Post Page Advertisement [Top]

Keď som bola naposledy vo Fann a nakúpila si nejaké potrebné veci :-) zháňala som aj vôňu. Mala som napísaný zoznam vôní, ktoré ma zaujali podľa e-shopu. A dobre som urobila, že som si ich neobjednala z e-shopu, pretože mi ani jedna nevoňala! A tak som natrafila na toto zlatíčko v 50 % zľave :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Oh, Lola! bola posledná, ktorú mali, hoci sa lepšie vyplatí 100 ml balenie, nechcela som ísť hneď do najväčšieho. S vôňami od Marca Jacobsa som doteraz nemala žiadnu skúsenosť ani prostredníctvom vzorky. 
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Oh, Lola! patrí medzi kvetinovo-ovocné parfumované vône. Zacítite v nej mix maliny, lesnej jahody, pivónie, magnólie, cyklámenu a vanilky :-) Kúpiť si ju môžete určite v e-shope fann parfumérii, neviem, či ju majú ešte v kamenných predajniach, keďže ide o výpredajový tovar. 
Nie dlho po tom, čo som si zaobstarala túto krásku mi prišla na facebooku správa od fann parfumérií:
Ahoj Katka, v májovom kole FAnnSTAR si sa zapojila do hlasovania o najobľúbenejší výrobok v parfumériách FAnn. Májovou FAnnSTAR sa stala vôňa Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh toaletná voda 125 ml . Podľa pravidiel súťaže tento výrobok od nás získavaš zdarma ako jeden zo 4 vyžrebovaných účastníkov mesačného hlasovania. Jedinou podmienkou je, aby si nám poslala svoje telefónne čislo a adresu, na ktorú ti tvoju výhru pošleme kuriérom. FAnn parfumérie https://apps.facebook.com/fann-star/. Ďakujeme veľmi pekne a k výhre ti srdečne blahoželáme. Veríme, že sa budeš aj naďalej aktívne zapájať do mesačných kôl FAnnSTAR a pomôžeš nám tak nájsť tvoj najobľúbenejší výrobok. https://apps.facebook.com/fann-star/
To bolo asi pred mesiacom a ja som ostala v nemom úžase. Sem-tam sa zapájam do súťaží, no žeby som vyhrala práve s Fann.... šok, až taký, že som im adresu poslala asi až na druhý krát :-D A znova išlo o vôňu od Marca Jacobsa, tentokrát v najväčšom možnom balení. 
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Aj Daisy Eau So Fresh patrí medzi kvetinovo-ovocné vône. Zacítite tam malinu, grapefruit, ružu, ale aj pižmo :-) Aj keď ide o toaletnú vodu, je celkom intenzívna a dosť dlho vydrží. Kúpiť si ju môžete napr. tu.
V ostatnej dobe čítam ešte viac sťažností na notino.sk ani predtým. Teda že posielajú fejky. Ja osobne to nemôžem potvrdiť ani vyvrátiť - mala som od nich pár vôní, z ktorých niektoré som mala aj z klasickej parfumérky a išlo o rovnaký obal aj rovnakú intenzitu. No fakt je to asi istejšie v kamennej parfumérii. A navyše, ak majú takéto akcie ako som natrafila ja - teda Oh, Lola! ma vyšla lacnejšie ako cez notino.sk a Daisy Eau So Fresh som vyhrala vďaka účasti v súťaži s tou istou parfumériou. 

No najrozkošnejšie sú tie obaly. Ide o vône, ktoré poslúžia aj ako krásna dekorácia ;-) /samozrejme, po spotrebovaní flakóniky vyhadzujem, hoci sú fakticky na zožratie/

4 komentáre:

  1. Juuuj vyzerala tak dobre az dokym sa tam neobjavila vanilka. _( Moja pokozka reaguje na vanilku vo voni tak, ze vanilka potlaci vsetko ostatne. Vobec to nechapem ale musim si na to davat pozor :/ Ale inak vyzeraju super a hlavne je ze sa pacia tebe :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Flakonek se mi velice líbí :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak k výhře opravdu gratuluji! Já bych byla štěstím bez sebe! :D Ale opravdu krásné parfémy, určitě se budou vyjímat v tvé sbírce! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Samozrejme, každému voňajú iné vône, tieto majú navyše aj prekrásny dizajn :-) A určite sa zapájajte do súťaží! Ja som živým dôkazom toho, že sa dá vyhrať ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]