Post Page Advertisement [Top]

Keď som zhruba pred mesiacom pobehovala po Košiciach v DM a zháňala som krém na ruky, nejakým spôsobom som prišla k novému antiperspirantu :-) Videla som naň reklamy, ale nejak som mu nevenovala pozornosť, no keď tak na mňa vykúkal, povedala som si, že v rámci bloggerskej zvedavosti ho teda musím vyskúšať :-D A vyskúšala som :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Zaujal ma svojimi sľubmi, konzistenciou a aplikáciou. Na výber máte tuším z 5 druhov, ja som si zvolila ten bez vône.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Antiperspirant má 40 ml, no zdalo sa mi, že som ho spotrebovala extra rýchlo. Používala som ho cca ten mesiac, možno trošku menej, lebo som ho nepoužívala každý deň a už v balení skoro nič nie je a to, čo tam je, sa dá len horko-ťažko vydolovať s použitím plnej sily :-D
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Aby som v skratke zrhnula tento produkt - nanáša sa celkom fajn, pokiaľ už nie ste v poslednom štádiu dolovania z balenia. Celkom rýchlo sa akoby vstrebe do pokožky, nie je mastný, a tak nezašpiní oblečenie. No pri týchto produktoch nás asi najviac zaujíma účinok.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Krém nijako nedráždi pokožku, čo je veľmi fajn. Takmer ho necítiť, ale to preto, že som si vybrala variant bez vône, čo je super, pretože vynikne parfém. No účinok je priemerný. O 48 hodinách nemožno hovoriť ani zo žartu. Približne po 5-6 hodinách som cítila, že sa potím a musela som použiť nejaký deo znova, keďže v práci mám sprej Fa, použila som ten. Suma sumárum:
+ viaceré varianty
+ zaujímavá inovácia
+ nedráždi

- rýchlo sa míňa
- veľmi slabá výdrž

A to je to, o čo nám pri antiperspirante ide. Som však rada, že som ho vyskúšala na vlastnej koži a viem, že sa k nemu už nevrátim.

Skúšali ste Garnier Neo?

11 komentárov:

  1. jojo, ale vzhledem k mojí intenzitě pocení si ani neškrtl. měla jsem vůni Soft Cotton a musím říct, že je to jedna z nejhezčích vůní, co jsem u antiperspirantu měla, navíc krásně pečuje o podpaží... ale to je asi tak všechno :D
    http://thelittlegem.blogspot.cz/2014/04/garnier-neo.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja pouzivam len rexonu max.protection a modlim sa aby ju nikdy neprestali vyrabat :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. teraz je mega osial tento.. ale moju rexonu nic neprekona :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. asi ako s každou novinkou, no dlho sa podľa mňa neohreje... :-)

      Odstrániť
  4. Já se naštěstí extrémně nepotím i když teď v létě se to změní. Přes zimu mi tedy stačil, byla jsem s ním spokojená a vyhovoval mi, nicméně na léto to chce opravdu něco silnějšího :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/new-in-may-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiež sa až tak extrémne nepotím, aj keď, samozrejme, závisí to aj od situácie a tak :-)

      Odstrániť
  5. Pre mňa veľké sklamanie. Aj keď sa extrémne nepotím, po pár hodinách som v práci musela použiť iný antiperspirant. Škoda, lebo keď som ho kupovala, zdal sa mi byť super voľba...

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]