Post Page Advertisement [Top]

Zdá sa to nemožné, no je to celkom ľahko dostupné. Stačí si prezrieť ponuku mojej obľúbenej sady telovej kozmetiky od Dermacolu - Aroma Ritual, ktoré vás razom prenesú do iných krajín a zároveň doslova celý priestor zaplavia nádhernou a trvácnou vôňou. V súčasnosti mám od nich dva sprcháče, ktoré striedam, no okrem vône, farby a konzistencie je medzi nimi ešte aj iný rozdiel. A ja vám prezradím, aký =)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Sprchovací gél Belgian chocolate sme dostali v obchode ku kúpe troch čokolád Figaro (teda kupovali sme ich hlavne kvôli tomu sprcháču :-D). Irish coffee mi prišiel na testovačku.

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

BELGIAN CHOCOLATE

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Opojná, prenádherná vôňa, po ktorej nemám chuť sprchovať sa, ale rovno si ho vycucať :-) Farba je skôr oranžová a jemne priehľadná, konzistenciou je redší. Trošku mi vadí, že pokožka je po ňom suchšia, ale na to máme telové mliečka a krémiky. Ale tú vôňu prekonalo máločo :-)

IRISH COFFEE
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Trošku jemnejšia vôňa, ale stále dosť výrazná. Pre milovníkov kávy ako stvorená. Ja veľmi kávu nepijem, ale vonia mi vždy celkom pekne =) Farba je skôr mliečna a aj konzistenciou sa mi zdá o niečo hustejší ako Belgian chocolate. Dokonca pokožku aj jemne hydratuje, teda aspoň ja nemám po použití nutnú potrebu krémovať sa :-)
Tieto sprchovacie géliky bežne stoja okolo 2 €, no možno na ne uplatniť rôzne zľavy, resp. často sú v akciách v drogériách, alebo treba využiť promo akciu, a tak ako my - dostať ho zadarmo ku kúpe niečoho iného =)

Rad Aroma Ritual, tak ako som už spomínala, patrí medzi moje obľúbené. Stále mám doma antistresový olej Grape&Lime, ktorý používam aj v kombinácii s anticelulitídnym prostriednom cellublue. Veď čo je lepšie ako dopriať si kvalitný voňavý kúpeľ a starostlivosť po namáhavom dni a ísť takto navoňaná a uvoľnená rovno do postielky? :-)

8 komentárov:

  1. Ja v tom kávovom cítim karamel.. Ale vonia krásne.:) Ja som sa teraz hojne zásobila novými Baleáckymi limitovanými sprcháčmi, tiež krásne voňajú.
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No konečně bych si nějaký ten sprcháč měla pořídit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pomerančový mám doma a voní jako arabesky ♥ je skvělý. Ke kávovému jsem čuchala v drogerii a voní moc pěkně :)


    Monča z Like Lady ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mňa zaujal ten melón, rebarbora s jahodou a ešte hrozno s limetkou jeden z nich si určite čoskoro zaobstarám:)
    Hello From the Edge

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten pomeranč s belgicku čokoládou jsem měla loni a popravdě se mi po té vůni šíleně stýská, tak si jej asi budu muset koupit znova :) Z ostatních jsem nezkoušela žádný, ale určitě ještě nějaký otestuju :)

    Lesk na zuby???

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Obidva som používala a sú skvelé ! Tak na jeseň a zimu ako stvorené. Na pohladenie tela aj duše :).

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Obe sú úžasné a presne pred 2 rokmi som ich dala kamoškám pod stromček! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]