom, zelený Cucumber a modrý Fresh Flowers. Aj keď má krém pomerne malé balenie (45 ml) je znova príjemné do ruky. Plast je pevný, ani po silnejšom ťahaní a otváraní sa neodlomil, ba nespozorovala som ani náznaky toho, aby sa mal ulomiť (samozrejme, ak ho neťaháte silou). Krém vonia jemne sladučko a je nemastný, skôr svieži. Preto som trošku pri prvom použití pochybovala o jeho schopnostiach. Vstrebáva sa dosť rýchlo, no nezaostáva za svojim balzamovým bratrancom. Keď som si večer pred spaním nakrémovala ruky, mala som na nich príjemný pocit. Ráno, po zobudení boli hebké a hydratované. Musím povedať, že tento krém to dal lepšie ako napr. Dove. Samozrejme, nie je určený na extra suchú pokožku, na to potrebujete čosi viac. Na bežné použitie ideálny krémik :-) Nehovorím, že som lepší nemala, hlavne tie, ktoré sú určené na suchšiu pokožku logicky vyživia viac.

Keď som tak surfovala po EOS stránkach, zistila som, že má limitky založené na podobnom princípe ako napr. na Slovensku Avon - nejaký setík, z predaja ktorého výťažok putuje na boj proti rakovine prsníka. Sety sú celkom zaujímavé a určite stoja za povšimnutie:
ZDROJ

ZDROJ
ZDROJ

ZDROJ
Keď tak ďalej pozerám rôzne druhy EOS-ov a tie jednotlivé limitky, tuším, že ich ešte u mňa doma pár skončí ;-) Jednoducho, jasne a bez debaty - toto je najlepší balzam na pery, aký som kedy vyskúšala! Máte už ten svoj alebo EOS mánii statočne odolávate? :-)

4 komentáre:

  1. :D mám sa vyjadriť?
    Melónový už padol za vlasť a v rezerve ma čaká ďalších 5 :D vrátane Rachel Roy limitky... A samozrejme vôbec nie som toho názoru, že som už skončila ;) /čiže týmto Ti chcem veľmi pekne "poďakovať", že mi toto všetko ukazuješ, Katka!!! ;D/
    Ten krémik ma tiež láka, rada by som ho vyskúšala - už len kvôli tomu dizajnu...
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja? no, prosím ťa :-) :-P ak by to bolo zlé, tak o tom takto chvály nepíšem, ale ten EOS sakra stojí za to, aby som ho mala vo viacerých verziách a kusoch! :-)

      Odstrániť
  2. No musim si taky poridit. Jeste nevlastnim zadny.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám eos a také ho řadím mezi nejlepší balzámy na rty. A taky mám ten na ruce, opravdu super, ten patří mezi mé 3 nej na ruce. Hlavně že vytváří ochranný film, který se nesmyje, když si během dne myji ruce. :)

    blog Měj se ráda

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]