Post Page Advertisement [Top]

Ako som už viackrát spomínala vo viacerých príspevkoch, v ostatnej dobe sa mi zapáčili glow produkty. Pri slniečku nádherne vynikne efekt jemných trlietok. Konkrétne mám na mysli napr. rozjasňujúcu paletku od Dermacolu, ktorú používam asi každý deň a už konečne sa o nej chystám napísať rozsiahlejšiu recenziu. No celkom som sa zaľúbila aj do očných liniek od Avonu, ktoré majú v sebe jemnulinké trblietky (po zasnutí ich veľmi nevidno), no v názve majú Glow, tak ako celá letná kolekcia. A takisto mám rada aj očné tiene True Color a ich letnú edíciu Glow, ktoré sú nádherne letné.Na pery si zvyknem dávať masielko (striedam Revlon-Bourjois-Astor). A ak sa vôbec líčim, použijem buď mejkap-púder Zuii alebo minerálny mejkap bareMinerals. Takto som vo štvrtok cestovala za drahým:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Začala som klasicky - na čistú pleť som naniesla Pore Refiner od Biodermy. Pokračovala som korektorom od Pupy a Bourjois (Healthy Mix) a prekryla som neposlušné miesta. Nasledoval mejkap, s ktorým som sa trošku vyhrala - použila som púdrový minerálny mejkap od bareMinerals. Na oči som skombinovala vyššie spomínanú paletku od Avonu s rozjasňujúcou paletkou od Dermacolu. Na líniu spodných mihalníc som aplikovala fialový tieň (3) z Avon paletky. Nasledovala tekutá linka - odtieň Ocean Water (v skutočnosti o dosť tmavší ako na obrázku v e-shope) od Avonu, s ktorou sa pracuje veľmi dobre, štetčekom mi pripomína moju prvú tekutú linku Exaggerate od Rimmel London. Líniu lícnych kostí som zvýraznila bronzerom od Zoeva, o ktorom si prečítate. Je to skvelý produkt, kúpila som si ho na odporúčanie a urobila som veľmi dobre :-) No a líčenie som zavŕšila dvoma miláčikmi. Riasenkou Le Volume de Chanel a masielkom na pery od Astor.
Postupne pripravujem recenzie na produkty, o ktorých ste tu ešte nečítali, tak napr. zajtra sa tu objaví recenzia tekutých očných liniek od Avonu z kolekcie Glow :-) Takže tento nastávajúci týždeň bude tak trošku glowy! :-)


7 komentárov:

  1. Jeeeej, takto ti to moc pristane, zvlášť, keď máš tmavšie vlásky :) Si kočka ;-) Ja milujem glowy líčenie, Dermacol má super rozjasnovace, mám ten v tekutej forme a sme toto leto výborní kamoši :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. sluší, sluší :) a souhlasím, ty tmavší vlasy ti sednou víc, paráda!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. fakt pekna farba vlasov, a licenie nema chybu velmi pekne jemnucke a super

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak táto farba ti riadne sadne, na tú ryšavú už nechoď. Nikdy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som nemala ryšavú farbu. Nikdy :-D To bola moja prirodzená orieškovo hnedá, ktorá miestami na foto vyzerala ta trošku do ryšavkasta :-D

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]