Post Page Advertisement [Top]

Suché šampóny môžete používať celoročne, avšak ja ich najčastejšie používam v lete, resp. počas blížiaceho sa leta a teplej jesene :-D Ešte stále mám doma sypký šampón Amica, no po minuloročnej skúsenosti so Schaumou som sa rozhodla vyhľadať sprejové suché šampóny a nesmierne som sa potešila, keď som ich videla v ponuke Oriflame a objednala som si rovno oba.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Zelený je určený na mastné vlasy, fialový na objem. Samozrejme, nemôžeme očakávať zázraky, no ak si nestíhate umyť vlasy, alebo jednoducho nemáte inú možnosť ako použiť suchý šampón, je to ideálne. Spomínala som, že minulý rok som bola ohúrená Schaumou. Tieto dva mi pripadajú ako zdokonalená verzia Schaumy. Viem, že nejde o prvý suchý šampón od Oriflame, no je to moja prvá skúsenosť a tie chvály, čo som doteraz počula na suché ori šampóny neboli len zbytočnými slovami.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

Narozdiel od predošlých recenzovaných suchých šampónov tieto nevytvárajú na vlasoch taký biely povlak, resp. takmer žiaden. Vlasy nemusíte drhnúť uterákom, iba šampón nastriekate ku korienkom, vmasírujete a vlasy prečešete. Hotovo. To je celá veda :-) Voňajú celkom príjemne, tak osviežujúco a hlavne, účinkujú spoľahlivo! Efekt mi vydrží po celý deň. Cenovo okolo 3,99 € podľa aktuálnej akcie :-) Takže v porovnaní so Schaumou, čo je rovnako veľké 150 ml balenie sú tieto lacnejšie, voňavejšie, trošku účinnejšie a hlavne nezanechávajú biely povlak na vlasoch :-)

Skúšali ste?

3 komentáre:

  1. Tento som neskúšala, ale určite ho vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skusala som starsiu verziu oriflame a ten mi vobec nesadol.akonahle som ho nastriekala na mastne vlasy pokozka ma zacala strasne svrbiet a nezostalo mi nic ine ako vlasy okamzite umyt. Teraz som to riskla na timotej suchy sampon tam som zvedava na jeho ucinky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. práveže staršiu mi kamošky chválili, ja som ju neskúšala, potom daj vedieť o tom Timotej :-)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]