Post Page Advertisement [Top]

Tie, čo ma sledujete pravidelne viete, že nechty sú jedna z mojich slabých stránok. V súčasnosti sa ešte stále spamätávajú zo svadobných gélových a sú jemnučké, zastrihané a spilované úplne nakrátko, no aj tak sa lámu, takže sa snažím čo najčastejšie ich prekrývať lakom, aby nebolo vidno, v akom hroznom stave sú. Rada experimentujem s farbami lakov na nechty a leto je ako stvorené aj na bláznivejšie odtiene. A na to mi prišli veľmi vhod neónové laky na nechty od Dermacolu.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Páči sa mi, že tieto lačiky sú mini, a teda je vyššia šanca, že ich spotrebujem aspoň do 3/4 balenia :-) Neviem, ako vy, ale ja mám trošku problém s lakmi na nechty. Mám ich dosť a často ich striedam, napriek tomu ich vždy pri upratovaní kúpelne pár vyhodím, nakoľko sú stuhnuté (po dôkladnom uzatvorení ale dlhodobom nepoužívaní). 
Dostala som tieto tri laky - žlto-zelený 17 NEON KIWI, oranžový 02 NEON ORANGE a ružový s modrými bodkami 13 NEON BARBIE. Z týchto odtieňov je najintenzívnejším práve barbie odtieň, pri jednej vrstve bol spomedzi všetkých troch lakov najfarebnejší, dve vrstvy boli ideálne. To isté platilo aj pri oranžovom, hoci jedna vrstva bola poznateľne slabšia. Najsvetlejší bol kiwi, ako som sa snažila, aj pri 4 vrstvách vyzerá stále slabo, teda na foto vyzerá intenzívne, no realita bola trošku svetlejšia.
Samozrejme, vždy si najprv nechty nalakujem podkladovým lakom, ktorý vlastné nechty jednak posilní a zároveň zabráni žltnutiu z farby laku. Potom samotný lak zvyknem prelakovať napr. nadlakom Better Than Gel Nails od Essence, ktorý zase trošku predĺži životnosť farby na nechtoch :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Pri súčasnom stave nechtov ťažko možno hodnotiť výdrž týchto lakov objektívne, no také 3-4 dni mi vydržal aspoň ten ružový. Laky celkom rýchlo schnú, čo považujem, samozrejme, za výhodu, no nenechajte sa oklamať na prvý pohľad zaschnutým lakom a pre istotu ich nechajte doschnúť aspoň tých 5-10 minút. Inak môžete prísť k neželanému nechtovému dizajnu.
Laky sú v ponuke v rôznych odtieňoch a nájdete ich aj v kamenných drogériách.
ZDROJ

ZDROJ
Neónové laky sa mi oplatili aj ako reflexný prvok :-D Včera na mňa zvláštne pozerali mestskí policajti, keď som večer o pol 9 šla na bicykli a moje oranžové nechty svietili naďaleko :-) Ale aj za volantom sú veľmi viditeľné :-D 
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Laky pekne neónovo "svietia" :-) Farbičky si ma získali a aj ich cena je celkom prijateľná - 1,49 € a možno chytíte aj nejakú akciu, alebo využijete v DM zľavu na celý nákup ;-)

Aké farby máte rady na svojich nechtíkoch?

5 komentárov:

  1. ten první je super! oranž a zelená se mi tolik nelíbí, ty už jsou na mě moc jedovaté. nejradši mám právě růžové, korálové a červené odstíny :) ale teď jsem už týden bez laku a ani mi to nechybí, nechtěla jsem se s tím na dovolené crcat. tak dneska nalakuju, snad to ještě umím :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj mne sa najviac páči ten prvý :-) a najmenej ten zelený, no ako letný look je to fajn a pre tie, ktoré sú šikovné v nail arte by z toho bola určite pekná výzva :-) Ja, bohužiaľ, v tomto nebudem na blogu experimentovať, pretože nie som vôbec zručná.

      Odstrániť
  2. Ten barbie s modrými trblietkami je krásny :D Vlastne všetky sú krásne :D

    bebelieveinbeauty.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já nemám mor áda neonky, ale na nhetách vypadají fakt skvěle :)
    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]