Post Page Advertisement [Top]

V apríli som si naposledy objednávala tovar z Dermacolu. Už dlho som pokukovala po anitstresovom oleji, teda v podstate odvtedy, čo som skúšala antistresové telové mlieko a sprcháč, ktoré boli úžasné. A tak som ho vyskúšala :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Čo sa dočítate na obale?
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Ide o masážny olej, no v kritickom období pred svadbou som ho používala na celé telo večer po sprche. A bolo to ako balzam pre telo a dušu.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Neverila som, aký môže mať účinok, kým som sa na druhý deň ráno nezobudila úplne svieža a pokojná a stále voňavá. Samozrejme, veľmi veľa robí psychika a sugescia, no povedala som si jednoducho, že vyskúšam a stálo to za to. Pyžamko som mala voňavé ešte pár ďalších dní nehovoriac o prevoňanej posteli. Napriek tomu, že ide o olej, nie je až taký mastný a dosť rýchlo sa vstrebáva do pokožky. Príjemne ju hydratuje a nádherne prevonia. Vôňa je síce intenzívna a dlhotrvajúca, no nedráždi a nespôsobuje problémy so spánkom, práve naopak. Je to tá vôňa, ktorá tak prekrásne zbavuje telo stresu :-)
A čo som spravila ja? Kúpila si ďalšie balenia pár dní po spotrebovaní prvého v DM, kde som vychytala zľavu 25 % na Dermacol.
V súčasnosti takto vyzerá moje posledné balenie:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Ako vidíte, resp. je to slabo viditeľné, no je tam už len trošičku na dne, tak na masáž krčnej chrbtice. Olej je fakt úplne skvelý, nebyť dvoch nevýhod - cena a balenie! Skoro 6 € za 50 ml balenie je fakt dosť a to 50 ml balenie mi vystačilo asi na 3 použitia (na natretie celého tela), pričom som sa mastila dooosť intenzívne, takže to možno bude aj moja chyba, no tak či tak 50 ml je veľmi málo. Možno by bol tiež lepší iný dávkovač - forma spreja, ale to mi až tak ako tá veľkosť neprekáža.

Používate nejaké kozmetické prípravky proti stresu?

3 komentáre:

  1. sprcháče od Dermacolu tejto rady milujem nedám na ne dopustiť , "olejčekujem" sa strašne rada tak určite v blízkej budúcnosti v DMke po tomto olejčeku siahnem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. V poslednej dobe zbožňujem všelijaké telové oleje a mliečka, tento vyzerá super:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]