Post Page Advertisement [Top]

Kúpu kvalitného, ale nie príliš drahého sprcháča považujem miestami za skvelý výkon. Náš trh zaplavujú rôzne výrobky, ktoré nesú názov shower gel. Väčšinou, bohužiaľ, si pod týmto názvom predstavíme nejakú priehľadnú gélovitú tekutinu, ktorá síce krásne vonia, ale po jej použití sa jednoducho potrebujeme nakrémovať. A ak sa nenakrémujeme, naša pokožka nám to časom pekne zráta. Dove je iný. Tak tvrdí reklama. Je to naozaj pravda?
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Skúšala som viaceré sprcháče od Dove, no ani jeden nebol až taký ako tento. A prečo? Pre nutrium moisture a nie je to reklama!!! :-) Čo je nutrium moisture? Ide o jedinečnú kombináciu hydratačných zložiek obohatenú o pokožke prirodzené lipidy, ktoré sa do pokožky úplne vstrebávajú a zabezpečujú počas sprchovania intenzívnu výživu.
Ako vidíte na obale, produkt pochádza z Poľska, kúpila som si ho v Zakopanom v júni na výlete, no jeho čas nastal až nedávno. Už po prvom použití som vedela, že som natrafila na dokonalý sprcháč, a že všetky telové mlieka do sprchy ozelenejú od závisti, lebo u mňa si absolútne neškrtnú!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Neviem a nechcem písať ódy, ale zaľúbila som sa. Naozaj, vážne, toto je najlepší sprchovací gél, aký sa kedy dotkol mojej pokožky, a navyše, je cenovo dostupný! Neviem si predstaviť lepšiu kombináciu (Ok, zloženie nie je prírodné a bio a pod. čo teraz fičí, no to mi nevadí).
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Sprcháč nie je ani tak gélový ako mliečny a veľmi oceňujem, že nie je až taký tekutý, ale príjemne kĺže po pokožke. Čo sa mi však veľmi nepáči je spôsob otvárania, teda aspoň ja s tým mám občas problém :-D Mokré ruky mi kĺžu po obale a zlomenia-náchylné nechty sa prudko ohýbajú pri otváraní :-) Ale zatiaľ som neprišla k úrazu pri otváraní sprcháča ;-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Keď si ním natieram pokožku, nemám pocit, že používam sprchovací gél, ale že som omylom siahla po telovom mlieku. Tak nádherne hydratuje a vyživuje, že absolútne nemám potrebu použiť mliečko / krém / masielko či niečo podobné. Úžasne vonia, skvelo sa po ňom zaspáva a naozaj sa o pokožku stará, teda aspoň ja som si všimla, že odkedy sa sprchujem týmto Deeply Nourishing, nie je taká napätá, je o čosi pružnejšia a hlavne vyzerá pekne zdravo.

Skúšali ste Dove s nutrium moisture? Pre mňa no.1! :-)


1 komentár:

  1. Dove sprchace mam najradsej. Pokozka prevonana a hydratovana a tie uzasne vone ktore su v ponuke ♥

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]