Post Page Advertisement [Top]

Keď DM vyhlásilo výzvu, neváhala som ani sekundu a hneď som sa zapojila. Už z českých recenzií som videla, že box stojí za to a obsahuje použiteľné veci. A preto aj keď už nejak Ladybox neriešim, hoci si občas pozriem, čo v ňom bolo, nikdy ma to nejako nenadchlo, toto ma nadchlo celkom dosť. Keď som ho včera dostala do rúk, bola som úplne nadšená. Prekrásna vianočná škatuľka vo farbe našej vianočnej výzdoby =) /teda ladíme do červeno-zlata, ale podstata je tam :-)/.

Prečo škatuľka prvej kozmetickej pomoci? Lebo v nej nájdete takmer všetko, čo by ste mohli potrebovať. Pravidelne prespávate niekde mimo domu (chata, intrák, či u frajera)? Ak si tam prinesiete túto rozkošnú škatuľku, nemusíte myslieť na to, či máte zubnú kefku alebo čím sa nakrémujete po sprche. Dokonca vám pomôže v prípade krízy aj zahnať hlad.



Box obsahoval niečo

...na telo:

Sprchovacie gély Aroma Ritual môžem a brala by som ich všetky - v súčasnosti na ne je akcia na oficiálnej stránke Dermacolu. Kúpte 5 sprcháčov z tejto nádherne voňajúcej kolekcie v ľubovoľnej kombinácii (najviac však 10 kusov z druhu) a zaplaťte len 7,69 € /1,54 €/kus/ - máte na výber z 8 druhov. Tento Rebarbora a jahody vonia nádherne, až priam letne, no nie príliš sladko. 
Krém na telo a tvár s bambuckým maslom nemôže nič pokaziť a podľa mojej, síce zatiaľ jednoproduktovej skúsenosti s krémami Balea, ide o celkom dobrú kolekciu, ktorá sa rýchlo vstrebáva a účinkuje.

...na vlasy:

Šampón vonia veľmi pekne, no trošku sa obávam účinku na moje vlasy, každopádne, aspoň párkrát ho asi vyskúšam. Možno ak ho skombinujem s nejakým antidandruff alebo so šampónom Dermaheal, bude to OK :-) Nejde o nejakú nedôveru voči Schaume alebo čo, ale jednoducho sa bojím experimentovať s vlasmi, pretože sa mi to už párkrát v minulosti nevyplatilo, hlavne, keď som hľadala ten správny šampón, ktorý mi pomôže. Je určený na suché a vyčerpané vlasy.

..., čo vždy potrebujeme:

Deodorant/antiperspirant je produkt, ktorý máme vždy po ruke a aspoň ja mám doma dva a ďalšie dva v práci, pre istotu. Človek nikdy nevie... ;-) S Garnierom už mám svoje skúsenosti a aj keď neúčinkuje 48 hodín (haha, veď ani 24 hodín nezvládne), je to celkom dobrý sprej a mala som ho už niekoľkokrát =)

...na zuby:

Preferujem Elmex a Sensodyne, to zatajovať nebudem. No tí, ktorí čítate blog pravidelne viete, že som párkrát experimentovala práve s Colgate Max White One a že ten experiment bol účinný, aj keď samostatne pastu používať neodporúčam, lebo som po nej síce mala belšie zuby, aspoň opticky určite, ale aj citlivejšie. Preto bola pre mňa ideálne kombinácia Colgate ráno, Elmex večer. Túto určite využijeme :-) Možno trošku ťažšie to bude s kefkou, keďže sme obaja zarytý Curaproxáci. No ako som spomínala - napr. na chatu alebo na miesto, kde prespávate občas sa použiť dá :-) A vyzerá celkom dobre, aj keď nemá až toľko štetín ako Curaprox.

...na pery:

O balzamoch Baby Lips od značky Maybelline sa na internete popísalo. Hlavne v Česku a na Slovensku. Najprv bol po nich dopyt, pretože prichádzali zo zahraničia a boli žiadanou novinkou aj u nás. Teraz ich nájdete pomaly aj tam, kde by ste nechceli =) Tak ako napr. minule v Tescu, kde dekoratívku nemajú, ale tieto balzamy áno. Recenzie a reakcie sú asi 50/50 - jedni si ich chvália, druhí ich hania. Tento je určený na intenzívnu starostlivosť o pery a obsahuje SPF 20. Asi môj EOS neprekoná, no vyskúšam ho určite rada :-)

...pod zub:

V prípade núdze a potreby zjesť niečo malé a slané a bio a vegan a organické určite oceníte :-) My sme si tento proteínový snack dali včera. Trošku slané na môj vkus, ale inak celkom chutné :-)

Takže toto bol DM BOX. Prvé vydanie na Slovensku. Som rada, že som sa dostala k šťastným 2000 ľuďom a určite neľutujem. Ak by som si tieto produkty kupovala samostatne, vyšlo by ma to na o dosť viac ako tých 5 € a k tomu už bola aj škatuľka. Tak ako pri každom boxe by ste si zaručene nekúpili každý jeden produkt, ale o tom to je. V podstate kupujete mačku vo vreci a možno sa dostanete k produktom, ktoré by ste inak nevyužili. A ak niekto očakával škatuľku plnú produktov Alverde, Balea, Ebelin a pod., veľmi sa zmýlil. V celom boxíku bol totiž iba jeden produkt z ôsmych od vlastnej značky DM.


Páči sa vám tento projekt? Privítali by ste aj ďalšie boxy od DM?

12 komentárov:

  1. Tak to je parádní obsah, mě se snad nejvíc líbí kartáček :D
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dizajn je pekný, o tom niet pochýb - a ja som Ryby, takže rybky sa mi páčia :-) Ale Curaprox je Curaprox, aj keď to znie ako plné predsudkov.

      Odstrániť
  2. Zapojila som seba a priatela, vyhral on ;) celkovo spokojnost, tesila som sa, oplatit sa to oplatilo, aj ked sama od seba by som si nic tohk nekupila...ale ako skatula prvej pomoci super, spokojnost a sla by som do toho znova

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, ak bude ďalšia výzva, tiež sa rada zapojím, hoci by mali vyhrať tí, ktorí teraz šťastie nemali, no páči sa mi, že to nie je napr. pre prvých 2000, ale že sa výhercovia žrebujú, teda šanca je rovnaká bez ohľadu na to, kedy sa zapojíte

      Odstrániť
  3. u mňa asi najvhodnejší produkt je sprcháč od dermacolu a antiperspirant, aj keď používam rexonu :) priznávam, že ja som čakala skôr veci vlastnej dm značky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja tiež, ale nejak ma to nezarmútilo :-) Presne tieto dve vecičky sú u mňa tiež top z obsahu tohto boxu =)

      Odstrániť
  4. Ja naopak, možno by som privítala viac tých DMkovských značiek... Box sa mi síce vyhrať nepodarilo /a že som sa snažila! :D/, ale v konečnom dôsledku z neho až taká odvarená nie som. Takže v podstate som aj tak trošku rada, že ma nevyžrebovali :D... nicméééně o ten ďalší, ak bude, budem určite zasa bojovať ako drak! ;D
    PS: Tiež som kuraproxáčka a bejbylips je fuj!!! :D
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja zas som aj rada ze som nevyhrala :D nejak ma to nenadchlo veru... :D ja som moc na dekorativku zatazena ;D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som práveže rada, že tam nebola žiadna dekoratívka. Miestami by som potrebovala viac ksichtíkov, aby som to všetko vyskúšala poriadne, preto niektoré recenzie prichádzajú na blog aj s pár mesačným oneskorením :-)

      Odstrániť
  6. Ty jo vypada box skvele.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]