Post Page Advertisement [Top]

Začiatkom augusta som pri jednom cielenom obehávaní obchodov zašla aj do DM. V podstate som nepotrebovala nič špecifické, išla som tam hlavne kvôli pochúťkam pre mojich miláčikov :-) A zastavila som sa pri stojane Toni&Guy. Áno, viem, že túto značku má DM už dlhšie, no nejako extrémne som sa do kúpy nehrnula. Predtým som si však čo-to prečítala, a tak keď som videla sprej, ktorý by mal dodať objem a tvar a obsahovať morskú soľ, dlho som neváhala. Teda, jediné, nad čím som váhala, bola veľkosť balenia - či vziať malé alebo plné. Voľba padla na plné. A potom som si už len tlačila kupón na zľavovú knižku a použila 25% produktový joker. Sprej ma tak vyšiel na 7,49 €, čo je najnižšia cena, keď beriem do úvahy aj všetky možné e-shopy (teda pokiaľ nemajú sale práve na túto značku). A približne od toho začiatku augusta sprej používam :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Sprej má praktické balenie, ktoré vojde aj do mojej malej kabelky od Tommyho :-) Najprv som si niečo prečítala na webe, až tak som ho začala používať.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Výrobok sľubuje hlavne sexy plážový vzhľad. O to mi až tak nešlo :-) Obsahuje morskú soľ, vďaka ktorej budú vlásky jemne zvlnené. Zľahka ich fixuje, dodáva vlasom tvar a objem. Je vhodný na všetky typy vlasov a vlasovej pokožky. Takže bola na rade výzva: žiadne tužidlá a laky, ktoré mi vlasy zbytočne zaťažujú, ale iba tento sprej! 
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Sprej si vždy aplikujem na mokré vlasy po umytí a vysušení uterákom. Potom už len vysuším vlasy a jemne upravím rukami. 
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Moje vlasy sú často kritizované a ja to chápem. Pokožku hlavy mám značne citlivú, ktorá reaguje na nepriaznivý podnet tvorbou chrastičiek. Vlasy mám jemné a suché so sklonom mastiť sa pri korienkoch, no ideálny stav :-D, ktorý sa snažím zmeniť. Už viackrát sa mi vyplatilo nepoužívať stylingové prípravky a fén, čo však uplatňujem len v lete, keďže do práce potrebujem, aby mi vlasy držali tvar. A tak som ho začala používať... a bola som veľmi milo prekvapená. Tužidlo a lak ostali odstavené, používam ich fakt len minimálne, až tak, že na lak začal sadať prach :-D
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
mejkap: podkladová báza Rimmel Matte, mejkap L´Oréal True Match, lícenka Bourjois, sypké očné tiene Dermacol, tekutá očná linka Dermacol, riasenka Avon Big Daring, sada na obočie Famous, transparentný púder Dermacol, matný rúž na pery Rimmel by Kate Moss
Ja viem, že tento "styling" má ďaleko od dokonalosti, ale dávnejšie by som nikdy nepovedala, že je také ťažké upraviť jemné vlasy.... :-/ Ale - takýto trošku strapatý svieži vzhľad mi vydržal celý deň! Normálne bez prelakovania, čo som niekedy musela pravidelne opakovať.... Takže žiadne tužidlo ani lak na vlasy, len tento sprej :-) Vlasy mi však takto vydržia iba jeden deň, no to už nie je o spreji, ale o vlasoch a pokožke. A som veľmi rada, že som sa dala v júli ostrihať, kratšie vlasy sa mi lepšie upravujú a sú také živšie a lesklejšie :-)
Príjemným benefitom navyše je vôňa, ktorá pripomína leto :-) Nesľubuje žiadne zázraky a ani ich nerobí, ale je to naozaj skvelý produkt, teda aspoň mne dokonale vyhovuje a hlavne nezaťažuje vlasy :-) Mám zálusk vyskúšať aj iné produkty Toni&Guy, napr. teda sprej na ochranu pred teplom pri fénovaní.

Skúšali ste nejaký produkt na vlasy od Toni&Guy?

14 komentárov:

  1. Uz dlhsie sliedim okolo stojanov,tato recenzia ma presvedcila-idem do toho. PS: velmi ti to pristane

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Toni and Guy mě velice láká, sna také něco jednou zkusím ;)
    náhodou máš moc hezké vlasy, nechápu tu kritiku, jak zmiňuješ ;)
    www.sisters-hoods.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no, teraz sú už tie vlasy v lepšom stave :-) ale boli aj v o dosť zanedbanejšom

      Odstrániť
  3. Tato značka mě moc ani neláká :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tvojim vlasom to takto fakt pristane, tento styling sa ti velmi hodi :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak to si mě teda nalákala :-) Účes ti sluší a vlásky máš krásně lesklé!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. stojí za vyskúšanie :-) No, moje vlasy si toho dosť prešli, ale odkedy boli rapídne skrátené, sú na tom trošku lepšie. Niekedy nič iné nepomôže ako nožnice. A ďakujem ;-) takto krátke som ich mala naposledy v 18-tke a návrat po rokoch mi celkom prospel :-)

      Odstrániť
  6. Dnes som si ho bola kupit. Male balenie ma vyslo na 2,19 £. Tak mi to nebude az tak luto ked nebudem spokojna. Mala som od got2be a ten mi strasne zlepoval vlasy :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som zvedavá na Tvoj názor :-) Potom mi tu, prosím, napíš :-) got2be som veľmi nemala, iba ten sprej na lesk vlasov

      Odstrániť
  7. velmi ti to tu pristane :) urcite vyskusam! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]