Post Page Advertisement [Top]

Tento článok je o produkte, ktorý som si kúpila v Londýne, kde som si kúpila nejaké skvelé produkty, medzi ktorými bol aj Max Factor. Viem, že od decembra 2013 už uplynulo dosť času, no ku niektorým recenziám sa dopracúvavam až teraz. A tak je aj čas na recenzovanie tejto riasenky. Kupovala som si ju, pretože som mala skvelú skúsenosť s klasickou riasenkou False Lash Effect, a keď je to rovnaký názov, určite musí byť rovnako skvelá. Odporúčala mi ju aj predavačka v BOOTS. Tak ako dopadla? :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
V prvom rade musím povedať, že účelom tejto riasenky bolo svadobné líčenie. Tak, ako som už spomínala, prvú riasenku False Lash Effect som skúšala v dobe, keď som ešte nemala blog, no bola som ňou uchvátená. 
Balenie je podobné, kefka je podobná, logicky som očakávala aj podobný efekt :-) Resp. možno ešte aj lepší!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Čo sa dočítate na oficiálnej stránke Max Factoru?
Pokrok maskary 24 od False Lash Effect spočíva v zabudovanej báze, ktorá obalí každú riasu od korienka po konček a zabezpečí trvácnosť farby. Účinné zloženie dopĺňa veľká kefka umožňujúca väčší kontakt s riasami, takže farba sa na riasach jednoducho kĺže, dokáže sa skvele prichytiť a je zárukou neodolateľného objemu s efektom až do 24 hodín.
Buďte neprekonateľné s novou maskarou 24 od False Lash Effect. Vytvorenou pre váš nezastaviteľný pôvab.
A tak som skúšala a skúšala. Prvé pokusy nejako nevychádzali, no myslela som si, že ju treba len rozpoužívať, jednoducho jej dať šancu. Riasenku som otvorila po prvýkrát v apríli, teda cca 2 mesiace už je otvorená. 
A ako vyzerá efekt falošných rias?
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Áno, toto je ten sľubovaný False Lash Effect. Neviem ako vy, ale ja si umelé mihalnice predstavujem úplne inak. Po prvom použití som to nevzdávala, ale keď aj po dvoch mesiacoch po občasnom vytiahnutí tejto riasenky sa efekt nemení, a pritom viem, že s inou si v ten istý deň dokážem vykúzliť doslova motýlie krídla na očiach, som totálne znechutená!
Toto nie je len nesplenenie popisu, ale absolútny výsmech názvu riasenky. Jediné, čo spĺňa je 24 hodinový efekt. No kto by chcel mať 24 hodinový efekt, ak je takýto? A navyše, ten efekt nie je len 24 hodinový, ale pomaly trvalý, keďže som mala dosť veľký problém odlíčiť riasenku tak, aby som si pomaly nevytrhla mihalnice alebo aby ma neštípali oči. 
Toto sú totálne vyhodené peniaze! A ďalší dôkaz, že nie všetko drahšie, lebo áno, 10+ € riasenku považujem za drahšiu, je kvalitné! Mala som aj drahé, ako Chanel, ktorá bola úplne bombastická, ale aj približne z rovnakej cenovej kategórie - Bourjois či Yves Rocher, resp. lacnejšie, ako napr. Dermacol či Rimmel, ale aj úplne lacné, ako napr. Essence, a ten efekt stál za to!
Táto kúpa bola aj moja hlúposť, lebo som si predtým neprečítala žiadne odporúčania ani nič podobné, no už teraz viem, že veriť tomu, že produkt z rovnakej kolekcie bude rovnako skvelý, bol jednoducho totálny omyl. 
Na svadbu som ju použila pri líčení, ale iba na záverečné pretretie už nalíčených rias tak, aby ten efekt vydržal.

Táto riasenka sa už u mňa dlho neohreje. Stalo sa vám, že ste takto podobne naleteli naoko skvelému produktu?

8 komentárov:

  1. Taková normální řasenka :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mne ju darovala mama, dokonca vo vodeodolnej verzii, že na leto. Jednu jedinú šancu dostala, výsledok ešte horší ako u teba a odlíčenie??? 9 vypadnutých mihalníc a ešte dva dni monokle po zobudení, to nešlo dole ničím! putovala do koša a nikdy viac. Sorry MF, toto ti nevyšlo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vidím, že to nie je vo mne, ale celkovo tá riasenka je úplne zlá.

      Odstrániť
  3. slabota. pritom tebe robia krásne riasy skoro všetky riasenky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No veru nič moc, ale tak v tomto prípade sa platí asi za tú zbytočnú 24-hod. výdrž no:) Ináč som si všimla, že si líčiš mihalnice tak smerom "doprava - doľava" a ak ti môžem poradiť mám na blogu taký trik na dlhšie vyzerajúce riasy tak môžeš skúsiť.

    http://dawnielicious.blogspot.sk/2014/03/beauty-trik-ktory-vam-zmeni-zivot-dlhe.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. no to je nic moc, přijde mi, že "false lash effect" teď cpou na obal každé řasenky, ale u většiny skutek utek :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veď to! Ale ja si naozaj pamätám, že prvá, neupravovaná verzia riasenky False Lash Effect od Max Factoru bola skvelá! Asi to neskôr popsuli :-(

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]