Post Page Advertisement [Top]

Táto maska je ďalší z radu produktov Matrix Advanced Fiberstrong, ktoré som si kúpila - už som mala sérum a tonikum, ktoré celkom účinkovali. Nijako zázračne, ale účinkovali. A tak som sa rozhodla vyskúšať aj túto masku.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Maska mala najmä posilňovať vlasy. Nesľubovala žiadne zázračné zastavenie vypadávania vlasov ani nič podobné.
Maska vlasy regeneruje a hydratuje. Obsahuje ingrediencie, ktoré sú osvedčené a špecifické najmä pre rad Fiberstrong:
  • Unikátna, patentovaná molekula Intra-Cylane, ktorá vypĺňa medzery v štruktúre vlasov, chráni proti budúcemu poškodeniu vlasov a prispieva k hebkosti vlasov.
  • Prírodné esencie z bambusu, ktoré dávajú vlasom jedinečnú schopnosť regenerácie. Bambus je známy pre svoju pevnosť a trvanlivosť a je symbolom dlhovekosti v Číne.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Masku som už vypoužívala celú, trvalo to cca dva mesiace ale fakt pravidelného používania (no, samozrejme, nie po každom umytí vlasov). Avšak, nepoužívala som šampón a kondicionér z kolekcie, ako sa to väčšinou odporúča, resp. toto robím fakt málokedy - zriedka mám šampón, kondicionér a masku z jednej kolekcie, mala som to tak len párkrát, a napr. pri Macadamii to bolo veľmi fajn. 
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Maska nemala nijakú extra vôňu a vlasy po nej boli spočiatku ako bez zmeny. No už po dvoch týždňoch som začala na sebe pozorovať, že najmä po umývaní mi vypadáva značne menej vlasov a celkovo sú akési zdravšie. Posilnenie vlasov nešlo do žiadnych extrémov, ale jednoznačne tam pozitívny efekt bol :-) Túto masku som používala ešte pred svadbou, kedy som vďaka stresu prišla o podstatne viac vlasov ako inokedy.
Kúpila som si ju cez parfums.sk tak, ako aj iné produkty od Matrix (o niektorých si ešte prečítate :-)) a nájdete ju tu, hoci je momentálne nedostupná (o dostupnosti sa môžete informovať prostredníctvom ich stránky).
Akurát včera som si kúpila tobolky Ducray Anacaps tri-ACTIV, ktoré by mali posilňovať vlasy, pokožku hlavy a nechty, no viditeľný účinok by mal nastať až po 3 mesiacoch užívania, tak o tom vás budem informovať neskôr :-)

Trápi vás nejaký vlasový problém? Ako ho riešite?

6 komentárov:

  1. Ahoj. Mne ide najma o zdrave a leskle vlasy takze po rokoch som ich prestala trapit farbenin. Pouzivam sadu lee stafford pre rast vlasov sampon kondis aj masku olejcek do dlzok a sem tam sprej od pantene aqua light. Uzivam tiez tabletky na vlasy plet a nechty a pijem zihlavovy caj. Vysledky vidno tak sa tesim :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Olejčeky používam už dlhšie, o chvíľu sa chystám začať používať tekutý hodváb od Biosilku :-) A snáď aj tie tabletky trošku pomôžu ;-) Pantene Aqua Light som ešte neskúšala, no znie to dobre :-)

      Odstrániť
  2. Ja som tiež mala sprej od pantene v takom tmavozelenom obale a tiež chválim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne začali pod vplyvom stresu nadmerne vypadávať vlasy, na bokoch čela som mala viditeľné lysiny, aj som si veru poplakala :( Potom som si kúpila šampón z lekárne Hair Clinic, tablety Panthenol a vlasový aktivátor Biohar...Musím si poklopat, vlasy prestali padať po trsoch a začínajú rasť nové pahyle,čo smiešne odstávajú, ale chvalabohu už je to ok...Vlasy sú zdravšie,rýchlejšie rastú a je ich viac...Vrelo odporúčam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mne na vypadavanie vlasov pomohli tabletky Forcapil. Pisem o nich aj na mojom blogu.
    Www.kaviaren-u-macky.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj Katka, dnes som natrafila na tvoj blog a musím povedať, že ma zaujal :) rada by som sa podelila o svoje skúsenosti s vlasovou kozmetikou, mne sa osvedčila značka SATINIQUE, ktorá má širokú škálu profesionálnych vlasových produktov s prírodnými výťažkami a exkluzívnou technológiou Enerjuve. Neviem, či si sa s ňou už stretla, nie je bežne dostupná v obchodoch, ale svojou kvalitou a účinkami je úžasná. Viac info o tom môžeš nájsť na tejto stránke http://www.amway.sk/our-brands/satinique-new
    Ak by si ju rada otestovala a podelila sa so svojimi skúsenosťami na svojom blogu, môžem ti ju zabezpečiť ;) krásny deň!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]