Post Page Advertisement [Top]

Nepamätám si presne, kedy to bolo, no určite bol ešte školský rok - teda máj - jún, ale skôr asi ten jún, keď som sa rozhodla využiť v DM zľavu na deo/antiperspiranty a kúpila som si CD deo. Pôvodne som mala zálusk na verziu bez alumíniových solí (červené balenie), no nemali ho, a tak som skončila s týmto:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Po pár sklamaniach som hľadala v dámskych radoch drogériových produktov niečo, čo naozaj zaúčinkuje. A to, podotýkam, v súčasnosti nie sú letné horúčavy, ale niečo medzi jarou letom a jeseňou, takže o zaťažkávacích skúškach deodorantov/antiperspirantov nemôže byť ani zmienky, hoci sa mi tento podarilo použiť aj v deň, keď bolo okolo 30°C :-)
Čo sa týka zloženia, vidíte na obale veľké zelené lákadlo, čo všetko neobsahuje. No a čo obsahuje?
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Tento príspevok nebude zdĺhavé obkecávaním. Už ste si na tomto blogu čo-to o antiperspirantoch a deodorantoch mohli prečítať. Poďme k účinku, čo je podstata veci. Po aplikácii nepáli, dokonca ani na čerstvo odchlpené miesta (čo by sa nemalo...ja viem). Vonia klasicky, nijak výrazne, skôr púdrovo - typický deodorant. Účinok je však dosť slabý. Už po chvíli akoby som si neaplikovala nič - tým nechcem povedať, že zo mňa začne tiecť pot alebo že sa začnem cítiť. Jednoducho cítim, že potrebujem znova aplikovať deodorant. Medzi pozitíva patrí skutočnosť, že nezanecháva fľaky na oblečení. Je určite horší ako Garnier Mineral sprej (aj keď neobsahuje až toľko škodlivín), je veľmi slabučký, a to sa nepotím nijako extrémne. Asi naozaj začnem používať nejaký pánsky - možno Old Spice :-) Uvidíme, čo to dá ;-)

4 komentáre:

  1. mala som old spice a bol to posledný antipersirant, ktorý ako tak fungoval :) smelo do neho :) a tento DEO mi pripomína sampon Timotei Pure, co vsetko nema je pekne na obale, ale to zlozenie katastrofa )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne tak! tvári sa zdravo a pod. ale pri čítaní zloženia... :-) a ešte keď aj nefungoval.. :-) Určite vyskúšam old spice

      Odstrániť
  2. Ja som mala CD s morskými minerálmi a bol dobrý. Prosím Vás baby, veď Old Spice je pre chlapov.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Náhodou tieto pánske raz odporučili v telke :-) Aby ich používali dámy, ktorým tie dámske nestačia :-) A niečo na tom predsa len je

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]