Post Page Advertisement [Top]

Neoslavujem ani ja a ani blog. Oslavuje môj najpoužívanejší produkt a odličovač, ktorý milujem. Micelárka Sensibio H2O má 23 rokov! A túto skutočnosť treba poriadne osláviť! Tak dlho sa na trhu udrží naozaj máloktorý výrobok :-) A ja mám pre vás skvelú správu! V spolupráci s Biodermou na Slovensku vyhlasujem výsledky narodeninovej oslavy!

Prečo je taká výnimočná?
23 ROKOV MICELÁRNEJ VODY! VŠETKO NAJLEPŠIE K NARODENINÁM!Asi väčšina z nás má rada narodeniny, či už sú naše alebo niekoho blízkeho. Niekto ich má rád možno kvôli torte, iný kvôli darčekom alebo preto, že sa stretne rodina či priatelia. Tento rok oslavuje narodeniny REVOLUČNÝ OBJAV patentu micelárnej vody. V dnešnej dobe je tak obľúbená, že sa každých 8 sekúnd predá jeden kus na svete.LABORATOIRE BIODERMA ako prvá priniesla na trh patent micely a tým aj micelárnej vody. Ako jediná oslavuje už 23 rokov na trhu a vďaka svojim skúsenostiam, spolupráci s lekármi, odborníkmi a výskumnými centrami  ako jediná ponúka micelárne vody pre každý typ pleti.SENSIBIO H20PRVÁ A JEDINÁ DERMATOLOGICKÁ MICELÁRNA VODA, KTORÁ JE V PERFEKTNEJ SYMBIÓZE S FYZIOLOGICKÝMI A BIOLOGICKÝMI VLASTNOSŤAMI POKOŽKY.Micely nesené vodou zachytávajú a odstraňujú nečistoty na vatový tampón. Vďaka svojmu zloženiu nepotrebujete dočisťovať pokožku mliekom. Odlíčite tak pokožku v jednom kroku! Je vhodná aj k odstráneniu vodeodolného make-upu. Zloženie micelárnej vody je inšpirované kožou pre extra toleranciu očného okolia. Obsahuje upokojujúce a odľahčené účinné aktívne látky. Je to šetrný a efektívny produkt. Zanecháva pokožku čistú, zamatovo hebkú a upokojenú.Pozitívne účinky a schopnosti micelárnych vôd už využíva mnoho svetových celebrít, vizážistov a známych osobností. Ktorá micelárna voda bude tá Vaša?EXKLUZÍVNE V LEKÁRNI!BIOLÓGIA V SLUŽBÁCH DERMATOLÓGIEwww.bioderma.com

Výhercov bude až 5! Teda 5 z vás získava 250 ml balenie našej oslávenkyne! O tejto micelárke sa zmieňujem na blogu dosť často, napr. v tomto príspevku.











Žrebovala som pomocou RANDOM.ORG. Upozorňujem, že výhercov nebudem kontaktovať na mail. Výhercov zverejním len tu a na mojom fb! Ak výherci do týždňa nezareagujú na moju výzvu, žrebujem náhradníkov! Výhry bude odosielať Bioderma Slovensko hromadne.

Dievčatá - BRUNWEN, CLAIRE CLAIRMONT, LUCIA ČERNÁKOVÁ, BERNADETT MACSÓOVÁ, PETRONELA - blahoželám!!! Prosím, ozvite sa mi do správy čím skôr!!! :-)

Ďakujem za účasť ;-)

9 komentárov:

  1. Claire má šťastné dni:))) Včera vyhrala aj u mňa:) Gratulujem kočkám a želám pekný deň!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ó áááno, práve som to chcela napísať! :D
      Katka ďakujem krásne, teším sa a idem napísať maila!

      Odstrániť
  2. Jé, super! Díky moc! :) Napsala jsem na facebook. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jeeeeeej, velmi pekne dakujem! Som velmi rada! :)))))))) Email odoslany. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem pekne. Teším sa na skúšanie :).

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]