Post Page Advertisement [Top]

Milujem balzamy na pery. Do práce alebo do kaviarne síce preferujem rúž či lesk na pery, niet však nad poriadny výživný balzam. Pomaly v každej taške, ktorú používam, mám nejaký balzam. To isté platí o šuplíku v práci (tam sú až tri) či doma. V ostatnej dobe som sa nadovšetko zamilovala do balzamu na pery EOS. Jednoducho dokonalosť v kelímku. Podobný mu je produkt, o ktorom si tu dnes prečítate - balzam na pery Softlips. Podobný, ale rozdiely tam predsa sú. A nielen v dizajne ;-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Produkt bol zabalený v papierovom obale s priehľadnou plastovou časťou tak, aby bol jasne viditeľný :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Ako ste si všimli podľa popisu na zadnej strane balenia - tento balzam obsahuje akúsi formulu 5 v 1 starostlivosti o pery. Taktiež disponuje hydratačnou zložkou, ako napríklad bambucké maslo, obsahuje vitamíny A, C, E a v neposlednom rade ochranný faktor SPF 15.
Pokiaľ ide o Ďalšie inštrukcie, miestami sa mi zdali až príliš, no vieme, že už bolo vo svete nemálo prípadov, keď spotrebitelia žalovali firmu za to, že sa na balení / v návode nepísalo, čo všetko s tým daným produktom nemajú robiť... Zarazilo ma, že tento balzam by sa nemal používať na nejakým spôsobom poškodenú pokožku, keďže občas sa stane (hlavne v chladnejšom období alebo pri extrémne vysušených perách), že prasknú pomaly až do krvi a vtedy je ideálne použiť balzam. Tento by to však byť nemal (podľa výrobcu!). Taktiež odporúča reaplikovať každé 2 hodiny. 

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Balenie je veľmi pekné, no trošku menej praktické ako pri Eose, ktorý je celý akoby v gume. Ak vám na zem spadne Softlips, môže sa rozbiť, resp. narobiť nejakú šarapatu (ja som miestami dosť nešikovná, no zatiaľ mi nespadol ;-)).
Pokiaľ ide o zloženie, tak Eos ho má o čosi prírodnejšie, aj tento je v celkom vysokom percente prírodný, nie však úplne. 
Vyzerá ako Eos - teda akási polguľa, čo je podľa mňa omnoho praktickejšie ako naše vychýrené hojivé zázraky, pri ktorých často ďobkáme prstom do nádobky, a tak si samotný produkt znehodnocujeme.

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Môj variant Pomegranate blueberry vonia krásne sviežo a obsahuje aj mentol. Na perách však prebíja ten mentol, vďaka čomu spočiatku akoby štípe (to bude zrejme dôvod, prečo ho neodporúčajú na poradené miesta). Po čase však mentol ustúpi a ostane len samotný pocit hydratovaných pier ;-)
Používam ho tretí týždeň a používam ho teda statočne, lebo už takmer polovica zmizla :-) Aj to je dôvod, prečo mám všade nejaký balzam na pery - kvôli mojej spotrebe! :-D

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Balzam nie je potrebné znovu aplikovať každé dve hodinky, avšak niekoľko krát som vyskúšala nočný test a porovnala som ho tak s Eosom. Skutočne má kratšiu výdrž, ale pár hodín zvládne bez problému, ráno síce pery nemám suché, ale nie sú ani nejak značne hydratované.
Pokiaľ ide o jeho konzistenciu, tak pre mňa by mohol byť mastnejší (aj keď ani Eos nie je extra mastný), no to je už o individuálnom pocite. 

Svoj účel si splnil vynikajúco, pery krásne hydratoval a vyživil, pekne vonia a efekt mrazenia až štípania na perách nie je vôbec nepríjemný, akoby sa možno z mojich predošlých slov mohlo zdať :-) Celkovo ide o skvelý produkt, Eos je však u mňa stále srdcovka a number one!!! :-)

7 komentárov:

  1. jej to je chutné, aj to balenie je ako taká malá chutná kocka ľadu

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá opravdu moc pěkně :), ale Eos je Eos. :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tym mentolom si ma neziskal, na zaciatku sa mi pacil, ale ked si pisala o mentole a ze sa nema davat na poranene miesta... No nie, ved nato prave balzamy su. ALe balenie je krasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mne včera konečne dorazil! :D Tak som veľmi zvedavá na testovanie...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ten dizajn kocky ľadu je naozaj zaujímavý ;-) a pokiaľ ide o komentár Armen - súhlasím... preto som to aj vypichla ako nedostatok. Claire - daj mi tu potom odkaz na tvoju recenziu ;-) Teda, ak nejakú budeš písať ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Túto značku môžete nakupovať už aj na Slovensku - Fann parfumérie ju uvádzajú ako novinku sezóny ;-) http://www.fann.sk/znacka-softlips/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]