Post Page Advertisement [Top]

Poznáte to, balíte sa niekde na výlet a nemáte chuť trepať sa niekde s plnými kuframi, hlavne, keď si nakoniec uvedomíte, že polovicu vašej batožiny tvorí veľmi potrebná kozmetika ;-) Ako ju skresať? Skúste používať aj vzorky :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Keď mi z DM zaslali tento balíček, bola som nadšená. Na prvý pohľad ma upútal ten mini sprchovací gélik v tvare slniečka. Jednoducho rozkošné :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Toto balenie vystačí akurát na jedno použitie. Otvoríte ho jednoducho tak, že prelomíte na uvedenom mieste. Balenie nie je tvrdé, takže bez problémov vytlačíte obsah. Vonia krásne mandarínkovo a celá sprcha bola pekný zážitok :-)
Druhým produktom bol telový sprej s vôňou melóna a uhorky.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Najmä v lete, resp. pri intenzívnom slnečnom žiarení si treba naozaj dávať pozor na to, čo si na seba dávate či striekate. Možno si to neuvedomíte v danom okamihu, no aj pár strekov laku na vlasy dokáže na pokožke urobiť šarapatu nehovoriac o samotnom parfume. To v žiadnom prípade, preto sa v lete cez deň spolieham skôr na telové spreje s vôňou. Mala som aj tie od Oriflame a Avonu a Alverde je čosi podobné :-) Intenzitou sú, samozrejme, slabšie ako parfémiky, ale balenie je praktické a môžete sa príjemne osviežiť kedykoľvek počas dňa. Konkrétne títo dvaja pomocníci ma sprevádzali na výlete na Zbojnícku chatu, na ktorom sme jednu noc strávili v Novej Lesnej :-)

Beriete si na cesty plné balenia produktov alebo sa spoliehate na vzorky?

5 komentárov:

  1. tak pri tom sprchovom géle by som si to hneď rozmyslela, či dať 0,49€ za tú kvetinku, ktorá má pár ml alebo 0,99€ za plné balenie, ktoré má 300ml ( vyhráva plné balenie ) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. A cenu toho spreju nahodou nevieme?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já si nedávno koupila časopis, kde byla taštička s prázdnýma lahvičkama a kelímkama na cestování, kam odliju normal kosmetiku, kterou používám. Na výlety po ČR vezmu klidně větší balení, ale do letadla cestovní kvůli váze.
    Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kočky, ďakujem za komentáre! :-) Samozrejme, menšie balenie je takmer vo všetkých prípadoch cenovo dosť nevýhodné a tiež to často robím tak, že si buď prelejem do menšieho balenia - ak potrebujem ušetriť miesto v batožine alebo pre prípad letu, alebo beriem pôvodnú fľaštičku :-) :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]