Post Page Advertisement [Top]

... aby sa nám niečo vyhodilo na tvári, používame všemožné prostriedky. Ja už mám pár overených a pár takých, po ktorých zaručene nikdy nesiahnem. Článok o Akné boji bol mimoriadne populárny a ja dnes pokračujem v malom upgrade :-) Tento gélik mi prišiel ešte koncom marca, no nejak nebol čas... a aspoň som ho dokonale otestovala :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Čo sa dočítame v e-shope o tomto produkte? Ide o hĺbkovo čistiaci pleťový gél, ktorý pomáha pleti zbaviť sa nečistôt a pôsobí preventívne pri akné, čiernych bodkách a vyrážkach. Je vhodný na každodenné použitie aj ráno aj večer.
Prečo som sa dala presvedčiť na testovanie tohto produktu, keď mám Sébium čistiaci gél od Biodermy a dokonale mi vyhovuje? Z jedného jediného dôvodu. Sprej Antiac spravil s mojou pleťou divy a keďže sa blížila svadba, nechcela som mať žiadne do očí bijúce vyrážky... Podarilo sa mi to?
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Veľmi oceňujem aj fakt, že ide o kvalitnú a overenú kozmetiku, na ktorú počuť celosvetovo samé chvály. A to, že je prírodná, je obrovský bonus naviac :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Gél má prírodnú farbu - taký jemne do hnedasta. Vonia dezinfekčne, podobne ako Salcura Antiac sprej. Má 150 ml, no na jedno použitie stačí naozaj veľkosť hrášku :-) takže vydrží dosť dlho. Používam ho denne takmer mesiac a pol. Vysušovanie pleti je častý neželaný efekt pri podobných čistiacich géloch určených na problematickú pleť. Tento je však iný. Pleť vôbec nevysušuje, práve naopak. Nedráždi, neštípe, a aj napriek tomu pôsobí! Zaznamenala som čistejšiu pleť, a aj keď čierne bodky nezmizli úplne, bolo ich podstatne menej. Pleť nebola taká mastná a ja som smelo vyrazila do ulíc a do práce aj bez mejkapu a nebola som lesklá ako naolejovaná ani po celom dni, aj mejkap mi na pleti vydrží dlhšie!
Posledný týždeň pred svadbou som však absolvovala preventívnu kúru v podaní Antiac dua :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Pleť som si vyčistila a večer aplikovala aj sprej presne určeným spôsobom - nastriekať na vyčistenú pokožku a vmasírovať, nastriekať sprej na vatový tampón a vklepať do pleti, znova nastriekať priamo na pleť. 
Keďže posledné dni boli značne stresujúce nejakého votrelca som na pleti očakávala. Bezpochyby aj vďaka tomuto duu som na svadbe nemala jedinú vyrážku! A tak, keď mi po bozkávačkach a gratuláciách takmer zmizol mejkap z tváre, vyzerala som stále dobre, aj keď s minimom mejkapu ;-)
Niekoho môže odradiť cena (momentálne v akcii za sprej 404 Kč, za gél bez akcie 275 Kč) a dostupnosť - k týmto produktom sa dá dopracovať podľa mojich informácií jedine cez net, alebo priamo v zahraničí. Každopádne, určite som rada, že som si sprej kúpila a ďakujem za možnosť vyskúšať gélik. Je to skvelá kozmetika, ktorá účinkuje! ;-) Samozrejme, okrem toho som používala aj micelárku Sébium, pleťové krémy Sébium Global, Sébium Pore Refiner a sérum Dračia krv, čiže klasická rutina. Akurát som pleťový gél Sébium vymenila za Antiac :-)

Aké máte skúsenosti s účinnými produktami proti akné?

3 komentáre:

  1. jo, Antiac je výborný, ale na mě je a moc "agresivní", nebo jak bych to řekla... nejvíc mi vyhovuje sébium micelárka a global krém na noc, na den teď testuju Urban Veda, jak byl teď nedávno v Ladyboxu. a mám vzorek tohohle gelu, ten určitě zkusím :) zrovna jsem se trošku vyházela, tak snad pomůže!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Měla jsem ten sprej z Ladyboxu, ale žádné účinky jsem nezaznamenala. Čistící gel jsem nedávno zkoušela ze vzorečku a to už bylo podstatně lepší. Docela mě gel zaujal, takže popřemýšlím, že bych si ho pořídila.

    Radu - UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyloženě nic účinného přímo proti akné jsem snad nikdy neobjevila. Nějak se to u mě spravilo věkem a řekla bych, že i antikoncepcí a možná i tím, že už nepoužívám produkty primárně na akné. Toho prvního jsem ale měla vzoreček a přišel mi fajn :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/himalaya-herbals-krasa-z-himalaji.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]