Post Page Advertisement [Top]

Dermacol nás prekvapuje zaujímavými novinkami v sviežich obaloch. Táto riasenka síce nie je úplne horúcou novinkou, keďže je na trhu od leta a perfektne ladí s kolekciou lakov neon, no určite zaujme už na prvý pohľad. 
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Riasenku som testovala dlhšie, no bolo to podobné ako pri nedávno recenzovanej Avon-ke. Raz lepšie, inokedy horšie. Jednoducho odkedy som sa dala dokopy s Chanelkou, iná riasenka mi až tak neulahodila. A možno to ani nie je tou Chanelkou, ale tými riasenkami, ktoré mi až tak nesadli. Ťažko povedať, dnes je trh už preplnený, a tak je priam nemožné, aby bol každý produkt eňo ňuňo dokonalý. 
No riasenka má na prvý pohľad výborne hustú kefku:

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Prvotný rozdiel bol celkom ok:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Čo dalo dlhodobejšie testovanie?
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Objem a predĺženie nebolo až také dokonalé, no rozdiel oproti nenalíčeným mihalničkám je očividný. Ak použijete čiernu linku, riasy vyzerajú trošku hustejšie ako bez linky. Ale bez linky to jednoducho nie je ono. Riasy sú trošku zlepené, otláča sa na horné viečko a celkový efekt ma nenadchol. No riasy vôbec nezaťažuje, oči nedráždi a odličuje sa extrarýchlo. Žiadne problémy.

Prednedávnom mal Dermacol šialenú akciu s 50 % zľavou na dekoratívku, počas ktorej sa táto riasenka vypredala :-) Nakúpila som si aj ja s kamoškami (o mojom nákupe už zajtra na blogu tak v skratke - aspoň uvidíte, ku ktorým produktom sa vraciam). Táto riasenka je OK, ale pre mňa nie natoľko, aby som si ju zaobstarala znova.

PS: Tento príspevok je robený trošku v skratke, keďže som totálne vyčerpaná z práce a z komplikáciiíokolo bytu, ktoré spôsobujú papierovačky a ľudia okolo nich, ktorí si prispôsobujú papiere podľa seba aj napriek inej dohode (ale ja nie som z tých, ktorí sa nechajú obalamutiť "obojstranne výhodnou úpravou"). No potrebovala som sa odreagovať a ako inak, keď nie na blogu? Zaspať som nemohla :-D Na to som mala príliš zvýšený tlak (nie žeby som si ho merala, ale skoro ma porazilo, rozdýchvala som hodinu) a moja tlaková norma je 100/60.

Takže keď sa vrátim k riasenke a jej názvom, asi by mi bodla nejaká party, aby som sa úplne odreagovala :-)

7 komentárov:

  1. Podľa fotiek to vyzerá fakt krásne a máš z nich brutálne mihalnice :) Mne sa to úplne páči... hneď sa idem na ňu aj kuknúť ;) Ďakujem za skvelý tip!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tá druhá fotka je super :-) ale foto bez linky - a to bola väčšina prípadov pri líčení touto riasenkou (dala som len jednu foto :-D). No nehovorím, že keď mňa až tak neohúrila, niekomu inému nespraví nádherné mihalničky :-)

      Odstrániť
  2. ja som si ju kúpila na základe xy super recenzíí a že tieto kefky mi vyhovujú, no neuveriteľne sa otláča na horné viečko a nejako mi zatiaľ nepasuje ( používam ju týždeň )...uvidíme tak po mesiaci aká bude :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak nejak podobne ako u mňa :-) cca po mesiaci testovania som uverejnila recenziu :-)

      Odstrániť
  3. Aj ja som si ju objednala v zľave. Zajtra mi má prísť balíček :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. já jsem si ji koupila v té jejich akci, naštěstí jsem ji zaregistrovala včas, dokud byl ještě e-shop plný :D líbí se mi ten kartáček, takové mi vyhovují, zítra si ji jdu vyzvednout, tak jsem zvědavá!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. kočky - potom mi dajte vedieť, ako ste spokojné. Som zvedavá na vaše reakcie :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]