Post Page Advertisement [Top]

Pri toľkých novinkách a rôznych zloženiach som sa už dávno nedostala ku klasike - sprejový antiperspirant. A keď som si v júni v Zakopanom v drogérii Hebe kúpila sadu Dove v akcii, nevedela som, kedy približne začnem nejaký z týchto produktov používať. Až približne pred týždňom prišiel rad na otvorenie škatule a ako prvý prišiel na pretras antiperspirant. A dopadol celkom dobre. Tak, že som si do práce kúpila druhý, aj keď nie taký istý :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Pokiaľ ide o značku Dove, veľmi drukujem ich reklamným kampaniam s reálnymi ženami (teda aspoň na pohľad klasická žena z davu :-)). K čomu sa vyjadrím hneď na úvod je to krásne číslo 48 v spojení s písmenkom h. Vtipné tak, ako vždy :-) Nepoznám produkt, ktorý by účinkoval 24 hodín, nie to ešte 48 či 72 (aj to som už videla na antiperspirantoch, tuším na Garnier, ale pánskych). Toľko zaručene nevydržia, a to sa nijak extrémne nepotím.
Na prvý pohľad sa mi veľmi nezdalo, že je medzi týmito dvoma antiperspirantmi nejaký extra rozdiel.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Rozdiel je trošku vo vôni, aspoň mne sa tak zdá. Invisible dry mi pripadá trošku jemnejší, no každopádne oba sú približne rovnaké. Pokiaľ ide o účinok a efekt, tu mi prídu takmer totožné. Možno sa to bude zdať ako paradox po včerajšom príspevku o bio, vegan a organic riasenke, keď si na Ďalších foto všimnete zloženie produktov, ktoré obsahujú tak kritizované Aluminium a iné zložky.
Original
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Invisible dry

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Oceňujem, že (aspoň moju) pokožku nedráždia. Pokožka nie je suchá a začervenaná, ale naozaj má čosi do seba. Samozrejme, o starostlivosti ako takej pri antiperspirante nemôže byť reč, aj keď sa Dove pýši tým, že obsahuje 1/4 hydratačného krému. Jednoducho krémovanie nič nenahradí :-) Aspoň zatiaľ.. možno americkí vedci vymyslia niečo, vďaka čomu budeme môcť byť lenivšie a nekrémovať sa :-D Ak sa to nepreženie s aplikáciou, nevytvára biely povlak na podpazuší a tým pádom ani nefarbí oblečenie. No a keď sa vrátim k tej sľubovanej výdrži, ktorá má azda iba nalákať na kúpu (aj keď si nemyslím, že v súčasnosti niekto ešte verí tým číslami v hodinách na produktoch). 

V poslednej dobe som mu dala dosť zabrať, a tak by som možno vyskúšala zhrnúť pár dní - keď idem do práce, aplikujem si ho ráno okolo pol 7. Podľa toho, koľko hodín učím (mám dni, keď ich mám s krúžkom 8, mám dni, keď mám len dve hodiny a potom pracujem na administratíve, písomkách a slohoch), je, resp. nie je potrebná reaplikácia :-) Ak ich mám viac, okolo obedňajšej prestávky použijem Invisible dry zo šuplíka. Počas minulého týždňa sme si chodili zamakať na byte, resp. sme sa nacestovali kvôli zariadeniu, a aj to zvládol celkom dobre.
V sobotu sme boli na vinobraní v Čerhove a so sebou som si žiaden antiperspirant nebrala, aplikovala som ho iba ráno, okolo pol 6, pred odchodom vlaku. V podstate sme chodili po pivniciach, po autobusoch a degustovali :-) bola som zničená, šťastná, omladená (do jednej pivničky ma nechceli pustiť, lebo vraj vyzerám tak na 17 rokov a chceli dôkaz, že som už mala 18... keď som pánovi povedala, že mi ubral takmer 10 rokov a že mu veľmi pekne ďakujem, tak ostal skoro s otvorenými ústami a ja som v duchu narástla o 15 centimetrov), ale nič som necítila - domov sme došli cca po 13 hodinách :-)

Ak by som to mala zhrnúť, ide o celkom dobrý antiperspirant (veď inak by som si predsa nekúpila druhý :-P). Páči sa mi vôňa a skutočnosť, že mi nedráždi a nevysušuje pokožku. Tiež oceňujem, že eliminuje pach napriek tomu, že pri záťaži je potrebné aplikovať ho znova podľa potreby a tých 48 hodín nevydrží zaručene ;-)

2 komentáre:

  1. ja som mala ten Dove na citlivú pokožku a mne teda nevyhovoval :/ to skôr už Nivea :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vôňa Dove mi vždy pripomína moju maminku, odjakživa čo mi pamäť siaha.používa len telovú kozmetiku Dove... Podľa mňa je to značka,čo nezvykne sklamať... :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]