Post Page Advertisement [Top]

Značka Palmolive vo mne niekedy vyvolávala pocit neinovovanosti... možno až akejsi stareckosti. Nič v zlom, jednoducho na dnešnom trhu je už toľko značiek, že nemusíme siahať po tých starších. A bola to chyba. Nie vždy sa oplatí experimentovať a pri experimentoch na vlastnej koži to platí dvojnásobne (že viem, o čom hovorím :-D). A tak som vyskúšala sprcháč od Palmolive, ktorý...
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Makadamiový olej mám rada :-) robí dobre mojim vlasom, a tak som usúdila, že bude celkom vhodný aj pre moje telo. V podstate nejde o sprchovací gél, ale o sprchovacie mliečko, čo je dobré, pretože je jemnejšie a vláčnejšie.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Tento sprcháč som mala ako cestovnú verziu - teda bol v plnom balení, ale ja som ho používala len na cesty. A že som sa nacestovala :-D Síce žiadna extrémna diaľka, ale časté cestovanie až natoľko, že bol vždy pripravený v cestovnej taške.
Po jeho použití som nemala potrebu používať žiadne telové mliečko, čo mi trošku ušetrilo priestor v kozmetickej taštičke. Samozrejme, malo by sa používať, no keď som nemala tú potrebu a pokožka bola dostatočne hydratovaná, na cesty som si krém nebrala :-)
Sprcháčik je naozaj veľmi veľmi dobrý a keď ho uvidím v akcii, určite neodolám. Vonia nádherne, ale nijak extrémne. Na telo pôsobí ako balzam :-) Pri umývaní sa nepoužívam hubky, sprcháčik nanášam rukami, čo je občas, najmä pri chrbte, pekná gymnastika, a tak sa cítim akoby som sa natierala mliečkom s makadamiovou vôňou :-)
Už po prvom použití by som si najradšej dala facku za také odpísanie tejto značky. Ideálna kombinácia - účinné a lacné :-) 



7 komentárov:

  1. Ano ta vůně je fakt krásná :)

    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Palmolive je jeden z mala, ktory mi nadmieru vyhovuje, nevysusa ma a nedoskriabem sa do krvi

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od Palmolive mám nějaký vanilkový a krásně voní. Celkově je Palmolive super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jsem Palmolive jeden čas vůbec nepoužívala, protože jsem četla, že testuje na zvířatech.. :/ Víceméně ho ani tedka nijak nekupuju, ale k Vánocům jsem dostala jeden s nějakými květy, teďka přesně nevím jaký to byl, možná orchidej.. ale ta vůně byla krásná a pokožka hebká.. Tak uvidím, ale názor to asi nezmění..

    S pozdravem,
    Skills of Art
    skills-of-art.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Čo sa týka tých článkov o testovaní - netestovaní, nejako neviem. V jednom zozname sú aj firmy, ktoré prehlasujú, že netestujú a majú na obaloch aj ten symbol... ale nehovorím, že Palmolive netestuje :-/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. :) Ja keď som ho dostala aa ovoňala som ho... Ty koksoo tá vôňa ♥ som sa vrátila min. o 7rokov dozadu... čo som používala taký ♥ čerešňový šampón s bavlníkom. ♥.. Už si nepamätám čo to bolo za značku, ale asi Timotei, iba tie som vtedy kupovali, jedine lacné a kvalitné šampóny to boli :).. Ochh len škoda, že sa už nepredáva :´(

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já letos na cestách používám šampon ze stejné série, ale kokosový. Také jsem s ním spokojená, ale stále u mě vyhrávají sprchové gely od Dove.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]