Post Page Advertisement [Top]

Január bude v znamení noviniek aj v sortimente českej značky Dermacol, a ja som mala tú česť vyskúšať ich ešte pred uvedením. Jednou z nich bude Dlhotrvajúca farba na pery, ktorá sľubuje 16 hodinovú výdrž a ešte aj starostlivosť o pery. Vy, ktoré ma poznáte, resp. čítate dlhšie viete, že sa vždy pousmejem nad číselkom pri sľubovanej výdrži. Tak ako to dopadlo?


Produkt je obojstranný - z jednej farba, z druhej lesk. Takýto typ majú, resp. mávali vo svojom sortimente viaceré značky, no azda najznámejší je Lipfinity od značky Max Factor, ktorý mám doma aj ja. Princíp ten istý, akurát po 8 hodinách som vyzerala tak trošku ako s náznakom kožnej choroby na perách. Preto ma veľmi zaujímalo, ako dopadne 16-tka od Dermacolu.





Testovala som odtieň 02, v ponuke od januára bude celkom 9 rôznych odtieňov.
Časť 1 - farba je vysoko pigmentovaná, časť 2 - lesk dopraje perám aj nejakú tú starostlivosť. Obsahuje prírodné oleje, včelí vosk a vitamín E.



Pravdupovediac, dosť som mu už dala zabrať, pôvodne bol aplikátor lesklej strany bielučký. A ako vidíte, farba má o čosi menší objem, keďže lesku spotrebujete viac.


Krok 1: naneste farebnú bázu



Po nanesení bázy počkajte približne 1 minútu, alebo pokojne aj trošku viac - samy ucítite, kedy nastal čas na nanesenie lesku a báza bude suchá.

Krok 2: naneste lesk, vôbec nešetrite ;-)




Ako som už písala vyššie, dosť som mu dala zabrať. Nevyhol sa pár celodenným testom, no najväčšia skúška ho čakala práve v tomto vianočnom období. Čerstvo nalíčené pery som podrobila výdatnému obedu, nápojom, chrúmaniu vianočných oblátok a ovocia, zapíjaniu čajom a vodou, spánku, umývaniu zubov, prezleikaniu sa, vychádzaniu a prechádzaniu sa von, sedeniu vo vnútri a pod. Farba je naozaj v tomto prípade skvelá, vôbec sa neotláča o nič, akurát vám ostane napr. na pohári priehľadný lesklý otlačok. Ak by som mala na ústach rúž, stopy sú všade, čoho sa moje pery dotknú.

Moja babka a manžel mali s týmto odtieňom zo začiatku až takmer morálnu dilemu, no napriek tomu, že preferujem a milujem nude odtiene a jemne ružovučké či svetlunko červené, tento používam pomerne často a stále viac a viac sa stotožňujem s touto výraznou ružovočervenkastou farbou. Nelezie z pier tak po častiach ako takmer ikonický Max Factor, práve naopak. Odchádza len z tých častí pier, ktoré intenzívne používame, napr. pri spomínanom jedení. 

Takýto výsledok som dosiahla po 10 hodinách testovania:


Farba tam stále je, dokonca ak by som si pery poriadne neodlíčila, bola by tam aj ráno (už sa mi to takto stalo). Aj keď už nevyzerá až tak vábne, stále sa to dá jednoducho dolíčiť - stačí mať tohto malého pomocníka so sebou a vaše pery budú dokonalé po celý deň. Lesk sa však bude určite míňať celkom rýchlo, pretože pri jedení či pití mizne prvý, no ak nejete a nepijete, tých pár hodín vám pekne vydrží :-)

Tento produkt si ma získal až tak, že som schopná nalíčiť sa takto na bežný deň:
Použité produkty 
- mejkap Match Perfection Compact (Rimmel London)
- púder Invisible Fixing Powder (Dermacol)
- lícenka Lasting Finish Soft Colour Blush (Rimmel London)
- sada na obočie Brow Addict (Famous)
- podkladová báza pod očné tiene Original (Urban Decay)
- sada rozjasňovačov použitá ako očné tiene (Dermacol)
- očná linka ScandalEyes (Rimmel London)
- riasenka The Falsies Black Drama (Maybelline)
- dlhotrvajúca farba na pery (Dermacol)


Dermacol ma miestami stále viac a viac prekvapuje. Už rúže Longlasting boli skvelé a teraz tento dvojfázový produkt. No za mňa určite palec hore. Netuším, aká bude cena, ale už je to len pár dní, čo nás delí od oficiálneho uvedenia na trh a predaja ;-)

10 komentárov:

  1. Noo tak toto vyzerá na super produkt :) dermacol mám čoraz viac rada

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. musím len súhlasiť :-) začínala som s púdrom Invisible Fixing Powder, a stále mi pribúdajú obľúbené produkty tejto značky :-) no klamala by som, ak by som tvrdila, že tvoria väčšinu mojej kozmetickej výbavičky

      Odstrániť
  2. Tak to teda vyzerá skvele. Určite ho vyskúšam, som zvedavá koľko mne zostane na perách :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mám s Dermacolom tiež len dobré skúsenosti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zas nebudem preháňať a tvrdiť, že všetky Dermacol produkty milujem. Mnoho z ich ponuky mi však celkom sedí :-)

      Odstrániť
  4. Tohle vypada hodne dobre.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. súhlasím, je nádherný =) som zvedavá na všetkých 9 odtieňov, snáď si každá nájde ten svoj

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ten rúž by som heď vyskúšala, možno v inej farbe :) musí byť fajn keď to vydrží taaak dlho :) Beauty Bubble
    aspoň sa nemusí človek stále do zrkadla pozerať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja by som ho rada vyskúšala ešte v inej farbe :-) Je skvelý :-)

      Odstrániť
  7. Moc pěkná barva a moc ti to sluší. Vypadá to jako opravdu fajn produkt :-)) Skills of Art

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]