Post Page Advertisement [Top]

Niekedy sa trošku pozastavím nad názvom produktu, pretože ho, bohužiaľ alebo miestami našťastie, odsudzuje. Buď na skeptické pohľady, a tým pádom aj na poriadne preverenie toho sľubovaného účinku, alebo sa nad názvom pousmejeme. Dnes to bude o riasenke, ktorá spadá do prvej kategórie. Ak niečo sľubuje Mega Lashes, tak tie riasy po nanesení musia byť fakt mega. Ak nie, produkt sklamal. No neodsudzujme hneď podľa názvu.

Riasenka je v peknom kovovom obale. Spočiatku som si myslela, že to tá moja má ošúchaný nápis, opak je však pravdou a toto považujem za celkom efektné.




Kefku má pomerne klasickú. Takú, ktorou by sa teoreticky nič nemalo pokaziť a nie je s ňou problém pri manipulácii. No a v reklame toho nasľubuje celkom dosť.
ZDROJ
Naozaj sympatické je zloženie, ktoré obsahuje aj prírodné vosky a parabény sa mu vyhli široko-ďaleko. No mňa zaujali hneď prvé tri riadky, kde sľubujú super objem, extrémnu odolnosť a precízne oddelenie rias. Už sme si zvykli, že v reklamách sa preháňa. Tak ako je to s touto riasenkou?


Fotky nalíčených očí sú uvedené postupne podľa vrstvenia:




Ak si porovnáte efekt s nenalíčenými očami, je to tak trošku mega. No pri každom pokuse o vrstvenie som sa dopracovala k hrudkám a tzv. muším nožičkým. Nedráždi mi oči a odličuje sa dosť ľahko, ale nie je to ten mega efekt, ktorý by som možno čakala. Dá sa s ňou pekne vyhrať a ak to nepreženiete, nemáte ani hrudky, ale prvé vrstvy sú také slabšie, až postupne dosiahnete takmer želaný efekt. Možno som už rozmaznaná, ale na riasenky som kritická. Viem, že každej sadne nejaký iný produkt, no ja chcem od riasenky, aby mi vytvorila hustý závoj dlhých mihalníc. Aj keď tieto riadky vyznejú ako kritika riasenky, v podstate ide o môj sen o ideálnej riasenke. A znova sa zopakujem, Mega Lashes od Dermacolu je celkom dobrá riasenka, no neohúrila ma až tak, aby som si ju po spotrebovaní kúpila znovu. Efekt však dodá celkom pekný.

4 komentáre:

  1. Mne sa práveže celkom páči na tvojich očiach...na takom druhom obrázku....potom to už ale fakt ide k horšiemu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. väčšinou je to cca tak ako na prvej foto... nejako nie sme kompatibilné. Riasenka nie je zlá, ale ani skvelá. Taký dobrý priemer.

      Odstrániť
  2. první a druhá vrstva super, ale pak už je vidět to hrudkování, to je škoda. ale teda i ty dvě vrstvy dělají celkem pěkný efekt :) mám tyhle klasické kartáčky ráda, možná se po ní časem mrknu, ale teď mám ještě v zásobě tu růžovou Party, která je asi celkem podobná...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. povedala by som, že ružová Party má o čosi jemnejšiu kefku a štetinky, ale sú si dosť podobné.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]