Post Page Advertisement [Top]

Nech máme akýkoľvek postoj ku high-end produktom (nemyslím teraz len na kozmetiku), určite sa nám aspoň trošku zachveje srdiečko a roztrasie ruka, keď môžeme na vlastnej koži vyskúšať nejaký produkt z tejto kategórie. 
Chanel je ikonická značka nielen v móde, ale aj v oblasti parfumérie a kozmetiky. Ich No.5 pozná asi každý. A meno Coco prachom nezapadne asi nikdy. 
Na tomto blogu som už mala tú česť prezentovať mejkap od Chanel, hoci som ho skúšala len vo vzorkách. Veď napokon práve vzorka je to, vďaka čomu sme ochotné investovať do plného balenia daného produktu. Dnes bude reč o riasenke
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Ide o menšiu verziu riasenky. Ak si potrpíte na balenie, tak táto škatuľka je naozaj krásna :-)
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Obal je krásny, no nie až taký dôležitý. Pre používanie je najdôležitejší obsah :-) Páči sa mi ten elegantný vzhľad riasenky, neprešpekulované balenie. V jednoduchosti je krása a táto filozofia sa prenáša aj do kozmetiky.
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Ikonické a tak často falzifikované logo nájdete v tomto prípade len na vrchnáčiku riasenky. Viem, že to bude znieť príliš materialisticky a konzumne a neviem ako ešte, ale jednoducho to logo vo mne vyvoláva pocity, ktoré neviem opísať :-D Asi ide o ten pocit, vlastniť a používať niečo zo Chanel... :-) 

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Kefka je umelá a má veľmi krátke štetinky:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Moje - vzorkové balenie má 3 g, plný produkt má 6 g, teda ide akoby o polovičné balenie riasenky. Takéto značkové produkty však majú svoje nevýhody. Vzrušenie spôsobuje vysoké očakávania a ak nie sú naplnené nastáva sklamanie. Mala som dosť vysoké očakávania od tejto riasenky, tak ako dopadla?Moje nenalíčené riasy vyzerajú akoby ani neboli, veď posúďte samy:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!

foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Z efektu som bola dosť prekvapená. Na porovnanie uvádzam foto s nalíčeným len jedným okom:
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Milé dámy! Toto je len 1 VRSTVA! Ešte sa mi nestalo, aby riasenka vytvorila takýto efekt pri jednej vrstve. Skoro som zabudla zatvoriť ústa pri líčení. A ako vyzerala po celom dni? Niektoré riasenky zvyknú opadať, drobiť sa alebo jednoducho akoby sa stratiť. Aká je táto?
foto - archív autorky. Všetky práva vyhradené!
Rozdiel? Žiaden! Podľa oficiálnej stránky Chanel táto riasenka sľubuje:
The immediate shock of volume, colour and style. 
Instant volume and intense curves from the first stroke with longer, plumper and thicker lashes. Lashes are coated in deep colour, giving eyes a wide-open effect.
A shock result produced by the perfect union of brush and formula:
The brush, creates volume thanks to its smart design of snowflake-shaped disks that are stacked and oriented for an ideal finish.
The quick-drying fluid formula helps build a customised volume result. 
A flutter of seduction beats across the eyes as they become the expression of a vibrant personality.

Nemôžem nesúhlasiť. To, aká som bola šokovaná, som už spomenula. Riasenka dodá okamžitý objem a nádherne predĺži a zahustí mihalničky. Neotláča sa vďaka rýchloschnúcej fluidovej formule, no aj napriek tomu môžete s riasenkou pracovať, kým nebudete spokojné s výsledkom :-) Jedna vrstva naozaj stačí, dve som nepoužila, takže neviem, ako by sa riasenka správala, možno by zlepovala. Dokonca na jedno nabratie farby som si nalíčila obe oči, a to je super, pretože opakovaným naberaním farby zbytočne pumpujete vzduch do riasenky a máte tak skôr šancu, že vám vyschne.
Taký wow efekt som naposledy zažila dávno predtým, než som mala blog pri riasenke od Max Factor False Lash Effect, no v súčasnosti ma táto riasenka vrcholne sklamala, o tom však neskôr. 
Na očiach ju necítim, nedráždi a odličuje sa jedna radosť (používam micelárku Sensibio). Neviem, či je potrebných viac slov, možno len v krátkosti zhrnutie pozitív a negatív v bodoch:

+ spĺňa všetko, čo sľubuje
+ dodá prenádherný objem
+ predĺži mihalnice
+ zhustí mihalnice
+ rýchlejšie schne, a tak sa  neotláča
+ stačí jedna vrstva
+ na jedno nabratie farby si nalíčite obe oči
+ nespôsobuje negatívnu reakciu
+ ľahko sa odličuje
+ no a je to Chanel :-)

- cena (cca 30 € je fakt dosť)
- dostupnosť na Slovensku

Nebyť tej ceny, pomaly nenachádzam nevýhody. No je fakt, že aj s lacnejšími riasenkami sa dá pekne vyhrať a ak už chcete objem, pomôžu vám aj trsy alebo umelé mihalničky. Musím však povedať, že táto riasenka ma vôbec nesklamala, ba naopak, ešte predčila moje očakávania. Taký efekt mi neurobila zatiaľ žiadna riasenka, a to som ich vychválila niekoľko. 

Ako sa vám pozdáva moja prvá Chanelka?

19 komentárov:

  1. Kati na očiach ti spravila krásny motýlí efekt :) fakt že waw :) škoda tej ceny no Chanel je Chanel :) ale zas na druhej strane nie sme takí bohatí aby sme si kupovali lacné veci...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Súhlasím s tým, že nie sme takí bohatí, aby sme kupovali lacné veci. Aj keď žijeme v zvláštnej dobe a ak máš hypotéku, čo ma o chvíľu čaká a neminie, rozmyslíš si, na čo dáš 30 € :-)

      Odstrániť
  2. jedním slovem wow! já jsem měla kdysi strašně ráda Diorshow, ta dělala taky úplně božské řasy, ale strašně mi začala vadit její "vůně". na tuhle se asi mrknu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak riasy teda namaluje fakt krásne! to sa musí uznať. no ja poznám a používam aj riasenky, ktoré už pri prvej vrstve vytvoria tiež takéto riasy a stoja do 10 eur. Cena chanelky mi preto príde fakt zbytočne drahá, ked možem mať taký istý efekt za pár eur.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. súhlasím :-) V tomto prípade si platíme dosť za značku.

      Odstrániť
    2. a tak to by ma zaujimalo, ktora 10e spirala urobi takyto efekt v prvej vrstve. rada skusim. aj ked tuto chanelku som si dohodla na meniny ako darcek.... tak lacnejsia rovnako dobra spirala sa vzdy zide :).....

      Odstrániť
    3. Mala som veľmi dobrú skúsenosť napr. s Yves Rocher alebo niektorými L´Orealkami, ale je to dosť o tom, aký kus a tak. Táto je zatiaľ moja TOP bez ohľadu na cenu ;-)

      Odstrániť
  4. Kdyby nebyla taková cena tak bych ji aji zkusila :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na tobě vypadá krásně, jenže ty máš řasy do základu hezky natočené. Ty moje jsou rovné a natočit potřebujou, přičemž vím, že tenhle typ kartáčku mi je nikdy natočit neuměl... takže pro mě asi nebude a za tu cenu bych to neriskla. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. je to hlavne vysoká cena za značku :) ale veľmi pekný efekt :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Wau, ta vyzera fakt super, neviem ci si ju nepripisem na vianocny zoznam :D
    http://bynicka.blogspot.sk/2014/05/chanel-les-beiges.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ta vypadá úžasně! Nebýt té ceny, rozhodně bych ji už měla vystavenou doma! :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentáre! :)
Thank you for comments! :)

Bottom Ad [Post Page]