Post Page Advertisement [Top]

Rozmýšľala som, ako nazvať tento príspevok. Balea má totižto viacero limitiek, ktoré sa mi dostávajú pod kožu. V súčasnosti mám doma pár produktov, no táto recenzia bude orientovaná len na jeden. Pílingový sprchovací gél.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Milujem ovocné vône. Ak sa prejdete v DM okolo telovej kozmetiky - sprcháče, krémy, mliečka, pílingy, z niektorých by som bola schopná namiešať si ovocný koktail. Jednoducho lahôdka pre zmysly. Takýto je aj tento píling. 
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Pílingy by sa mali používať približne raz do týždňa, individuálne podľa potreby. Mám skúsenosť s niektorými pílingami, ktoré boli dosť drsné a až mi to bolo jemne nepríjemné. Trošku som sa obávala, aký bude tento.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Trošku s napätím som ho použila prvýkrát. A bola som nadšená! Prenádherná vôňa, v ktorej dominuje mandarínka, no cítiť aj pomaranč, jemnučké pílingové čiastočky. Na obale sa nepíše, ako často ho používať, no ja môžem povedať, ak nemáte extrémne citlivú pokožku alebo nie ste alergické na nejakú zložku, ktorá je obsiahnutá v bežnej kozmetike, pokojne ho používajte každodenne. Je na to ako stvorený :-) Pokožka je po použití na pohľad trošičku žiarivejšia (nebudeme predsa očakávať rozžiarenie ako po použití trblietok :-)) a vôbec nie je suchá či napätá. Balenie je celkom kvalitné, mám ho už dlhšie a zatiaľ sa mi uzáver neodlomil, čo sa mi pri produktoch Oriflame v podobných baleniach stávalo bežne a produkt nemusel ani utrpieť žiaden "úraz".
Namotala som sa a viem, že toto nie je posledná limitka, ktorá sa mi dostane pod kožu :-) V tomto prípade ani neľutujem, že ide o limitku, pretože sa teším na ďalšiu, s ktorou Balea príde :-)

Ako ste na tom vy a voňavé limitky z DM? :-)

6 komentárov:

  1. Na tento peeling čtu samé kladné recenze, asi se po něm fakt poohlídnu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. niektoré Balea veci sú fakt neodolateľné a pritom také lacné :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne Balea nie je sympaticka. Takze radsej nie...
    Kaviaren-u-macky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, dovolila som si odovzdat Ti stafetu Liebster award TAG :-)

    Kaviaren-u-macky

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja a voňavé limitky z DM sme na tom veľmi dobre :). Tento peeling mám aj ja, aj som naň písala review a som silno spokojná...

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]