Post Page Advertisement [Top]

Už pár krát som pri nákupe vône rozmýšľala, či si nekúpiť akano aj sadu s telovým mliekom. Väčšinou som však odolala a kúpila si len vôňu. No naposledy, keď som sa dopracovala k Versace Yellow Diamond som si kúpila rovno celú sadu. Po dlhšom používaní.... a to sa dočítate v recenzii! :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Ako nakupujem parfémy? Vyberiem si pár, ktoré ma zaujmú nejakým spôsobom (hlavne rada skúšam niečo nové, pretože moje overené mi po čase už nevoňajú tak príťažlivo) a zájdem do kamennej parfumérie ovoniavať testery. Nechcem riskovať, že mi nesadne. Táto ma spomedzi užšieho výberu očarila najviac, aj keď spočiatku som sa s ňou trošku nevedela zžiť - bola som zvyknutá na Lanvina Marry Me! a to je predsa len vôňa z iného súdka.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
No úspešne sa mi to podarilo a používam ju takmer denne v podstate od januára. 
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Samy vidíte, koľko z vône chýba... ale dnes nepíšem o vôni, aj keď ten flakónik je úchvatný... :-) Píšem o kamarátovi vône:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Mám doma dosť telových produktov a myslela som si, že sa radšej spoľahnem na hydratáciu a výživu ako vôňu, no išla som do toho.
Asi som objavila Ameriku keď poviem, že ak chcete naozaj intenzívnu vôňu, použite aj telové mliečko z tej istej vône. Niektorí odporúčajú aj sprcháč, no to už sú pre mňa nepotrebné "extrémy". Skúšala som to pravidelne, veď z mliečka už ostalo len na dne. Už len samotným nakrémovaním sa cítite tú vôňu a navyše, mlieko pekne hydratuje pokožku, a tak máte dva účinky v jednom balení :-) Potom už stačí len siahnuť po vôni a hotovo :-) Bola intenzívna a dlhotrvácna, cítila som ju ešte večer :-) (najprv som chcela napísať "cítila som sa", ale potom som si uvedomila, ako to znie :-D).
Z tejto sady využívam každú jednu vec do posledného detailu :-) Taštička je krásna a dosť priestranná, akurát sa mi tam vojdú šminky a krémiky. Kúpila som si ju cez parfums.sk za 53,90 €. V súčasnosti je síce nedostupná, no verím, že ju naskladnia. Ak nie teraz, tak okolo Vianoc určite :-) 

Aký máte názor na parfumované telové mlieka? 

4 komentáre:

  1. Prostě mě zaujme nejvíc flakonek! :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Parfumované telové mlieko u mňa jednoznačne len "na večer". Mám inak túto kazetku v mini verzii, ale teda z vône obzvlášť unesená nie som... A na mňa teda aj tá hydratácia mlieka je dosť biedna. Čiže asi všetko naopak ako u Teba! :D
    Ale výdrž je fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pri vôňach je to, samozrejme, dosť individuálne :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]