Post Page Advertisement [Top]

Pomaly sme sa presťahovali (resp. sme v procese sťahovania sa) a to asi tak, že približne 4/5 vecí (vrátane kozmetických) mám ešte stále u rodičov. Rátam, že postupne prenášať sa budem cca do decembra, čo mi však vôbec nevadí ;-) Napriek tomu, že v novom byte mám len jeden mejkap, dva púdre, dvoje tiene, dve riasenky a pár rúžov, nemôže mi tu chýbať niekoľko dôležitých pomocníkov, bez ktorých by to nebolo ono. Konkrétne bude reč o troch, po ktorých siaham takmer denne!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Vatové tyčinky

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Vatové tyčinky majú všestranné využitie. Aj na to pôvodné čistenie uší či iných častí tela, ALE! Mnohokrát som ich ocenila pri líčení, keď sa mi podarilo myknúť rukou viac ako som chcela a efekt bol trošku... alebo keď mi ostala riasenka nielen na spodných mihalniciach, ale aj na spodnom viečku. Rýchly zásah vatovou tyčinkou a nemusíte sa babrať s odličovaním či kamuflovaním. Taktiež odlakovanie kožičky okolo nechtov (viete, že som amatér v lakovaní, takže toto sa mi stáva pomerne často). No použila som ich už aj na rôzne nanášanie liekov v tekutej forme, dezinfekcie, keď som si minule tak silno zahryzla do jazyka, že mi opuchol či na čistenie nejakých pomôcok ;-) Nikdy by mi nenapadlo, že budem takto pochvalne písať o vatových tyčinkách, ale ide naozaj o produkt, ktorý pravidelne kupujem a ešte pravidelnejšie používam ;-) A určite nie som sama.
Vatové tampóny
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
tu mám v ruke 2 tampóny, nie sú až také hrubé ;-)

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Poskúšala som už niekoľko druhov vatových tampónov a najviac som bola spokojná práve s tými od Ebelin, vlastnej značky DM. Pomer počet kusov/kvalita a cena im jednoznačne dáva prvenstvo a vždy si kúpim aspoň 2 balenia - do zásoby. Vyhovujú mi, pretože pevne držia, nenapijú sa až tak ako nejaké iné tampóny. Dennodenne si nimi odličujem oči. No používam ich aj na odlakovanie nechtov, či pri rôznych iných ošetrujúcich úkonoch (no a na ten jazyk som neskôr jednoducho použila vatový tampón so švédskymi kvapkami. Neskutočné štípanie a hromadenie slín, ale pomohlo ;-) - už rozprávam ako človek a po dierke len nepatrná stopa.). Toto je určite pomôcka, bez ktorej sa nezaobíde takmer žiadna žena ;-)

Peelingové vatové tampóny
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Toto je moja najnovšia nekozmetická vychytávka od Ebelin. Jedna strana tohto fakt veľkého tampónu (zaberie cca 2 klasické) je pílingová. Ale je naozaj jemná. Používam ich na čistenie a tonizáciu pleti, no a nestalo sa mi, aby som si ju nejakým spôsobom podráždila. Nie je ako klasické pílingy, pri ktorých si zrniečka rozotierate po pleti. Príjemne očistí trošku hlbšie ako klasické tampóny, no zároveň druhou stranou tohto tampóna si pleť dočistíte bez pílingových výstupkov.

Fakt si nepamätám cenu jednotlivých produktov, ale pohybujú sa okolo 1 €. Takže ide o cenovo veľmi prijateľné a naozaj kvalitné produkty, dostupné v sieti DM, ktorá síce v našom malom meste nie je, ale vždy, keď som niekde na nákupoch, zájdem aj tam ;-)

Máte týchto vatových pomocníkov vo svojej kúpeľni? :-)


4 komentáre:

  1. Skúšala som rôzne tampóny a tieto sú podľa mňa najlepšie. Peelingové ma veľmi nezaujali, radšej normálny peeling. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja si už neuveriteľne dlho kupujem len tampóny z Lidlu, ale mám pocit, že ich kvalita nejak klesla .. budem musieť skúsiť niečo iné, pravdepodobne asi tieto :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Podobne, aj ja som skúšaniu vatových tampónikov venovala množstvo času. Spočiatku mi vyhovovali ebelinky, potom som nedala dopustiť na lidlácke, no ako píše Daniela, ich kvalita klesla a ja si ich nepripustím k tvári. Zakotvila som zasa pri ebelinkách, tých jemnučkých, ktoré tu máš aj ty. Sú naj!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Viollently
    Aj pre mňa sú lepšie Ebelinky, aj keď som už zakotvila pri drahších značkách ale tieto sú TOP!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]