Post Page Advertisement [Top]

Často som obdivovala a obdivujem ženy s nádhernými vlasmi - s upravenými po celý deň, s lesklými a pod. Moje boli buď mastné alebo suché ako slama, teda išla som z extrému do extrému. Niekedy sa mi na dlhšiu dobu podarilo mať presne také obdivné vlasy, no potom som to zas prepískla. Až som zistila, že nadarmo budem obviňovať genetiku, tvrdú vodu a neviem čo ešte, keď neinvestujem do poriadnej starostlivosti. To sa mi opláca aj teraz, keď som začala používať šampón a kondicionér Matrix, no s nimi nemám ešte až takú dlhú skúsenosť, aby som o nich mohla písať. Dnes to bude o produkte, ktorý som preferovala v zime, no siahnem po ňom občas aj teraz, najmä keď cítim suchšie vlasy. Bezoplachová starostlivosť od Macadamie.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Samozrejme, nedám dopustiť na macadamiový olej a toto bude asi dlhšie jeden z mála prípravkov od Macadamia, ktorým ostanem verná. No keď som si už kupovala to spomínané veľké balenie, ktoré momentálne v ponuke nemajú, a bol tam aj tento krém, prečo ho nevyužiť? :-) Samostatne by som po ňom asi nesiahla, 60 ml balenie stojí 5,50 €. Aké má vlastnosti?
Uľahčuje rozčesávanie aj tých najzamotanejších vlasov. Je vhodný na každodenné použitie.

Vlastnosti:
- rozmotáva aj najnepoddajnejšie a rozcuchané vlny a kučery
- dodáva hodvábnu jemnosť a lesk
- prirodzená UV ochrana predlžuje životnosť farbenia
- poskytuje možnosť jednoduchého stylingu
- veľmi účinný kondicionér s ľahkou a príjemnou vôňou
Spôsob použitia:
Do dlane naneste malé množstvo krému. Dlane pomädlite a krém naneste na uterákom vysušené alebo suché vlasy. Pre intenzívnejšiu starostlivosť pridajte malé množstvo Makadamiového liečivého oleja. Vlasy prečešte, aby sa krém rovnomerne rozniesol po celej dĺžke vlasov. Neoplachujte. Následne vlasy upravte bežným spôsobom.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Po príspevku zo štvrtka o No tangle spreji tu máme ďalší produkt, ktorý sľubuje pomoc pri zamotaných vlasoch. Ja ho však na tento účel nepoužívam, nakoľko by to chcelo viac krému a tým pádom by boli vlasy mastné. Preto apelujem, sledujte inštrukcie na použitie produktu. Nie sú tam pre srandu a často aj ja idem od oka, veď "viem ako sa to používa", ale stačí, ak dáte tužidla/krému/spreja o čosi viac a už nemáte požadovaný efekt, ale zlepenec mastných vlasov.
V zime bol ako balzam, no tiež som si ho dávala len trošičku a hlavne ku končekom. V zime boli moje vlasy ako utrápené. Pomohlo, neelektrizovali pri čiapke, lepšie znášali prechody zo zimy do tepla. Vlasy boli uhladenejšie a hebké na dotyk.  S výsledkom som bola veľmi spokojná, no ako hovorím, zatiaľ mi stačí olej, ten je na celý rok ako stvorený :-) a teda krém znova kupovať nebudem, no za vyskúšanie určite stál a stojí ;-) 

Čo robíte pre svoje vlasy? Spoliehate sa na profesionálnejšiu kozmetiku alebo si vystačíte s bežnými drogériovými produktami? 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]