Post Page Advertisement [Top]

Asi mesiac pred svadbou som si povedala, že vyskúšam malý experiment. Nechcela som si kupovať žiadne "zaručené prostriedky na bielenie" a nechcela som ísť ani ku zubárovi. Jednoducho som sa chcela spoľahnúť na niečo dostupné v  drogériách. A hlavne si overiť reklamy :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Tentokrát som nepoužívala len Colgate bieliacu pastu, po ktorej, keď som ju používala samostatne, ma trošku boleli zuby - stali sa citlivejšími. Vyskúšala som kombináciu Colgate - Elmex - Listerine. No a samozrejme, netreba zabudnúť na najlepšiu kefku Curaprox 5460.
Vstupná foto:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Výstupná foto:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Zuby som si umývala klasicky. Ráno som používala Colgate Max White One Lumious a večer Elmex Sensitive Whitening. K tomu ústnu vodu Listerine Stay White. Samozrejme, používam aj škrabku na jazyk od Curaprox a to isté odporúčam aj vám. Na jazyku sa toho totiž pekne nahromadí.
Pri takomto postupe som nemala zuby precitlivené a neboleli ma. A aj na ďasnách vidno, že nie sú zapálené. Ten sivý zub naboku vzadu je odumretý, nervy mi z neho zubárka ťahala už pred viac ako 10 rokmi a bola to pekná bolesť, takže jeho už nerozžiari asi nikdy nič, ale to mi vôbec nevadí.

Foto nie je robené po týždni, ale po mesiaci s tým, že posledný týždeň som už nepoužívala ani jeden z týchto bieliacich prípravkov a efekt celkom drží :-) Samozrejme, nie je dlhodobý, skôr optický a dočasný. Už v súčasnosti mám kúpenú zubnú pastu Signal White Now Gold! Tak som zvedavá aj na túto :-)

Aký máte vzťah k pastám a ústnym vodám pre belšie zuby?

5 komentárov:

  1. Signal White now Gold som pouzivala a bola super efekt bol viditelny a aj trvacny :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Este odporucam pouzivat zubnu nit ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. radšej mám medzizubnú kefku. niť som používala, ale kefka mi vyhovuje viac :-)

      Odstrániť
  3. Tak to je opravdu rozdíl! :) Myslela jsem, že tyhle bělící přípravky stojí za nic, ale možná je vyzkouším. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]