Post Page Advertisement [Top]

Kým som sa s tým nestretla v lepších hoteloch, nejako som to nevnímala. Ale potešilo a v podstate je to celkom dobrý a užitočný nápad. O čom to kecám? O tom, že nielen mydlo či tekuté mydlo má mať svoje miesto pri umývadle (teda okrem iných našich babských nutností), ale aj nejaký krém na ruky, ideálne s pumpičkou, aby sme ho nemuseli po osušení rúk chytať a otvárať. A aj také niečo nájdete často :-) napríklad aj v DM pri Balea limitkách, ktoré sú miestami naozaj úžasné :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Aby to bolo jasné, takto to u nás nevyzerá vždy :-) No cez víkend sme čakali prvú väčšiu návštevu - bolo nás 12, a tak som si povedala, že svojim hosťom doprajem. Okrem upratovania a varenia som pripravila kúpeľňu ako v hoteli ;-) a mliečko na ruky zožalo celkom úspech. Preventívne som ho však dala ďalej od umývadla, aby si ho niekto (najskôr chlap :-P) nepomýlil s mydlom.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Veľmi sa mi páči aj dizajn tejto limitky, aj keď možno nezapasoval dokonale ku kúpeľni, toto nejako extra neriešim ;-) Je to predsa len dočasný produkt, nie trvalo inštalované nádobky. No trošku som ich zladila s uterákmi :-P
Tekuté mydlo má takú akurátnu konzistenciu - ani husté, ani riedke, dobre sa nanáša a stačí ho málo. Príjemne pení. Tú vôňu dule a ruže nejako extra necítiť, celkovo je príjemné k pokožke.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Mlieko na ruky má trošku redšiu konzistenciu, no netečie, redšiu v zmysle, že sa lepšie a rýchlejšie vstrebáva, čo po utieraní rúk človek naozaj ocení :-) Vôňa je intenzívnejšia, prevládajú malinky, aj keď jemnučko cítiť aj vôňu citrónovej trávy. 
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Hydratuje tak akurát, no po čase ten pocit už nepretrváva, práve preto bude asi robené v zmysle použi ma po každom umytí a vysušení rúk. Na hĺbkovú hydratáciu však mám iné krémy v nočnom stolíku ;-) Tento slúži fakt len ako veľmi príjemná bodka za hygienou rúk =)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Tak, ako takmer vždy doteraz musím povedať, že aj táto Balea limitka ma zaujala aj vzhľadom, aj vôňou (tie má Balea úžasné) a aj funkciou. A čo viac si priať ako všetky tieto benefity v kombinácii s nízkou cenou? :-)

6 komentárov:

  1. podľa mňa je to veľmi pekný nápad :) ja mám na poličke taký v tube ale máš pravdu je to dosť nepraktické budem musieť použivať o tejto variante :) dakujem za typ ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veci od balei majú vždy krásnu vôňu :) ,ale krémy na ruky sa veľmi pomaly vsakujú ,čo mi dosť prekáža
    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Úplně si mi připomněla, jak si to u nás doma všichni asi půl roku pletli. :D Dala jsem krém (taky od Baley O:)) do koupelny a po půl roce se mě taťka zeptal, proč pořád "cpu" do koupelky to mastný mýdlo. :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kupila som si v DM tiez s pumpickou s arganovym olejom, je skvele hlavne z hladiska prakticnosit ziadne otvaranie tuby, po umyti si stale pumpnem mliecko skvela vec od DM urcite velka pochvala

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Je to super nápad, aj keď k praktizovaniu som sa zatiaľ nedostala :)
    Ten krém mám inak v práci na stole a zbožňujem ho! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ďakujem za komentáre!! :-) Milo potešili :-) No, u nás sa mi teda aspoň zatiaľ nikto nepriznal s tým, že by použil mliečko namiesto mydla ;-) A určite - Balea je top medzi vôňami, a práve v tomto prípade sa mi nezdá, že by sa pomaly vstrebával, ale inak s krémami súhlasím.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]