Post Page Advertisement [Top]

Úspešne pokračujem v skúšaní všetkej tej objednanej kozmetiky z USA :-) Dočítali ste sa už o úžasnej ceruzke na oči od Too Faced a aj dnešný príspevok bude venovaný tejto značke. Ich riasenka s nezabudnuteľným názvom Better Than Sex. Či je naozaj lepšia ako sex, tak to je už na uvážení každej kozmetickej maniačky, ja nebudem porovnávať neporovnateľné :-P Každopádne, klobúk dolu pred marketingovým oddelením a človekom/tímom, ktorý stojí za názvom riasenky za to, že aj keď na prvý pohľad nič zložité a možno až vulgárne, ale len tými pár slovami sa o riasenke hovorí a púta pozornosť. Jednoznačne. Tak, ako to už bolo mnohokrát (zrejme správne) skonštatované v médiách - sex predáva :-) Ale vráťme sa k riasenke. Skúšam a používam ju už dlhšiu dobu, tak snáď nastal pravý čas (a konečne som si našla čas) na recenziu.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Riasenka ma trošičku prekvapila kefkou. O čosi viac mi vyhovujú kefky so silikónovými štetinkami než tie klasickejšie. Táto je ako klasická, no tvar štetín je nesmierne zaujímavý :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Táto riasenka je v zozname Best Mascaras of 2014, ktorý nájdete na webstránkach časopisu Cosmopolitan. A že tam nie je len tak zo srandy alebo preto, že má časopis nejakú zmluvu so značkou som sa jednoducho a ľahko presvedčila na vlastnej koži ;-) A vám to dokážem prostredníctvom fotodokumentácie!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

No najviac asi presvedčí aj celodenný test:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
PO 12 HODINÁCH!!!
OK, už teraz priznávam, že je pár mikrometrov v dokonalosti od Chanelky. Ale je úžasná! Neviem, čo sa to deje s mojimi riasami, ale riasenky, ktoré mi kedysi robili krásne mihalničky, mi jednoducho teraz až tak nelahodia. Nemám predsudky voči značkám, to vôbec nie. Nepoužívam riasenky, ktoré sú dlho otvorené, také radšej rovno vyhadzujem do koša, nechcem si predsa spôsobiť infekciu. Ale súčasne naraz mám rozpoužívaných niekoľko. A nejak to takmer v 80% prípadov vyjde tak, že tá drahšia je lepšia...
Tieto fotky sú robené pri klasickom líčení, žiadne extra vrstvenie. Riasenka dodá nádherný objem a riasy predĺži, pritom však nerobí zlepence. Neotláča sa o horné viečko a pomaly sa mi darí líčiť sa tak, že sa neotláča ani o spodné (aj keď sa táto líčiaca nedokonalosť dá odstrániť jednoducho použitím vatovej tyčinky ;-) - o takýchto pomocníkoch ešte plánujem článok... dúfam, že sa dopracujem k realizácii čím skôr :-)).
Ak si všimnete posledné dve fotky - je to takmer neuveriteľné, ale áno, je medzi nimi poldňový rozdiel a riasenka (spolu s ceruzkou Too Faced a očnými tienikmi - použila som paletku rozjasňovačov od Dermacolu) sa ani nepohla! Žiadne opadance, žiadne padnuté riasy pod vplyvom váhy riasenky. Nič negatívne! Jednoducho produkt hodný svojho zaradenia, keďže som si ho kúpila v rámci balenia 5 star favorites! :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Kúpené v Sephore, ale cez kamošku. Túto riasenku by som jednoznačne aj ja zaradila medzi moje TOP. A už dopredu vám prezradím, že aj podkladová báza bude veľmi zaujímavým produktom ;-)



10 komentárov:

  1. uvažovala som nad ňou, ale mám teraz dosť riaseniek. ono je to tak, že sa stále snažím nájsť suprovú lacnú maskaru, ale proste potom si kúpim loreal či max factor či diego dalla palma za 10-15-25€ a je to neskutočné, aké riasy vyčaria práve tie drahšie..
    asi si pri lacných len nahováram, že sú super, lebo im predsa nahráva nízka cena, ale už to raz tak bude, že riasenka je vec, za ktorú sa oplatí priplatiť (narozdiel od tieňov, tam ozaj často nespoznať rozdiel, či od rúžov, ceruziek na oči a pod.)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Presne, aj keď nadávame, že za tými drahšími značkami a ich cenou stojí najmä meno značky, vo väčšine prípadov (teda aspoň pri riasenke určite) vidno rozdiel a je značný.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No vyzerá veľmi zaujímavo, aj keď ja osobne tiež preferujem umelé kefky pred tými klasickými.
    http://bynicka.blogspot.sk/2014/10/polievkovy-festivalsoup-festival-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ovela krajsie riasi si mala v recenzii na spiralu Cosmetica. Objednala som si ju aj ja a som s nou spokojna.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Urobí krásne riasy no ja už po skúsenostiach s drahými riasenkami nemám chuť si ich kupovať. Naposledy som zistila, že nová riasenka od Essence mi spraví krajšie a hustejšie riasy ako drahá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ďakujem za toľko krásnych komentárov! :-) Nehovorím, že Cosm´etika bola zlá, bola výborná a k tomu bio a vegan :-) táto sa mi aj napriek zloženiu zdá o čosi lepšia, no som rada, že si spokojná ;-)
    Nehovorím, že som len na drahšie riasenky, to vôbec nie. Mám aj dvojeurové. Ale efekt je slabší a nevydrží tak ako pri týchto o čosi drahších. Aspoň u mňa.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja to mám s riasenkami v poslednom čase nejaké zvláštne, tiež mi nesedí to, čo bolo dakedy skvelé. Kedysi som milovala diorku Extase, potom mi stačili lacné. Teraz už nič. Najbližšie plánujem kúpiť Chanelku, tak dúfam, že ma očarí. Too Faced sú úžasné výrobky, nedám na túto značku dopustiť.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]