Post Page Advertisement [Top]

Moje vlasy sú kategória samy o sebe. Stačí náznak nevhodného produktu a už mi to dajú pocítiť napr. tvorbou lupín alebo premasťovaním sa. Preto som väčšinou používala Head&Shoulders, ale ten mi často pokožku hlavy vysušoval, a aj keď boli vlasy bez lupín, vyzerali ako slama (aj napriek použitiu kondicionéra). Napriek tomu mám trošku rešpekt voči experimentovaniu so šampónmi, no už dlhšie som pokukávala po značke Dermaheal (teda odvtedy, čo som ju videla vo svokrinej kúpelni :-)). A tak po dvojmesačnom používaní si môžete prečítať moje zhodnotenie.


Šampón bol zabelaný v škatuľke, na ktorej bol aj popis a zloženie:


Je tam toho viac, tak by som rada vyzdvihla účinné zložky:

2 biomimetické peptidy - revitalizujú vlasy.

Extrakt z heny - revitalizuje vlasy poškodené farbením.

Prírodné výťažky - dodávajú vlasom energiu, priaznivo ovplyvňujú stav pokožky hlavy.
Lecitín - zvyšuje intenzitu dýchania kože, reguluje bunkovú výmenu.
Biotín (vit. H) - pôsobí priaznivo na pokožku.
Arginín - ozdravuje vlasovú pokožku a zlepšuje stav a vzhľad rednúcich vlasov.
Keratín - dodá vlasom pružnosť a lesk.

Do testovania tohto šampónu som sa pustila na základe rady. Páči sa mi balenie šampónu - je s pumpičkou, a tak nemusíte prevracať a ani nič podobné robiť s nádobkou, až kým nie je produkt na dne, potom jednoducho odšrúbujete pumpičku a použijete zvyšok =) Nič (resp. máločo) tak vyjde nazmar.




Po prvom aj druhom či treťom použití som nezaznamenala nič. Akurát, že moje vlasy a pokožka hlavy nereagovali nijako negatívne. Pokroky nastali približne po mesiaci. Vlasy mi vypadávali menej, boli hebkejšie a na pohľad zdravšie. Dokonca sa aj leskli a ľahšie upravovali. A v súčasnosti sú pekné živé. Musím poklopkať, no lupiny som nevidela a ani necítila už dlhšiu dobu. Jednoducho vyzerá to tak, že tento šampón bol pre mňa trefa do čierneho. Jedinou nevýhodou je vyššia cena - 16 € je celkom dosť, tak ho asi budem striedať s lacnejšími variantmi, uvidím, dúfam, že si naspäť neprivodím problémy s vlasovou pokožkou. Šampón mám z tejto stránky. Aj keď ho používam už cca dva mesiace, ešte stále nie som na dne, a to si vlasy umývam tak 3x týždenne. Okrem toho používam aj kondicionér (ale inej značky), o ktorom si tu prečítate nabudúce, a mám pocit, že som našla celkom dobrú kombináciu pre moje vlasy ;-) No a nebude to len o šampóne a kondicionéri.

Skúšali ste niekedy produkt od značky Dermaheal?

2 komentáre:

  1. Ahoj Katka, chcem sa spytat co ine okrem samponu pouzivas proti vypadavaniu. Ja uz asi pol roka pouzivam nanogen ale pravdupovediac nejake extra zastavenie vypadavania som nezaznamenala.je vsak super proti masteniu vlasov (vlasy mi s nim vydrzia o den a niekedy aj dva dlhsie nemastne v porovnani s inymi samponmi) a uz som zacala brat treti mesiac tabletky forcarpil a uz mam pocit ze menej padaju ale stale su nejake bez objemu :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, používala som už iba kvapky Biokap. Žiadne pilulky, nič viac. No dosť to záleží aj na ročnom období a hladine stresu.

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]